ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 arkadaşımın siyam kedisi var 2-3 aylık yavru. kuyruğu normalden kısa biraz. ucunda kuyruk yerine püskül gibi bir şey var hatta. sanırım bu yüzden 4 ayak üstüne düşemiyor. geçen hafta 2. kattan camdan düşmüş sinek kovalarken alttaki cam demirlerine ve yere yamuk yumuk düşmüş. baya acı çekmiş kedi. bugüne kadar bir şeyi yoktu ama bugün dışkısından kan gelmiş, veteriner bir şey olmaz deyip antibiyotik yapıp yollamış ama aklıma takıldı, acaba adam gibi düşemediği için iç organlarında zarar olur mu? ilerisi için tedbir almak gerekir mi bu arkadaşa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bu adamlar nasıl veteriner oluyo yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 4 ayak üstüne kuyruklarını değil vucud ağırlık merkezlerini değiştirerek düşüyolar. tabi konu bu değil umarım bişeyi yoktur ama kanlı dışkı iyi bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 2. kattan düşmüş ve yamuk yumuk azsdfAFDSAFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 1 hafta sonra kanlı dışkının çokta alakası olmayabilir gerçekten. dikkatli davransın ya gözünün önünden ayırmasın. hareketlerinde farklılaşma var mı acaba? mesela kumuna falan gidip eşelenip hiçbişi yapmadan çıkıyosa kumdan bikaç kere yapıyosa arka arkaya miyavlıyosa sonra falan hemen adam gibi bi veterinere götürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 kuyrukları ve ayaklarını kullanarak denge merkezlerini değiştiriyorlar. ama azcık kısa diye sorun olmaz bence. bir de siyam kedilerinin kuyruk ucu öyle garip olabilir, kırık gibi doğanlar da var yani kuyruk ucu L şeklinde olan hehe çok komikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Yapılan deney ve gözlemlerde bir kedinin alçak bir yerden düşmesinin, yüksek bir yerden düşmesine göre çok daha fazla hasar yaratabileceği tespit edilmiştir. Örneğin yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki, 32 katlı bir binanın tepesinden düşen bir kediye hiçbir şey olmazken, 7 katlı binalardan düşenlerde ciddi sakatlıklar, hatta ölüm vakaları görülmüştür. Bilim insanları bunu da 'limit hız' ile izah ediyorlar. Demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bu arada bizim siyam da pek dengeli degil. Saglik acisindan bir sorun yok da mesela arka ayaklari ustune kaldirip az geri ittirince kalpaklaniyor yere. Onun disinda 1 metreden yere birakinca bazen yan falan dusuyor. :p Ha bir seylerden korkup kacarken tam tersi super hizli ve iyi atliyor da kendi kontrolunde bir sey degilse kafa basmiyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 "Annemin bu konu hakkında ilahi bir izahatı vardı. Muhammed peygamberi yılan sokmasından bir kedi kurtarmış güya. Peygamber de onun sırtını sıvazlayıp, senin sırtın yere gelmesin demiş(miş)" evet bu dogrudur hz. muhammet peygamberimiz kedinin sirtini sivazlamis bu nedenlede dort ayak uzerine duser yilan sokmasini bilmiyorum ama zaten bilimsel olarakta aciklanmasi zor mus yani altinda bir ilahi sebep aramak bana dogru geliyor kedilerinde bu sebepten dort ayak uzerine dusdugunu dusunuytorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 o hikayeyi bende duymustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 isa zamaninda dusuyormus yani kediler direk yere... anca 600kusurlerden sonra dusmemeye baslamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben yazmadım he hocaefendinin verdiği linkte yazıo hocaefendi sfdkfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 HocaEfendi said: Yapılan deney ve gözlemlerde bir kedinin alçak bir yerden düşmesinin, yüksek bir yerden düşmesine göre çok daha fazla hasar yaratabileceği tespit edilmiştir. Örneğin yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki, 32 katlı bir binanın tepesinden düşen bir kediye hiçbir şey olmazken, 7 katlı binalardan düşenlerde ciddi sakatlıklar, hatta ölüm vakaları görülmüştür. Bilim insanları bunu da 'limit hız' ile izah ediyorlar. Demişler. 100 metreden düşen kediye bir şey olmayacak ha? oldu. yok öle bi dünya. saatte 200 km ile yere düşecek ve kurtulacak? ama şöyle bir şey var. kediler kısa mesafeli düşüşler de daha vücudu toparlayamadan düştükleri için 4 ayak üstüne düşemeyebilirler, havada biraz zamana ihtiyaçları var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 limit hız 7 kattan da düşsen 100 metreden de düşsen aynı formülle hesaplanmıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 dört ayak üstüne düşemeyen kedi ölü kedidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bizim kedi 4.kattan düştü sanırım yan düştü ve beli kırılmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kediniz düşsün istemiyorsanız yavruyken taşıması kolayken bol bol cam kenarında sarkıtın.içeri kaçmak isticketir daha sonra sinek minek peşine düşmez aşağı sdfs gerçi ben yinede tırsıyorum.da kedi çok dikkat ediyor düşmemek için baya tedbir alıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 bırakın düşsün, ölmezse güçlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 HocaEfendi said: Yapılan deney ve gözlemlerde bir kedinin alçak bir yerden düşmesinin, yüksek bir yerden düşmesine göre çok daha fazla hasar yaratabileceği tespit edilmiştir. Örneğin yaklaşık 100 metre yüksekliğindeki, 32 katlı bir binanın tepesinden düşen bir kediye hiçbir şey olmazken, 7 katlı binalardan düşenlerde ciddi sakatlıklar, hatta ölüm vakaları görülmüştür. Bilim insanları bunu da 'limit hız' ile izah ediyorlar. Demişler. o zaman insanı da 6 km yukarıdan atsak bişey olmayacak demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 fede said: bırakın düşsün, ölmezse güçlenir bırakın düşsün, dönerse sizindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Red said: kediniz düşsün istemiyorsanız yavruyken taşıması kolayken bol bol cam kenarında sarkıtın.içeri kaçmak isticketir daha sonra sinek minek peşine düşmez aşağı sdfs gerçi ben yinede tırsıyorum.da kedi çok dikkat ediyor düşmemek için baya tedbir alıyor sdfs ben küçükken böyle camdan aşağı baktırtıyordum yavrucak korkup nasıl da sarılıyordu elime. ama yine de kuş gördüğünde unutuyor yüksekliği, ondan heryerde sineklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben demedim yaww onlar demiş.. okumuştum bi yerde aklıma geldi buldum netten neee barıyonuzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar