Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 150 lira lan bu çüş new formulası da şöyleymiş http://media.bestpricenutrition.com/media/wysiwyg/oxyelite_pro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 40 liraya yohimbine al gg den. Yanina da bol bol kafein tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yohimbine ne la bide bi carnitine dir gidiyo reklam olsun muhabbet olsun ama bu fat burnerlar nedenpek ppopüler değiller? en azından trde diyeyim yurtdışını bilemem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 carnitine işe yaramadığı için, diğerlerini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 yap sporunu, gün içindede bol bol sıcak su iç tamamsın yağ yakımı tavana ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 sıcak su ne alaka, kaynatıyo mu yagları sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Kanuni said: Misler gibi ver suyunu once :) Sonra alirsin hemen. abi su kısmı anladıgımdan emin değilim, açıklayabilirmisin biraz? ben 80 lira gibi komik bir fiyata aldım bulgaristandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Perfectionist said: 40 liraya yohimbine al gg den. Yanina da bol bol kafein tamamdir. abi spor cahili adamım da şu yohimbine yi arattırdığımda direk cinsel performansı artırmayla alakalı bir sürü bilgi makale falan çıktı..kafein ni de aldıkmı sabahlar olmasın.. misal;http://www.beslenmedestegi.com/bitkisel-ilaclar/yohimbin-nedir bol sekis yapın yağlardan kurtulun sloganımız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 aynen yağ yakımında yardımcı oluyormuş doktorlar söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ben tek seferde 15-20mg falan aliyorum 400mg kafin ile; daha pek bir oyle abarti etki gormedim. Gerci libidom tavan zaten benim surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bendeki etkisi o oluyor fat burnerlarin. Su veriyorum hizlica birakinca welcome back. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu amino asit tabletlerini çiğneyerek yutsak bişey farkeder mi? boğazımda kaldı geçen geberiyodum az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 farketmez ama tadları çok kötü kusabilirsin 3. tabletten sonra :D bide gene bol su alman lazım çiğnesen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/59658_443597419061931_236961568_n.jpg lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ahahhah. proteini aynı şekilde kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 abi proteini gene alırsın böylede pre workoutların şakası yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Selam ben protein tozu kullanmaya başlayacağım. 6 aydır badi bildin yapıyorum göbekten kurtuldum fakat kollar mollar yeterince hacimli değil. Boyum 1.90 kilom 78 falan. Pek yağlı değilim. Sanırım iki çeşit toz var vücuttaki etkilerine göre, birini spordan hemen önce/sonra içiyorsun öbürünü 6-8 saat vakit bırakarak. Bana bunlardan hangisi yarar, yoksa ikisinden de alıp karışık mı kullanmak gerekir falan. TŞK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 casein ve whey sanırım bahsettiğin ikili ,whey kana hızlı karışır ,peyniraltı suyu diye geçiyor ,casein ise süt proteini olarak geçiyor,emilimi daha yavaş. ikisininde amacı günlük protein ihtiyacındaki boşlukları doldurmak ,ayrıca pratikler tabi. spordan önce ,sonra yerine günlük ihtiyacından yola çıkarak ne kadar içmen gerektiğini bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Günlük protein ihtiyacı dediğimiz toptan hesaplanan bişey değil mi? Mesela sabahları proteinli kahvaltı yapmıyorsam sabah yiyebileceğim protein tozundan mı almalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Aynen öyle toptan hesaplanan birşey ,kilon başına 2 gr. iyidir,atıyorum 80 kilosun 160 gr proteini alacaksın gün içinde bir şekilde ,öğün atladın ,işin çıktı yada yiyemiyorsun protein tozu bu arada devreye giriyor ,yarım lt. sütle içiyorum ben mesela ,40-50 gr protein 5 dk'da midede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Carnitin hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben yağlarımdan kurtulmak istiyorum ve vücudumun daha fazla yağ yakmasını sağlamak için iyi bir yöntem mi? Gün içinde her istediğimi yiyemiyorum diyelim ki, spordan önce ve sonra whey dışında birşey gerekli mi? Aminoasit falan? Palladium'da supplement satan bir dükkan var orada fiyatlara baktım, 100-150 lira arası 50 kullanımlık wheyler vardı, 60 tablet carnitine ise 80 lira sivarındaydı. Ne düşünüyorsunuz fiyatlar hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Karnitin e gerek yok. Çok ağır spor yapmıyorsan günde 2 idman veya haftada 5 idman whey e de çok gerek yok. Senin şu an diyet alışkanlığını oturtman gerekli. İş yerinde yiyemiyorum diyorsan akşamdan hazırlayıp yicen abi başka şans yok. Paleo diet i araştır. Her şeyi biliyorum da nasıl yapacağım kafada bitiyor olay diyorsan Beck Diyet Çözümü kitabını oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ya diyet kısmı sıkıntılı o yüzden bu tür hilelere başvurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paran gider gereksiz yere. Diyet iyi değilse hiçbir takviye diyetini düzeltemez onların kullanım alanı farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 E diyeti iyi olan adam niye supplement kullansın ki, alması gereken şeyi zaten alıyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar