yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 roket olmadan foruma giresim gelmiyor yetkililer bişey yapsın kermiti göndersinler mesela roket gelsin
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ilahi sen ve kötü fotoların sen sus ve ev aramaya devam et ergen
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 roket olsa şimdi nitelikli esprilere gülüyor avrupa maceralarını dinliyorduk adamın heyecanla burda ucuz trole maruz kalıyoruz üşüdük valla
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 çektiğin fotolardan koysana gülelim biraz
yav Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bulduğum dandik köpekle pazardan aldığım kösele pabuçlarımın yanyana fotoğrafını koyım olur mu
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Tenekeadam said: üşüyoruz asdfghjklşi (tu)
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 roket gelsin artık.iyi adamdı roket. pasta'Da gelsin,onun ne kadar kaldı yasağının dolmasına ya?
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 reyou said: kisi adina baslik acmak ban sebebiydi. ban layin. ya ayıptır gözüm, bu ispiyonculuk bizi bozar.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1VghOu2RX5I
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cetintas said: reyou said: kisi adina baslik acmak ban sebebiydi. ban layin. ya ayıptır gözüm, bu ispiyonculuk bizi bozar. yok ya takiliyim ben ole ne bani garbage da :D
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 banlananların mesaj sayıları kalan üyeler arasında paylaştırılsın
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Goldbaeren başta olmak üzere olumlu yorumlar yazan herkese çok teşekkür ederim. Geçen sürede beklenmeyen bir biçimde paticik'ten epey uzaklaştım. Toplamda 15 kere anca girmişimdir herhalde. Hayat daha sıkıcı ya da daha canlı olmadı. Internetten de uzaklaştım sayılır. Sanal alemde cep telefonumdan twit okumak/atmak, makale/haber okumak ve gelen mailleri cevaplamak dışında pek bir aktivitem olmadı, biraz da Ekşi Duyuru soruları sormuş idim zamanında. Değişen bir şey yok. Bu kadar lan. Mesajın geri kalanı çok gereksizmiş. Bone gibi hissettim kendimi. Geldim işte. Hayvan gibi ders var alttan onları falan vericem. Böyle işte. Öptüm grş.
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 nomsaR said: Rasmon gelsin geri. abi nomsarın tersi rasmon ztn
Öne çıkan mesajlar