moriQ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Nihayet Xkafe ile anlaşabildik. TS3 sunucularını kullanabiliriz. Kanal: PatiBF3 (Battlefield bölümünde) Şifre: 111 http://www.gametracker.com/server_info/212.68.62.55:9987/ http://cache.www.gametracker.com/server_info/212.68.62.55:9987/b_560_95_1.png [hr] Bc2 de benzer çalışmamız olmasına rağmen oyunun yapısı gereği pek başarılı olmamıştı. Fakat BF3 ile (sistem değiştiğinden) çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum (: Şimdilik Origin ID leri paylaşalım. Muhtemelen yeterli olacaktır. Origin ID listesi (Bu liste güncellenecektir.) seLckgn (moriQ) s1lphatos (Silphatos) Laths (LathspeLL) Xynocide (Xenocide) ekyrabec (progamer) nullco (Red) nolaxthensbane (NolaxThesbane) Rosiel (DamienThorne) dennisyuwi (Sonütücü) Grosie (Grosie) Shewky (GwindonSurion) L0xias (Loxias) o1hayvan (hayvan) ShadowFax87 (ShadowFax) leviemaxilack (MrLevie) Xunnlol (Xunn) Warsis (Arnis) Delioglanlulz (MADBOY) rg-darejedi (DareJedi) Anelor (Anelor) fizboz (Fizban) hascuce (Cuce) denoswn (-Deno-) MrEpilogue (Deacon) razzraziel (razzRaziel) akuila (aquila) sw0d (Cacik) catzee (Catzee) rasmonnn (nomsaR) kzlsakal (DoruK) valygarx (yunusemre) SeaGle391 (SeaGle) LAmmoniaC (liberal) Grvspwn (Daemonarch) ShadwFx_ (ShadowFax) uzmen (hamsilipilav) ekyrabec (progamer) Dworgian (Dworgian) DA2019 (DA2019) QAOSbringer (Bone) erkandeveci (valequenta) Darkwish_inc (D@rkwish) Spankyah (spankyah) Berkinster (lord_gorthaur) Nwalka (Nwalka) Bitterpeach (bittergun) holysaft (Holy) LoarFel (Gryphonheart) Ozerse (Pijo) xenpowa (rexr0th) fistaan (Fistan) psgokhan (Osirix) Drachensteine (RedallHoor) MarineMarauder (SadGamer) astaragistara (enema) turkleader (GokTuRK) GosuWasp (RaidenXelRu) reemiii (Creus) rokstanski (Daesu) Cuce (Cuce) kalshirak (=))) Shadowfalltr (ozii_x) T1L1 (BARZO) Sumisujima (Roycolt) Kendorf (_Gandalf_) deception_12 (Lauranas) thethraine (Thraine_Numeheru) psgokhan (Osirix) opnyreyes (kertenkel) kaedemaede (Kaede) crasah (Spyro) knoxtanski (knoxville) Screwyy (screwy) bad mofo pati count: 73
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 red ve türevlerini alamadım nullco origin id
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 oluüm patideki niklerinize benzer şeyler alın la, sora kim kimdi karıştırıyorum hep :(
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hyr originde sitim gibi degiştiremiosun bide sanırım sdfs
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 daha almadım ama alacam id: nolaxthensbane
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 panpalar benim hesaptaki yüzlerce sims oyununa ve LITTLEST PET SHOP'a falan para vermedim alakam yok, sadece EA'e pislik olsun diye beleş doldurduğum şeyler. sonra içinizden mala bah hele demeyin sdfs.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Silphatos said: panpalar benim hesaptaki yüzlerce sims oyununa ve LITTLEST PET SHOP'a falan para vermedim alakam yok, sadece EA'e pislik olsun diye beleş doldurduğum şeyler. sonra içinizden mala bah hele demeyin sdfs. hadi hadi, gizli gizli sims oynuyosun bütün gün ama sırrının açığa çıkacağı gün geldi çattı, hemen kıvır.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 sliph gizli gizli teletabi izliyomuş :(
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 teletabi en sevdiğim tv programı zaten doğru o
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 gençler ben diyorumki, hazır ülkemizde TÜDOF gibi bi oluşum da baş göstermişken biz bu bf3 komünü olayını biraz ciddileştirelim, burdan bi takım çıkaralım, klancı olalım ne dersiniz?
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tag ne olacak pati yapsak kimse ciddiye almaz bizi :( çok pro var etrafta
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ID: MrLevie klan oluşumuna gitmek hoş olur da, savaş alanı öküz gibi, yabancılar falan kaynar sanki araya=)
Öne çıkan mesajlar