Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Cok guzel belgeselmis, o gunlere goturdu goruntuler sayesinde. Ataturk de baya yakisikliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Görüntüler güzel derlenmiş de saçma sapan şeyleri dyan bi tek ben miyim? Faşist bi canavar gibi anmlatmışlar resmen, "private drunken orgies" kısmına ise yorum bile yapamıyorum, bayaa hakaret yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Yoo bazi yerlerde gayet sevecendi, halkiyla dosttu gibi cumleler geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 keşke alt yazılı olaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bone said: Yoo bazi yerlerde gayet sevecendi, halkiyla dosttu gibi cumleler geciyor. diktatör kelimesi kaç kere geçti sayamadım vallahi ben. Sonuç olarak öyle Atatürk'ü meteden bi vidyo değil. demin yazdığım private drunken orgylere falan bayaa bi takıldım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 diktatördü ama iyi diktatördü diyodu hep. drunken orgy dedi altını doldurmadı. bi de paso sigaralı görüntüleri vardı da o yıllarda normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 historians still argue about Atatürk... his methods, his tyrannies his personal habits... Şimdi hangi tarihçi bu tartışmayı yapan? edit: Atatürk'ün çok güzel görüntüleri var, sesi kısıp izlemek en mantıklısı. Son kararım budur, saçmalamışlar çünkü bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Tekrar izlemeni tavsiye ederim. Bir iki yerde diktator kelimesi gecti diye ataturku karalayan bi video degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bi de diktatörün anlamına sözlükten bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 drunken orgy duyar gibi oldum ben ama dikkat etmedim çok, zaten çoğu yerde görüntülere takıldım konuşmayı dinlemedim bi de diktatörlük konusunda şöyle bişey duydum ki çok güzeldi, "atatürk türkiye'de bir daha kimsenin diktatörlük kuramaması için diktatör olmuştur" gibi bişeydi doğru anladım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 baba orgy deyince sex olması lazım değil, içki sofralarını kastetmiştir ki bu sofralar sazlı sözlü olurdu zaman zaman. Yine de magazinsel bir video ciddiye almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 arada söyle bir söz geciyor rahat olunuz.. 'o baska diktatörler gelmesin die diktatördü' gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ulusalcılara bu videoyu izletip tepki ölçmek istiyorum geiger counterımı getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Bu Ordu-Giresun Havalimanı muhabbetini dikkatli dinlerseniz dedikodu diye bahsediyor. Bazı arkadaşların dediği gibi tam bir propaganda filmi, verdikçe gazı veriyor ayrıca İzmir mevzusuna bir atıf var. İzmir'i kim yaktığı belli değil diyor. Atatürk için en başta meclisin diktatörlük güçleri verdiği söyleyip sonra pek çok yerde dikaktatör diyor. Genel olarak güzel bir çekim, tam gaza getiriyor bazı şeyleri duymazdan gelirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 drunken orgy dediği zeybek değildir inşallah sdfdxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 orgy dediği grup seks değil beyler, biliyorsunuz değil mi? Neyine bu kadar taktınız bu lafın, içip eğlenmek ayıp mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aktiftablet said: historians still argue about Atatürk... his methods, his tyrannies his personal habits... Şimdi hangi tarihçi bu tartışmayı yapan? edit: Atatürk'ün çok güzel görüntüleri var, sesi kısıp izlemek en mantıklısı. Son kararım budur, saçmalamışlar çünkü bayaa.Türk tarihçileri olmadığı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Myshkin said: orgy dediği grup seks değil beyler, biliyorsunuz değil mi? Neyine bu kadar taktınız bu lafın, içip eğlenmek ayıp mı? olm orgyden başka laf bulamamış mı lan sdf allasen yani. akıl var mantık var hehehe. yani öyle RÖRÖRÖ ATATÜRKE LÖF ÖTMÜŞçü bir insan hiç değilim de rakı sofrasına orgy demek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Canonical said: 25 dakika kim izler ki tl;dw Şu adam da sadece video uzun dedi diye linç edilmiş hatta yörünge dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 orgy de yapmistir benim atam, uzulmeyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yarasın ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ya 1950 lerde o laf ne kadar kullanılıyor ne anlamda kullanılıyor bir bilene sormak lazım tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi saçmasapan şeylere takılıyosunuz hakkaten. orgynin ne demek olduğunu geç, grup seks yapmış olsa ne olacak, ne anlamı var ki bu saatten sonra? videoyu paylaşmaktaki amacım, şu anda tepemize binen, her türlü içişlerimize rahatlıkla burnunu sokan, hemen her türlü pisliğin oluşması için ortamı sağlayan bi ülkenin bu kadar zaman öncesinde nasıl bize yavşadığını paylaşmaktı. ülkedeki tüm değerleri satıp, sonra kıpkırmızı suratla "van minüt" demek gibi değil öyle pek. diktatörlük de yaptı gerçekten, ama inanılmaz bi vizyonerdi adam. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://kiwi6.com/file/uh10ogs7c0 ingilizce güzel bir mp3 Ataturk 75. yıl marşı olarak bende duruyor ama nette bulamadım kendim yükledim bir dinleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar