yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25246960/ şaka gibi haber ama aslında iyi de bir haber hani buldukları her ayıyı öldürmüyorlar falan ama komik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kilik degistirmis olabilir. olm bunlar birbirini vurur lan oyle desen, aramizdan birinin kiligina girmis diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 inb4 pkklı ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ayı avini yedikten sonra görünmez oluyor, ayıdator. yada ninja da olur: http://fc08.deviantart.net/images3/i/2004/089/5/7/Stealth_Ninja_Bear.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Köylerde ayılara saygı duyarlar. Öyle güdüp öldürmezler her ayıyı. Sonra ayılar isyan edebiliyor çünkü. Bir ann ayı öldürüyorular, sonra bir sürü ayı toplanıp köye saldırıyor. Garip hayvanlar. Bir ayı, bir karga zaten; bulaşmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fil? file de bulaşmayacaksın abi geçen posta gazetesinde okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ayı insan gibi bi hayvan, duyguları falan yakın bazı durumlarda. Hatta fiziki olarak bile yakın, postunu soyduğunda direk insan fiziğine benzer ayının fiziği. Neyse, ayı normalde saldırmaz pek. Tek zararı gece meyve bahçelerine falan girer, onda da vurulmaz havaya ateş falan açılır, ateş yakılır falan korkutulur. Ayının en tehlikeli olduğu zaman yanında yavrusunun bulunduğu zamandır ki inanılmaz şeyler yapabilir yavrusunu korumak için. Bide işte yavrusuna zarar verirsen ya da işte eşine falan, aynı insanlar gibi toplaşıp sana zarar verebilir o da. Doğada buna benzer bi sürü hayvan var gerçi, gelincik de mesela aşırı kindar bi hayvandır. Yavrusuna zarar verirsen o da sana kesinlikle büyük bi zarar verir bi gün, çok anılar dolaşır köy yerlerinde bunlarla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 nasıl yani postunu çıkarsak meme mi çıkıyor altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Vücut yapısı direk insana benziyor, kas yapısı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Burası türkiye dedirten nadide haberlerden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ülkede fil olmadığı için o konuda yorum yapamayacağım. Ama kendi deneyimlerimden ikisine karga ve ayı konusunda eminim. Hayatımın en korkunç günlerinden birini yaşatmıştı ayılar bana: Yaylaya çıkmıştık, babamın müvekkillerinden birinin yaylası. İlk gün çok güzeldi, ağaçlar, parmağım büyüklüğünde karaıncalar (her erkek çocuğu gibi böceklere, özellikle karıncalara, hayrandım o yaşlarda) ama bazı yerliler ormana fazla girmemizi söyledi, niye öyle dediklerini gece öğrenecektik. Sabaha doğru gürültüler ve silah sesleriyle uyandık. Annemi korkudan ne yapacağını şaşırmış gördüm ve her sağlıklı erkek çocuğu gibi ben de korkmaya başladım. Sonra insan çığlıkları gelmeye başladı; hiç duymadığım, nasıl bir yaratıktan geldiğini bile hayal edemediğim bağırmalar eklendi buna. Uzaylı canavarlar üzerine hayal kurup ağlamaya başladım. Anneme sarılıp uyuya kalmışım. Daha 6 yaşında filanım bu arada. Sabah öğrendik ki köylüler bir ayının yavrusunu öldürmüşler. Ayılar da yaylaya saldırıp bir sürü koyun öldürmüş, gitmiş. Hemen medeniyete geri döndük tabii. İlerde South Park'ın Rainforest Shmainforest bölümünü gördüğümde bu olayı hatırlayıp bilgece başımı sallayacaktım. Karga ile ilgili anımı da sonra anlatırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 SeaGle said: Ayı insan gibi bi hayvan, duyguları falan yakın bazı durumlarda. Hatta fiziki olarak bile yakın, postunu soyduğunda direk insan fiziğine benzer ayının fiziği. Neyse, ayı normalde saldırmaz pek. Tek zararı gece meyve bahçelerine falan girer, onda da vurulmaz havaya ateş falan açılır, ateş yakılır falan korkutulur. Ayının en tehlikeli olduğu zaman yanında yavrusunun bulunduğu zamandır ki inanılmaz şeyler yapabilir yavrusunu korumak için. Bide işte yavrusuna zarar verirsen ya da işte eşine falan, aynı insanlar gibi toplaşıp sana zarar verebilir o da. Doğada buna benzer bi sürü hayvan var gerçi, gelincik de mesela aşırı kindar bi hayvandır. Yavrusuna zarar verirsen o da sana kesinlikle büyük bi zarar verir bi gün, çok anılar dolaşır köy yerlerinde bunlarla ilgili. ya bırak bize yogi bear cizgi filminden aklında kalan safsataları anlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 GERGE said: her erkek çocuğu gibi böceklere, özellikle karıncalara, hayrandım o yaşlarda ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Sen çocukken böceklerle oynamamışsan ya çok üzücü bir şekilde şehirde, betonların arasında, böceksiz büyümüşsün ya da çocukluğun bir bölümünü es geçmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 manbear-pig dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fazla romantik yaklaşmışın olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 off günceli coşmuş görünce konu din-siyaset eksenine kaydı sandım meğersem hâlâ ayıdaymışsınız.. ayı bir sonraki yerel seçimlerde akp'den belediye başkan adayı oalcakmış ayı aldığı canların pişmanlğından umreye gidip gelmiş 5 vakit namaza başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 GERGE said: Ülkede fil olmadığı için o konuda yorum yapamayacağım. Ama kendi deneyimlerimden ikisine karga ve ayı konusunda eminim. Hayatımın en korkunç günlerinden birini yaşatmıştı ayılar bana: Yaylaya çıkmıştık, babamın müvekkillerinden birinin yaylası. İlk gün çok güzeldi, ağaçlar, parmağım büyüklüğünde karaıncalar (her erkek çocuğu gibi böceklere, özellikle karıncalara, hayrandım o yaşlarda) ama bazı yerliler ormana fazla girmemizi söyledi, niye öyle dediklerini gece öğrenecektik. Sabaha doğru gürültüler ve silah sesleriyle uyandık. Annemi korkudan ne yapacağını şaşırmış gördüm ve her sağlıklı erkek çocuğu gibi ben de korkmaya başladım. Sonra insan çığlıkları gelmeye başladı; hiç duymadığım, nasıl bir yaratıktan geldiğini bile hayal edemediğim bağırmalar eklendi buna. Uzaylı canavarlar üzerine hayal kurup ağlamaya başladım. Anneme sarılıp uyuya kalmışım. Daha 6 yaşında filanım bu arada. Sabah öğrendik ki köylüler bir ayının yavrusunu öldürmüşler. Ayılar da yaylaya saldırıp bir sürü koyun öldürmüş, gitmiş. Hemen medeniyete geri döndük tabii. İlerde South Park'ın Rainforest Shmainforest bölümünü gördüğümde bu olayı hatırlayıp bilgece başımı sallayacaktım. Karga ile ilgili anımı da sonra anlatırım =) AHAHAHAHHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ayıyı izinsiz vurduğunda 20 bin lirayı aşkın bi cezası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 izin mi alcaz hayvandan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 haberi okumadım. sadece gerge'mim yazdığını okudum şimdi AHUAHUHAUHUAHUAHUAHUAHUAHUAH benim de öle bi domuz avı maceram var. çok kötüydü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yav said: izin mi alcaz hayvandan bi de kibarlık olsun diye vurmadan önce "beyfendi/hanfendi size ateş edeceğim" denilirdi viktorya zamanında. biz öyle yetiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Abi Gerge hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 GERGE her paticik delikanlısı gibi doğal olarak güzel bir post yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ardeth said: fil? file de bulaşmayacaksın abi geçen posta gazetesinde okumuştum İmza: posta okuyan fil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar