Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 her öğlen yemek için 1 saat aralık bırakmış ADAM ZOMBİ http://weknowmemes.com/wp-content/gallery/inglip/inglip-template.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 cuma yarim gunmus, diger gunler memursun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Türkçe ezan ne lan dedim geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Kamu illa yapılır da ceza&borçlar genel sonraki senelerde lazım, onlara aban. Hele ki ceza geneli yutarsan sonraki sene ceza özeli güle oynaya verirsin. Bir de o 8 saatlik kallavi PHIL'i core değilse bırak o ne lan öyle. Hukuk okuyorsun abi yapma böyle şeyler. Japonca güzel fikir, dursun o. Değişik bir şey rahatlatır kafayı da SEKİZ saat felsefe yersen beynin patates olur. Hukuka girişle ne işin var onu anlamadım yalnız, kaldın mı ondan? Ben de kaldıydım gerçi sdfg. Hukuk fakültesinde gerçekten hiç bir işe yaramayan tek ders hukuka giriştir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Geçen yıl 16 ders aldım, giriş ve romada kaldım. O sekiz saatlik felsefe zorunlu. Bu da program bak: https://stars.bilkent.edu.tr/airs/index.php?do=syllabusPrintable&smstr=20101&crscd=PHIL&crsnm=241&sctn=2&out= Bari programda zevkli, yeni bir şey olaydı. Yalayıp yuttuğum şeyleri gösterecek saatler boyunca. En azından fazla efor harcamam gerekmeyecek. %90 devamlılık olmayınca otomatik kalıyorsun bir de bu derslerin hepsinde. Hukuk dersleri dahil. Ceza için hevesliyim ama ben de, hoca Sami Selçuk ne de olsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ratio ne? değişik bir hukuk programı olmamış mı bu yav yarısı phil yarısı japonca falan nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 japonca ve hem de haftada 4 saat çok iyi ya. öğrenirsin valla japoncayıç özendim sana,gelip izleyebilir miyim japonca derslerini bee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar