Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 alsancak boomboxun erkekler tuvaletine girip çıkarken dikkat edin abi. yıllardır gömücem diodum bi gün kafayı dün akşam harbi gömdüm. içmiştim de baya, kanlar akmış kafadan öyle takılmışım. boyum da çok aman aman uzun değil öyle 1.79-80 falan. ulan kafayı koydum o sırada bi kız geldi oraya, bayılacak gibi oldum acıdan nasıl bozmadım ama sanırsın duvar kırıldı kafam sağlam kaldı.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 beyinde problem yok di mi, bi doktora gitseydin
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yarini cikarirsa bi problem yok demektir.
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kız gelince aynı yere bi kafa daha atman gerekirdi
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 2 gün önce bende yardım kafayı ( 4-5 dikiş ), doktorun söylediği 4-8 saat arası bir anormallik yoksa beyinde sorun olmazmış. Bu mesaj her hangi bir mesuliyet içermemektedir.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kız güzelse orda kız gibi ağlayıp kızın dikkatini de cekebilirdin. sonra seni hastaneye götürürdü, o sırada telefon numarasını alirdin
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 boomboxtaki kiz anca bobregini almaya goturur bence.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 öyle deme abi çok hatun kaldırdım ben boomboxtan, bıcır bıcır valla hepsi götleri başları rahat durmuyo yatakta da çok iyiler geçmiş olsun bu arada
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ula keramet mekanda değil demek sendeymiş saeros,boomboxa bende takılırdım ama hiç aksiyon olmadı gerçi bi defa olur gibi olmuştu da neyse...
napae Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Geçmiş olsun. Ben de bugün havuzda ayağımı vurdum. Yakışıklı bi tane çocuk var diye hiç bozuntuya vermedim sdfsdf.
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 mesaj atmamış ölmüş olmasın,beyin akmasından
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yok geldim yaşıyorum o kadar dikişlik yarılmadı ya ölmem heralde. boomboxtan da niye böbrek gitsin abi alsancakta aksiyona koşulacak bi kaç güzel yerden biridir bence.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bone said: kız güzelse orda kız gibi ağlayıp kızın dikkatini de cekebilirdin. sonra seni hastaneye götürürdü, o sırada telefon numarasını alirdin kız görmedi galba ya yada o an sarhoşlukla öyle avuttum kendimi. ben yine de her ihtimale karşı bozmadım dümdüz yürüdüm.
marksman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/06/memes-like-a-boss2.jpg
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Saeros said: öyle deme abi çok hatun kaldırdım ben boomboxtan, bıcır bıcır valla hepsi götleri başları rahat durmuyo yatakta da çok iyiler geçmiş olsun bu arada Ahahaha adam cok samimi yazmis.
napae Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Saeros said: öyle deme abi çok hatun kaldırdım ben boomboxtan, bıcır bıcır valla hepsi götleri başları rahat durmuyo yatakta da çok iyiler geçmiş olsun bu arada AHAHAHAHAHA. Nasıl sıkmış ya sdfjklsd. Güldürdü.
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ne sikmayi yaf gormedin sen sae'yi galiba.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yalan söylüyosam bi daha boomboxtan hatun kaldırmak nasip olmasın
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ya bu bardan hatun kaldirma olayi nasil oluyo tuto yapsaniza.
Öne çıkan mesajlar