Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Off ya ne patlarsin var yaaaaa BaaL said: 25.11.1981 liyim 3 gün içinde resmi gazetede yayınlanmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Şimdi düşünüyorum da 50.000 okuturdum ben herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ucuzmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yurtdisinda tatil planlarina baslamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Euro cosmazsa beş bin tl karda mi şimdi yurtdışına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 En verimli çağından olmamak için küçük bir bedel bence :P Bu arada har vurup harman savuran 30+lar hay anasını be 30k bulmam lazım moduna girmişlerdir hehe. İşin tek kötü yaniğ 21 gün bile olsa askerlik anısı bişidir şimdi bunların tek anısı Tayyibin bu konuşmasındaki heyecanları ve para yatırma maceraları olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 21 günü kaldırmaları isabet olmuş. anaokulu seviyesinde gez göz arpacık eğitimi için her bir bedellici başına bikaçbin tl masraf etmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 O 21 gün askerlik ile ilgili anlatacak bişileri olsun diye vardı zaten :P 21 günde kalkınca resmen vicdani ret olmuş bu arada yani sosyal hizmet vs yerine para ödeyip yapmıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: En verimli çağından olmamak için küçük bir bedel bence :P Bu arada har vurup harman savuran 30+lar hay anasını be 30k bulmam lazım moduna girmişlerdir hehe. İşin tek kötü yaniğ 21 gün bile olsa askerlik anısı bişidir şimdi bunların tek anısı Tayyibin bu konuşmasındaki heyecanları ve para yatırma maceraları olacak. Bedelli anısı: Abi bastırdım parayı, veznedar sayıyor... 200 lira eksik çıkmasın mı... fdghjfkfghl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Absolut said: Dovizli askerlik parası:[/b] 10.000€ hiç askere gitmeyecekler 21 gün yok artık. Yaş sınırı yok. Anlamadim babacan ben burayı ben mart iyi için yatırmıştım parayı,yurt dışında çalışıyorum 5 yılı geçtim süre olarak şimdi nedir durum internette bulamadım bu yazdığın kısmı biraz bilgi verirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yurtdışı dövizli askerlik hakkın varsa sadece 10.000€ ödüyorsun ve 1 gün dahi askerlik yapmana gerek yok direk askerlik yapmış sayılıyorsun. 38 Yaş sınırı kalkmış ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 eheh askerlik anısı tabi önemli bişey ama önceki bedelli kanununda bedelli yapmış arkadaşlarımın anıları şu şekildeydi abso: komutan: "gidip arkada bi yerde oturun lan dolaşmayın ayak altında" bedelliciler: "başüstüne komtanım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yani 21 günde adam olmazlardı ama şimdi rütbe bile tanımayacak adamlar kıskanıyorum lan, paralı ibişler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Eskiden beş bin euroymus yurtdisi. Beş bin euro daha eklemişler 21 günden kurtul olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 burdaki rage priceless http://www.bedelliaskerlik2010.net/home 23 yas olarak bir sonraki bedelliyi artik rahatlikla beklerim ben oh mis net tutar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bence de mantikli olmus, benim dovizli icin gidip gelmem 5 bin dolar + calismiyorum o surede vs. sorsalar 5 bin euro 21 gun 15 bin euro 0 gun, 15 i secerdim yine. sirf ucak biletim git gel 2 bin dolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 BaaL said: 25.11.1981 liyim 3 gün içinde resmi gazetede yayınlanmasın pls. yanlış bilmiyorsam önce mecliste görüşülmesi gerekicek. görüşüldüğünün ertesi günü resmi gazetede yayınlanır büyük ihtimal. dua et meclis başkanı haftaya bıraksın görüşmeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 BaaL said: 25.11.1981 liyim 3 gün içinde resmi gazetede yayınlanmasın pls. evde doğduysan yaşını büyüt mahkeme kararıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ahahah yaşını büyült ne abi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 nedanko said: bence de mantikli olmus, benim dovizli icin gidip gelmem 5 bin dolar + calismiyorum o surede vs. sorsalar 5 bin euro 21 gun 15 bin euro 0 gun, 15 i secerdim yine. sirf ucak biletim git gel 2 bin dolar zaten. Yıllık izin yok mu? Güzel yani yıllık iznin yarısını beş bin euroya satın aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yanlış anlaşılma olmasın: 30 dan gün almak demek, 29`u bitirmiş olmak demek. 82`liler yararlanabiliyor, artı 6 ay içinde 29`u bitirenler de faydalanabilecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 gun almis dediyse 82'lileri de tutuyor galiba. yasa 1 ocak 2012'de cikarsa 1.1.83'u de vurabilir tabi o tarihe kalmaz o ayri. gideceklerin gozu aydin ama 30.000 Tl ve 30 yas olayi nedeniyle basvurular baya az olur. resmi gazetede yayinladigi tarih baz alinir yav. 20 Aralik 2011'de resmi gazeteye ciktiginda 20 Aralik 1982 oncesi 6 ay icinde basvurma hakkina sahip olacak. Yani 4 ay bekleyince o tarih de guncellenmeyecek 20 Nisan 1983 diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 dreagloth said: Yanlış anlaşılma olmasın: 30 dan gün almak demek, 29`u bitirmiş olmak demek. 82`liler yararlanabiliyor, artı 6 ay içinde 29`u bitirenler de faydalanabilecek sanırım. 6 ay içinde 29'u bitirenler yararlanabiliyor mu ohannesdodes. bu arada heralde 2-3 hafta içinde çıkar di mi resmi gazetede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Evet, benim duyduğum, yasa çıkışından sonraki 6 ay içinde 30`dan gün alanlar yararlanabilecek. Ocak`ta yürürlüğe kondu diyelim, 83 Hazirzan`a kadar yararlanabilir teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: Ahahah yaşını büyült ne abi xD askere mi gitsin adam lan. mis gibi çözüm önerisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar