Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 güney ayrı bi dallama zaten.badeyle beraber.hala uzaktan cemreyi stalklıyor guy riçinin tipini hala bilmiyorum ya.guy pearce a guy riçi de uyuyor farketmez ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ferhat öldü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 serhat yasiyo beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Sparkcaster said: arkadaş sen hiç bir sanat faaliyetinde bulunma ya tv dizisi bile olsa bunu yeni gördüm lan oldboya 5 puan veren kuzey güney fanları tarafından eleştiriliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 iyi dramaydı dünkü bölüm güzle ya bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ay yapım'ın dizilerinde oyuncu seçimleri ve performansları çok başarılı buluyorum genelde, çözem aktör ve aktrisleri bile kıvama getiriyorlar. Ezel'de hafiften sırıttığını düşündüğüm tek oyuncu Bade İşçil'di, Kuzey Güney'in son bölümünde finalde Güney'le yatak odası sahnesinde "bu kız olmaya başladı" dedim; ses tonu, vurguları, yüz mimikleri toplamında gelişme var epey. 2. sezon finali de yaklaşıyor gibi, herhalde yavaş yavaş konuyu toparlayıp bitirecekler. Senaryo bazında Ezel'in arkasında kaldı epey, ama hemen herkes rolünün hakkını verdi. Bu arada; Ezel'i oyuncu performanslarıyla, senaryosuyla, kurgusuyla, sinematografisiyle, müzikleriyle bizim TV tarihimizin en başarılı dizisi olarak görüyorum. O projeyle çıtayı çok yükseğe çektiler bence, daha sonra gelen diziler o seviyeye çok yaklaşamadı henüz. Tuncel Kurtiz ile Ufuk Bayraktar arası hikaye sunumu ve nesil geçişleri, The Godfather II'den esinlenilmiş gibiydi. Robert De Niro / Al Pacino döngüsünü anımsatıyordu. Keşke o ayarda bir dizi için yeniden kollar sıvansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 senaryo bok gibi yönetmen de sıçtı ama işte oyunculukların hatrına izliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kardodan sonra kimse oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 farat öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben ilk bolum fragmaninda kalmisim yau devam ediyomu hala bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bade star da off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Dizi bitiyor olsa gerek. 4-5 bölüme hikayeyi bağlarlar, 3. bir sezon olmaz. Tadında bırakılsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar