di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Selam, Dolapta senelerdir duran ve bizim elimize gecmeden de senelerdir bir kenarda durdugunu tahmin ettigim Black Label ve turevleri var. Bunlar bozulan seyler midir yoksa yillanmalarinda sakinca yok mudur ? Bir de dolapta sakliyorum ben bunlari. Nasil saklamak gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 viskinin yillanmisi makbuldur diye arastirmistim ben bunun disinda, ben istinasiz her ickiyi soguk seviyorum, oda sicakligi bile bayik geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben bunlardan içtim baya bozulmuş gibi değildi. yaşlı bi akrabadan 40 lı 50li yıllardan kalma viski düştüydü içiyoruz içiyoruz bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,5296826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kapağı kapalıysa 4-5 yıl bozulmaz oda sıcaklıgında saklarsan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 her içki yıllanmaz ,onun bazı kriterleri var da beklemesinde bir sorun yok sanırım ,çok sıcak veya çok soğukta kalmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dolap buz dolabı mı ben soguk viski hiç içmedim hayatımda dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?13,4902227,4902394#msg-4902394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Açılmadıysa hiç büyük ihtimal bozulmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 şişede durarak yıllanmaz içki özel bekleme yöntemleri var. ama abartı bir sene geçmediyse bozulmaz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o konu benim konuydu işte dfs para etmeyince içmeye karar verdik 2-3 şişe kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Johnnie Walkerları satmayı düşünürsen bir fiyat yazarsın di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bozulmamasi yillanmasi anlamina gelmesede agzi kapaliysa bisey olmaz olsa da tadindan anlarsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Satmak degil de icerim belki diye sorduydum. Viskinin tadini falan da hatirlamiyorum, sevdigim tukettigim bir icki olmadi hic ama garipse anlarim heralde az cok. Hic acilmamis siseler varsa ve icemezsem haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Hiçbir şey olmaz. İnsanlar 30 yıllık viskileri saklıyor çok kalite yıldı diye, sonra içiyor. Tadı pek değişmiyor deniyor ama 30 yıl önceki tadını hatırlayan pek çıkmadığı için... Bozulmaz ama. İç rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ama açtıktan sonra biraz bekletmen iyi olur uzun süre kaldıysa. Söyle aç, dışarda bırak, bir hafta sonra iç. İçinde sülfür filan birikebilir, bu yöntemle onlardan kurtulursun. Kapağı kapalı beklet tabii. Arada açarsın kapağını kısaca bir hava alış-verişi olsun diye. Çok gerekli değil ama böyle yapman. Benim gibi içkim mükemmel olmalı nidalarıyla dolaşmıyorsan boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Üçüncüyü de yazıp söyleyeceğimi bitireyim: Mısır viskisi varsa aralarında onla başla bence. Hem tadı daha bir hoş gelir viski içmeye alışık olmayana, hem de gerçekten bence tüm viskilerin en iyileridir. Bourbon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Börbınları kömürden geçiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 beyler hastaneden di'nin yanından geliyorum. viskiden zehirlendi midesini yıkadılar şimdi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 viskinin durumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 iyimiş ki adam geberene kadar içmiş! AHAHAHAHA hayır komik değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Viskiyi sevemiyorum bir türlü. Biliyorum o da beni sevemiyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bayramda icerseniz bole oluo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yine burda biyerde okumuştum galibada alkol oranı %30ların falan üstündeyse bozulmuyo, kapağı açılıp alkolü %30un altına incek kadar uçarsa anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kapağı açık şekilde 3.5 ay bekleyen viskiyi sarhoş fransızlardan birine içirmiştik hiç bişey olmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar