coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sakin bu sefer ben yapmadım o kadar da değil >:D öncelikle en kralından 45 kilo çilek satın alıyoruz sonra hepimizin evinde bulunan özel ahşap öğütücüyle bu çileklerin bir güzel cılkını çıkarıyoruz daha sonra yine alayımızın sahip olduğu bira mayalama makinalarına şerbetçi otunu koyarken bu çilek cılkınıda ekliyoruz daha sonra biramız hazır olunca yine her salonda bulunan bira sifonundan biramızı alıp afiyetle içiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 fermantasyon hızlansın diye şeker eklemek yerine reçel ekleniyor yani? nası oluyodur acep tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o_O" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tuborg mu efes mi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 teyzem yapti, guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 fotolar çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 %100 malt ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gifler çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Topik tırt, daha doğrusu ütopik de, gifler baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 axedice said: Topik tırt, daha doğrusu ütopik de, gifler baya iyiymiş. normalde koymayacaktım gifleri çok beğendim ondan dedim açıyım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 merak ettim tadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi gifler korku filmi gibi, eli ayagı ayrı oynuo adamların ilk jpg sandım hatta resimler yüklenmeden, sonra adamın gözü bana dogru dondu, hoş mu şimdi bu fazla tatlı bira iyi olmaz diye düşünüyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bu giflerin özel bi adı vardı unuttum şimdi çok sağlam şeyler var bu tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ikinci gif'te dışarı fırlayan çileğe bi tek benim mi içim gidiyor? HAYVAN HERİF ÖYLE YÜKSEKTEN Mİ DÖKÜLÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 gifler ne iyi be. Çilekli bira mı olur allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 nomsaR said: fotolar çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Todesengel said: gifler çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çilekli bira gayet güzel oluyor hiç bok atmayın, migrosa bira almaya gidince tadları birbirinden az bişey farklı 10 tane klon marka yerine evrupadaki gibi enteresan biralar gelse çok daha eylenicem ama yoğurda meyve katmayan milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 giflerdeyim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Chemical said: çilekli bira gayet güzel oluyor hiç bok atmayın, migrosa bira almaya gidince tadları birbirinden az bişey farklı 10 tane klon marka yerine evrupadaki gibi enteresan biralar gelse çok daha eylenicem ama yoğurda meyve katmayan milletiz. (tu) nickle söylenenler uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 nomsaR said: fotolar çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 -Deno- said: giflerdeyim ben hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 MelihMercan said: Todesengel said: gifler çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar