Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sosyal medyada baya dönüyordu muhabbeti. http://www.youtube.com/watch?v=LyczMNJeb7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lan tekrar tekrar, zengin olmaniz lazim hacilar, baska yolu yok mesaji verip durmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Cüzdanımda 160 tl var, kendime göre zenginim ama zenginlik göreceli olduğu için yine elde var sıfır aga, zengin olmak da yetmiyo yani. Çok zengin olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Yalnız görüntü olarak başarılı buldum birkaç yeri. Kalite yükselmiş gibi, bakarım bunun ilk 3 bölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 güzel başlayıp yaprak dökümü olacak sonuçta bi yerde tıkanıyor 90dk dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Teknik olarak merak ediyorum ben daha çok, hikaye zaten bilindik, başarılı anlatmaları önemli benim için. Şuan baktığımda kamera açıları, ses kullanımı falan iyi gibi duruyor. Ama mesela Aşk-ı Memnu'nun da ilk bölümü görsel olarak kaliteliydi, steady cam falan kullandılar açılışta ama bir daha kullanmadılar onu. Fake atıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 çok yaratıcıymış konusu takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Drammm drammm zenginlikk dramm zenginlik need more dram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 herşeyi izleyen mallar oldukça bunlarda para kazancak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi adam siz türkler ne diyor dedi. videoyu durdurup bunu yazdım ve topicden çıkıyorum bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çetin tekindor niye böyle salak bi dizide oynuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bone said: Drammm drammm zenginlikk dramm zenginlik need more dram... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 SeaGle said: Cüzdanımda 160 tl var, kendime göre zenginim ama zenginlik göreceli olduğu için yine elde var sıfır aga, zengin olmak da yetmiyo yani. Çok zengin olacaksın. sayın cengiz siigıl.. şu andan itibaren fakirler kulübü dışısınız. arkadaşı çıkarın dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 çocuk dediniz zenci çıktı http://chochopi.files.wordpress.com/2011/02/pedo-bear-too-old.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dasaaa said: SeaGle said: Cüzdanımda 160 tl var, kendime göre zenginim ama zenginlik göreceli olduğu için yine elde var sıfır aga, zengin olmak da yetmiyo yani. Çok zengin olacaksın. sayın cengiz siigıl.. şu andan itibaren fakirler kulübü dışısınız. arkadaşı çıkarın dışarı. ABİ VALLA ARKADAŞIMIN PARA EMANET ABİ GÖZÜNÜN YAĞINI YİYİM ATMAYIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 valla evrak için teksir kağıdı almak güç geldi bize de. çıkmadı bozuk. atamadık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu dizi net tutar 30+ desperate housewives için ideal. sevişme sahneleride i notebooktan arak ordanda 30- yi alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kız çok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 o değil de şu kızlar ne arabalara biniyorlar yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar