tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 kreatin dünyasının yeni bombası kreatin nitrat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bilmem , öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 vitamin olarak 2 günde 1 kahvaltıda supradyn alıyorum her eczanede bulunabilen. Belki de şu 100lü 200lü marka haplara geçsem daha iyi olcak http://www.dermobakim.com/images_buyuk/f33/Supradyn-All-Day-30-Tablet_10333_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Muscletech Nitro Tech'i alabilecek bir yer bulamadım ya var mı internetten alabileceğim güvenilir bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 sadece whey ve casein kullanıyorm bu aralar bide kahve :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 armor-v ve assault aldım. hayırlısı. myfusion bitince de combat alıp musclepharm serisini tamamlayabilirim. şirinleri de görürüm belki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Pre workout Jack3d alsaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 jack uyutmuyomuş. abi bu bile saçmalattı beni. saçmalıyorum şu an, bişileri tekmeleyesim var. vurasım kırasım var. kah kah gülesim var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 şu ana kadar kullandığım en iyiler: protein tozu: musclepharm combat preworkout: noxplode multi vitamin: muslepharm armor-v cla: muslepharm cla postworkout: scivation xtend haftada 7 günü kaldırabiliyorum artık komple giant set antremanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hayatımda kullandığım en iyi şey olabilir bu prework out tozu. çok çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ne iş bir sürü takviye ile hangi yarısmaya hazırlanıyorsunuz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hyphy mud yapın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Fistan said: ne iş bir sürü takviye ile hangi yarısmaya hazırlanıyorsunuz böyle abi oyle değil. kullanman lazım böyle konsantrasyon mu desem, daha once kaldırdıgının cok daha fazlasını mı kaldırıyosun desem. program bitince devam etme aşkıyla yanıp tutuşma mı desem. saçma sapan bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 bence de aşırı gereksiz profesyonel düşünmeden bu denli fazla takviye kullanmak, bizim yaptığımız gibi ağırlık altına girmek zaten çok zararlı birde doktor gözetimi olmadan bu kadar takviye kullanılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Esh said: jack uyutmuyomuş. abi bu bile saçmalattı beni. saçmalıyorum şu an, bişileri tekmeleyesim var. vurasım kırasım var. kah kah gülesim var falan. pwo'lar sana çok vuruyo ya. animal rage de etkilemişti. beni ektilemiyo hiç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Wolas said: bence de aşırı gereksiz profesyonel düşünmeden bu denli fazla takviye kullanmak, bizim yaptığımız gibi ağırlık altına girmek zaten çok zararlı birde doktor gözetimi olmadan bu kadar takviye kullanılmamalı bence. abi yemişim profesyonelini. yaptığı etki baya iyi işte. haftada gün aşırı 3 kere kullanarak bişi olacağını sanmıyorum. 6 gün spor yapıyorum, it gibi su içiyorum vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 etkisine lafım yok elbet işe yarıyordur da nacizane tavsiyem sadece kullanılmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 taurine, ginseng, caffeine, arginine, ornitine, niasin, beta-alanine, b vitamini, citrulline malate ve creatine den bazıları yada hepsi oluyor pwo lar içinde bunlara karşı bi zayıflığınız yoksa abartılmadıkça ve kalp sorununuz yoksa sıkıntı yapmaz bi zahmette alırken arkasındakileri okuyup nedir diye bakın internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 L-arginine aslında kan şekerini yükseltiyo teoride. ama dün tam tersi oldu, ağır çalıştıkca daha çok glıkojene ihtiyaç duyuyo olmalı vücut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 siparişim bugün geldi. 37 gram ölçek ve suyla karışım yapıp denedim tadı içilemeyecek derecede kötü.. Sütle içsem daha iyi olur gibi sütle içince bir farkı oluyor mu olumsuz olarak? Bu arada ürünün orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yağ, laktoz filan olur işte. en yağsızından alırsın sütü de çok sorun olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 zaten zayıf adam içsin yağlı mağlı. hayvansal yağ zaten. YAPIŞTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 sahte ürün olduğuna inanmıyorum ben sahte lafı milletin birbirine attığı boktan ibaret bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 PrudenT said: zaten zayıf adam içsin yağlı mağlı. hayvansal yağ zaten. YAPIŞTIR aynen yapıştır kanka, şifa niyetine sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Öyle yapayım o zaman suyla içilecek gibi değil çünkü.. Whey'in yanında kilo aldırabilecek başka ne gibi takviyeler alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar