Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 valla dün www.sanalmarketim.com dan sipariş verdim bugun sabah elime ulaştı. daha açmadım laptopu fakat çok hızlı çalışıyorlar daha oncede kulaklık almıştım bu siteden olumlu referanslar üzerine.pek olumsuz yorum bulamadım internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vatanin haftasonu indirimini bekleyeyim o zaman ben.sanalmarketime de bakayim bi.siz de cok kavga etmeyin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Benim hatam herkes bana eksen yada benzeri müşteriye aç ilgilenen firmaları önerirken ben indirimi gördüğüm gibi bimekse atlamaktı sanırım :) Bimekstede hatam olmuştur Aluriel'in dediği gibi iyi niyetliydim teknik serviside zor durumda bırakmak istemiyordum onlarda emir kulu falan. Ama çingene olmak gerekiyormuş biraz o konuda da dersimi aldım. En önemlisi alışveriş yaparken bence biraz araştırmak. Sonra alırkende gidip mağazada açtırıp denemek. İstanbulda yaşıyorsan problem yokta başka şehirdeysen garantiye kargo parası falan vermemek istiyorsan satış sonrası hizmetide araştırmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aiko said: valla dün www.sanalmarketim.com dan sipariş verdim bugun sabah elime ulaştı. daha açmadım laptopu fakat çok hızlı çalışıyorlar daha oncede kulaklık almıştım bu siteden olumlu referanslar üzerine.pek olumsuz yorum bulamadım internette. aynen, bende hepsiburada ile burayı kullanıyorum. Şimdi elimde sadece burası kaldı. Kaç sene sürer bilmiyorum ama burasıda bozana kadar burayı kullanırım. Şuana kadar 1 kez sorun yaşadım, bir ürünüm 5 günde gelmişti. Oda aptal kargo firması yüzünden di. Evde olduğum halde, evde yokmuşum kargoyu bekletmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Sanalmarketim fiyatları da hep pahalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Bimeks bu kadar problemli mi gerçekten? Laptop alıcaktım modeli filan gözüme kestirdim en ucuz Bimekste diye oradan almaya karar vermiştim de içime kurt düştü şimdi. Aradığım model de Vatan ın stoklarında yok sanırım, sayfasında bi tek stoka gelince haber ver seçeneği var. Vatan ın stokları sık güncellenir mi, veya sipariş verme gibi bi hizmetleri var mı? ve fiyatları çok abartı olmayan ve garanti konusunda güvenilir yerler nelerdir? (sanalmarketim e baktım onun stoklarında da yokmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Vatan'da bilgisayarın sayfasına girip bulunduğu mağazalara da bakabilirsin. İnternet stoğunda olmayıp mağazada olan bir ürünü telefonla isteyebiliyorsun bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 zeper said: ben hep hepsi buradadan alıyorum bir sorun yaşamadım ya şimdiye kadar, her okuduğuna inanma;) Şimdiye kadar 1500lük teknoloji alşverişi yapmışımdır bi sorun yaşamadm. Sadece gecikme yaşadım o da 7-8günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Benimde hepsiburada'dan sorunsuz ve zamanında gelen siparişim olmadı hiç. Madem sorunlu, niye alışveriş yapıyorsun diyorsanız o da benim hıyarlığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 abi tamamen şans ozaman ya.. Bilmiyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 HEPSI ORADA DEGIL NOKTA KOM TABIKI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ben 2 kez nova bilgisayardan aldım,şuana kadar sorun cıkarmadılar,netbookuda eksenden aldım,eksenın ilgisi daha iyi,logıtech v320 hedıye yollamıslardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar