Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Gelin kendi protein tozumuzu uretelim. Spray dryer gerekiyor. Hammadde denizde kum zaten para bile vermeyiz belki. Bir aroma, tatlandirici falan ayarlamak lazim. Gıda isinden anlayanlar bir el atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bıraktım supplementi her seyi yemeklerden almaya calıscam sıcmayız ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 jacabo said: protein tozu olarak ne öneriyorsunuz kaslı abiler muscletech nitrotech performance series diye birşey buldumda bilemedim hiç anlamıyorum bu işlerden uzun süreli kullanımda (1 yıl falan gibin) en zararlılarından biri buymuş. amazonda, labrotuarda çalışan bi herif vardı 3-5 tane için review yazmıştı. uzun süreli kullanmayaın demişti muscletech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ahah sahibi falan değilim lan. keşke olsam hepinize indirim kuponları yağdırırdım. gümrükte el koyulmaya başlandığından beri yani yıllardır ordan alıyorum sadece. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi sürekli toksik madde alıyorsunuz vücuda şu zımbırtıları sürekli kullananlar için diyorum cidden gerek yok ya şöyle şeylere. balıkyağı ve c vitamini gerisini salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 her antreman öncesi çin topu yarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bugün carnivor ve ronnie myo-blitz aldım. ronnienin protein tozu kullandığım en iyi protein tozuydu. bakalım preworkoutu nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 CLA + L-Carnitine kullanmak ne kadar mantıklı ağırlık çalışan birisi için? Göt göbek aldı başını gitti, kardiyo yapmak da inanılmaz bayık bir aktivite. Bir de eğer cla + carnitine kullanmak iyiyse hangi marka? Protein7'de falan adını sanını duymadığım markalar var, gnc de ölüsevici gibi geliyor bana cancanlı dükkanlarıyla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi protein tozunun iyi olup olmadığını nasıl anlıyosunuz? labaratuvarda oranlarına falan mı baktırıonuz, protein abi sonuçta büyülü iksir değil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Supp kafasi haci. Carpiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 valla pek çarptığı yok. neye göre karar verebilir ki bi insan? tadına aldığı fiyata etkisine içindekilere ki son derece zengindi bunlara göre kullandığım en iyisiydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 tatlandırıcısız olması tercih sebebi tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bende tam tersi o tatlandiri ya. Buz gibi sut+kahve+tarcin+whey karistirip iciyorum canim tatli cekince hemen gideriyor ihtiyaci. Simdi kullanmiyorum mesela meyvelere dadaniyorum boyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 deadwoll said: CLA + L-Carnitine kullanmak ne kadar mantıklı ağırlık çalışan birisi için? Göt göbek aldı başını gitti, kardiyo yapmak da inanılmaz bayık bir aktivite. Bir de eğer cla + carnitine kullanmak iyiyse hangi marka? Protein7'de falan adını sanını duymadığım markalar var, gnc de ölüsevici gibi geliyor bana cancanlı dükkanlarıyla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 deadwoll said: deadwoll said: CLA + L-Carnitine kullanmak ne kadar mantıklı ağırlık çalışan birisi için? Göt göbek aldı başını gitti, kardiyo yapmak da inanılmaz bayık bir aktivite. Bir de eğer cla + carnitine kullanmak iyiyse hangi marka? Protein7'de falan adını sanını duymadığım markalar var, gnc de ölüsevici gibi geliyor bana cancanlı dükkanlarıyla vs. Hiç para harcama Onlara boşuna. Yediklerini duzelt diyenini iyi ayarla. Agirliga devam et. Eğer vaktin varsa hiit tipi cardio calisabilirsin 15 dk kadar. Yorucu olduğu için baymaz çok belki. Gnc de diğer marketlere göre pahalı biraz daha evet. Yani en azından wheyler için öyle. Bayvitamin protein7 falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Jaegerjaquez said: abi protein tozunun iyi olup olmadığını nasıl anlıyosunuz? labaratuvarda oranlarına falan mı baktırıonuz, protein abi sonuçta büyülü iksir değil ki :D tadına ve karışmasına bakıyorum. bi de redditte bi elemanın lab testleri var yüzbininci kez yazmış olucam, ona bakıyorum. elimdeki tek veri bu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tiLi said: Jaegerjaquez said: abi protein tozunun iyi olup olmadığını nasıl anlıyosunuz? labaratuvarda oranlarına falan mı baktırıonuz, protein abi sonuçta büyülü iksir değil ki :D tadına ve karışmasına bakıyorum. bi de redditte bi elemanın lab testleri var yüzbininci kez yazmış olucam, ona bakıyorum. elimdeki tek veri bu çünkü onda bişi yok ya ne kadar protein var diyorlar, gerçekte ne kadar protein var diye ölçüyordu galiba di mi? hani içindeki metaller, diğer maddeler, sağlık açısında bir şey değildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sağlık açısından bi test değil. sağlık açısından da bi test vardı. muscle milk baya kötü çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 http://www.bodybuilding.com/store/muscle-tech/anabolic-halo.html soyle bir urun var mantikli gibi karisim.. ya da gereksizmi ki ne. varmi kullanan info atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 prot + creatin siparişini verdim asker dönüşü kaybettiğim kiloları almam lazım. spordan sonra shake içine 5gr çakıyoduk dimi creatini 5 ayda bi değişiklik olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bi tatli kasigi koy yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 tepeleme mi koyuyoduk yoksa sıyırıp mı tepesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sen gidenden beri perfect feci sövüyor, bence şansını deneme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yok ciddi sordum valla hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Tepeleme koy. Anca 5gr civari yapiyor. Hassas tartin varsa kontrol et. Genelde karistiriyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar