Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Cevapları alalım açıklama da iyi olur thanks. Kendiniz vermek istiyosanız - Evet Oyunun vermesini istiyosaınz -Hayır amel gibi yaptım anketi özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lan o nasil soru ya, oyle mi, boyle mi diye soru sorup altina evet, hayir mi yazilir. en sinirlendigim sey biri soru sorarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 dünyanın en kötü anketi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya şimdi hangisine evet diyoruz? ilk yazdığına mı ikinci yazdığına mı sdf. bence oyununa göre değişir. bazılarında kendimin vermesi mantıklı olurken, bazılarında oyunun konseptine uymayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kendim vermek : evet oyunun vermesi: hayır nasıl soru lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ya kafam zqiq birazcık pardon, kendiniz vermek istiyosanız evet, oyunun vermesini istiyosaınz hayır diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ne farkeder sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ben level atlamak istemiyorum, onu napcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Fin said: ne farkeder sdf fark ettiğini düşünen cevap versin abi ne diyim bu lafına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Level atlama olayı çok yeto. Skill arttırmalı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oh be kendimi aptal gibi hissettim anketi görünce benimle aynı şekilde düşünenleri görünce rahatladım,hiç bi bok anlaşılmıyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Neresinden tutsan elinde kalıyor, Türkçe`den tuttum, en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ahahah yalnız tek hyr diyen benim cunku bune lan fuu diye bastım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogi_can Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 başlığı silip hiç olmamış gibi davranalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kendim niye veriyim yahu, ne yaptıysam o gelişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 dimi logical olanı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 aşağıdaki açıklamayı okumadan hayır dedim direk meğersem evet demem gerekiomuş. hayıra bir oy eksik bakınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Oyuna bakar yoksa tabiki kontrol isterisz,erkek kontrol profit lol wut !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 böyle yanıltıcı bir soruya rağmen %25 çıkmaması lazımdı, feyıl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 daha keza oyundaki herseyi kendime gore randomize edebilmeliyim :) stat skill silah buyu at avrat silah ev vsvsvsvsvsvs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 2. Şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ya bize diabloyu hatırlattın, üzdün çok fazla. Gerçi zamanında diablo taklidi gibi çıkan mu online takılıyorum bu sıralar, birazda olsa krize girmeden yaşıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 HAHAHAHA of, cevaplarda evet hayır görünce hata verdim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar