unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ya arkadaslar cok oturuyoz bilgisayar onunde, durus bozuluyo, boyun kamburlasiyo filan. buna cozum bulmus olan var mi bi yazin.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 dik otur.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bence acaip var başım önde yürüyorum sırf bu nedenle yeni yeni düzeltmeye başladım oturduğun yer rahat olmalı ve arkana yaslancaksın ki ben bunu yapmadım hep kambur oturuyorum allah akıl fikir versin bana.[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya biturlu olmuyo ki dik. mutlaka dusuyo adamin basi. bi de insan gozunun rahat baktigi aci biraz asagi dogru. yatar pozisyona yakin oturmak lazim oyle bakmak lazim o zaman da klavye vs gorunmuyor.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Kıl dönmesine dikkat derim. Pis bişey valla. UO ile başladı AO ile devam ediyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 eet olmuo dik valla onun için ayrı bi efor sarfedip konsantre olmam lazım veya birinin devamlı dik otur demesi lazım max. 2 dk. oluo sonra eski kambur vaziyet.quatzimodomudur nedir ona dönücem 5 yıl sonra bu gidişle humpback olcaz..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 10 dk dan fazla dik oturulmuyor, hele bide plastik sandalye varsa direk kayıyosun falan :)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Kadıköy'de Pena Net Kafe vardı eskiden. Böyle bilgisayarlarda pufidik koltuklar vardı. Gömülüyordun. Orası geldi aklıma. Niye kapandı ki? Bir de cs oynarken kucağına atlayan kediler... arka tarafta gitar çalanlar.. uhu, penayı isterim ben.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: unity100, 21 May 2003 16:20 tarihinde demiş ki: Ya arkadaslar cok oturuyoz bilgisayar onunde, durus bozuluyo, boyun kamburlasiyo filan. buna cozum bulmus olan var mi bi yazin.[hline]www.mizzah.com Pardon ama bilgisayar oyunları ile alakası nedir bu konunun? [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yer yok ki bilgisayarla ilgili bi mevzu en musait yer burasi gorundu. dark bey topaz yurutmeyi birakip musait yere tasisin madem.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 kafa harbi onde gidiyo hic iyi degil. uzun vadede kayma mayma olur boyun eklemlerinde cok killandiriyor beni.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ayni sorun bendede var. bunun en guzel cozumu odanin her yerine post-it kagitlarina "Dik dur lan!" yazip yapistiricaksiniz, ozaman unutmuyo insan hehe.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya bende boyun önde yürüyorum. ama çareyi buldum. 2-3 gün yastıksız yatın. çok iyi geliyo. belim ağrımaya başladığı zaman hemen yastığı atıyorum.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben hic kullanmiyorum yastik yine de yetmiyor.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Yada benim gibi kendi oturus stilini kefis edecen *bi ayagini bilgisayar masasinin ustundeki masaya atar digerinide bilgisayar masasinin altindaki demirlerden birinin ustune koyar*[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 arasıra kendini düzeltip hatta kalkar biraz da yürürsen hiçbirşey olmaz. ben de öyle duruyordum evvelden uzun süre, bizimkiler "oğlum kalk gez bari sağın solun tutulacak" vb diyordu, öğütlerini dinledim daha rahatım..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Sandelyenizi değiştirin, arkaya yaslanarak oturmaya daha müsait bir şey alın.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ben Burosit'in patron koltuklarından aldım derı.Cok memnunum tavsıye ederım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ben de iyice yamuldum ya bu bilgisayar yüzünden[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Pull-over denen bir hareket var. Deneyin, ben bugün yaptım epey faydasını gördüm. Forumlarda bir yerlerde nasıl yapıldığını anlatan bir animasyona link vardı.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Simofle, 21 May 2003 19:13 tarihinde demiş ki: Ben Burosit'in patron koltuklarından aldım derı.Cok memnunum tavsıye ederım.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bende onlarin en buyugu vardi o da dayanmiyor. bi kere arkaligi kisa, tam ergonomik oturma durumunda basini dayiycak yer kalmiyor. zaten 1 sene yogun kullaninca dibindeki mil cort diye gocup komple manasiz oldu koltuk. devlet malzeme ofisinin sattigi mudur koltuklari daha buyuk gibi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 E dik oturman için kafanı dayaman gerekmiyor zaten. Koltuğun ayarını yeterince dik konuma getir ve arkana iyice yaslan. Vücudun dikken kafan öne düşmez zaten. Kafanın öne düşmesi için omuzların falan da düşmesi gerekiyor. Alışırsanız yaparsınız.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JensNowo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ulan bende bu topici acan annem fln sandım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 problem de orada oyle 90 dereceye yakin dik oturmak icin efor sarfetmek gerekiyor. zaten insanin agirlik merkezi hafif one dogru olunca haliyle bi sure sonra kendi kendine egiliyor. cozum icin biraz geriye dogru yatirip oyle oturmak lazim ki agirlik merkezi one egdirmiycek sekilde vucudun orta ya da arka kismina gelsin. o zaman da klavyeye mousa ulasmak gibi sorunlar oluyor[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 annenizin topici[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar