Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Globan Agenda'yı ve yeni Tribes'ı yapanlardan moba geliyor. IGN'den preview: http://uk.pc.ign.com/articles/118/1186188p1.html LoL ve Dota 2 ile kıyaslayan röportaj: http://www.examiner.com/console-gaming-in-national/interview-hi-rez-on-smite-versus-lol-and-dota2-art-style-and-cthulu http://www.youtube.com/watch?v=Jiy3KHDOoSk&feature=player_embedded İlginç görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Koridorlar çokmu geniş banamı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Dünya'da max 100 kişi oynar 50'si developer olmak üzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 grafikler teknik olarakda anlayış olarakda coook outdated. gameplayde bi rahatsız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 beta meta bişiler çıkmış var mı key olan elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Aylardır bekliyorum ben key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 savagei daha bi hero bazlı yapmışlar, ping çok dert oluyo bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 videonun tamamını amaçsızca izledikten sonra aklıma bir soru geldi. Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yok mu kimsede key ,bi deneyeydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bende key var arkadaşlar -şimdilik 20 hero var -loldeki gibi champ satın alma sistemi var(4-5 tane champ en başta herkesde açık) -oyun daha yeni olduğu için çoğu kişi champ alacak kadar parayı biriktirememiş ve bedava herolarla oynuyorlar.genelde takımlar birbirlerinin tıpatıp aynısı oluyor -heroları mitolojideki tanrılardan ilham alarak tasarlıyorlar ki bu bence kötü bir olay çünkü eninde sonunda ellerindeki malzeme bitecektir.hoş mitoloji dediğimiz çok geniş bir yelpaze gerçi +karakterleri dengeli buldum daha hepsiyle karşılaşmasam da +oyunun daha closed betada olması ve gelişecek olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bende de key var bir tane, yardımcı olabilirim. Oyun atmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir Drachenstein olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 çok güzel aslında. hani fikir falan. olmuş gibi community i oturtup oyunu biraz daha güzelleştirirlerse baya tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Bana niye gelmiyor bu key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Lexius said: çok güzel aslında. hani fikir falan. olmuş gibi community i oturtup oyunu biraz daha güzelleştirirlerse baya tutar Aynen katılıyorum, oyuna ön yargı ile yaklaştım biraz sonradan göt oldum. Combatlar falan oldukça keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 beta key bulamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CalisanAgustosBocegi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 isteyene key yollayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yollayabilir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Bende isterem varsa sabahdan beri arıyorum bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Key alıp hesabını açan arkadaşlar, oyunun sitesi üzerinden hesabınıza ait 3 tane beta key oluyor, her hesapta 3 beta key daha var yani bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 evet,bir tane de bana beta key verebilirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 alırım bende key olursa plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 keyi olan yollayabilir mi? sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oyun zevkli baya ya hoşuma gitti benim. bu arada redallhoor seni eklemeyi denedim ama sanırım ikimizin de aynı anda online olması lazım. Xynocide benim nick. sen de denersin eklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar