Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kesin lan 2 hafta sonra askerim zaten moralim bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Yaş 28 bedel 25k. Benden duymuş olmayın! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Red said: of şişmanların yararlanamamasına ne güldüm askere gitmemek için kilo alanlar.sanmıştır ki bedelli gelince işleri bitti bu kesinmi? nerde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 valla inşallah öyledir, çok gülerim ehahaha :) -ben bedelli için geldiydim -askere uygun değilsiniz, alamıyoruz, sonra gelin -ama bedelli kaçacak -kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 öyle demişlerdi şişman, yaşını büyüten vb bi listesi vardı yararlanamayacakların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Millet dalga gecmeye Baslamis yasla ilgili bide inananlar olur simdi buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Aralık'a son 3 gün, yaş 27'ye düşmezse ayvayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne zaman konuşulacak bu iş mecliste bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Şimdi yatıyorum, yarın 6'da işten gelince sevinç haberini hep beraber paylaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 inşallah kardeşim, maşallah inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 açıklandı ve hepiniz başvuruya koştunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yas limiti yok ama bedeli testisleriniz deseler, naparsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahahahah balls to the walls deriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hormon dengem bozulmayacak olsa olabilirdi yoksa benim çocuğum olmasa daha hayırlı dünya için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ilac vericekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paki race baya lesser ya, ben de gold gibi çocuklarımdan vazgeçebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hala açıklanamadı şu yasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Dün meclisen geçti herhalde...Hiç bir yerde haberi yok adam gibi. ve hiç kimse olm bunlar bedelliyi tartışyordu ne ara dövizliyede geçirdiler neden haberlerde geçmiyor bu demiyor. yada konsoloslukların şirket sahiplerine yaptıkları dalavereleri yazmıyor. Küfür edesim geliyor bazen.Neyse. Cumaya yayımlanır herhalde resmi gazatede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 doktora yolları gozuktu bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Nomak said: ve hiç kimse olm bunlar bedelliyi tartışyordu ne ara dövizliyede geçirdiler neden haberlerde geçmiyor bu demiyor. dövizliyi geçirmeden bedelliyi geçiremiyorlar. dövizli 5.000€ olduğu sürece bedelliyi 15k tl'nin üstüne çıkaramıyorlardı yasal olarak, o yüzden 30k'ya bedelli geçirmek için mecburen dövizliyi önce arttırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 5 dakka sonra konuscaklar. pardon kafa salliycaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bari taksitli ödeme seçeneği koysalardı, ben 2 gün önce verdim evrakları onay bekliyorum affedersin kerhane gibiydi konsolosluk.. Baş konsolosda ESCALADEye biniyor paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 İçimden bir ses yaş 27, bedel 20bin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 chp güzel konuştu yaş düşsün para düşsün dedi şehit çocuklarına yaş sınırı para olmasın dedi. şimdi mhp konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar