MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 belli ki twister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 metin2 oh no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Leadman said: Holy said: Belki çatır çatır gidiyo adam nerden biliyosun? Çatır çatır gitse kız bunun köpeği olurdu.Sonra liseli diyince kızıyosun ama sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Çocuk 17 yaşında liseli İlişki 2 aylık Uzak mesafe ilişkisi Kız izmirli Bi kaybol liseli ne tavsiyesi lan. Cinaliden bir grafik beklerdik topağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 aslında bu yeni liseliler daha şanslı ya.da bu erkeklerde iş yok şimdiki liseli kızlar bizim dönemde olsa hepimiz 3 cocuk sahibiydik sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Red said: aslında bu yeni liseliler daha şanslı ya.da bu erkeklerde iş yok şimdiki liseli kızlar bizim dönemde olsa hepimiz 3 cocuk sahibiydik sdfsKatılıyorum. 94-95 jenerasyonu çok sekskolik. Bizim jenerasyon bunların gerisinde kalmış. 91 jenerasyonunu hiç sevmiyorum, bunlar kadar hafifmeşrep değildi bizim hatunlar. Evet, liseli olmadığımı da bir kez daha belirtmek istedim alttan alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Başlığı Mc Aliko falan açtı sandım. Arkadaşım sizin bu yaşadığınıza ilişki dnemiyor bildiğin sevgilicilik oynuyorsunuz. büyüyünce geçer. http://www.youtube.com/watch?v=nmf8m5oeWA8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 gerçekten çok başarılıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=MwReU0pyycc&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Benim dönem liseli kızlar (96-99) gayet hımmm "atraksiyonluydu" Hatta lisenin ilk günü iki kız kantinde birbirine girdiydi. Sebebide sevgilisinin çıplak fotoğraf şantajıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 2000li insan var siz hala liseli diyorsunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 93-94 dune 2 oynuyorduk lan biz. adam doğmamış daha o aralar. yuh. ölücez lan yakında :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Aluriel said: 93-94 dune 2 oynuyorduk lan biz. adam doğmamış daha o aralar. yuh. ölücez lan yakında :<Bırak hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 noldu beğenemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 93de türkiyede dune 2 var mıydı ya. bizim elimize 95de geçti assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Aluriel de liseli çıktı. 2 ifşa birden yaptık bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Flameoffear said: Benim dönem liseli kızlar (96-99) gayet hımmm "atraksiyonluydu" Hatta lisenin ilk günü iki kız kantinde birbirine girdiydi. Sebebide sevgilisinin çıplak fotoğraf şantajıymış. ben milenyumda liseliydim dsfs 2000-2004 daha öncede burda yine bu muabbet dönmüşü gerçi.ne bilim biz bieber tipli değildik ya.2 gün traş olmayınca okula girilmicek sakal olurdu sdfs kızlarımızın aksiyonu vardı ama daha gizli kapaklı ve masumdu şimdi ben her allahın hünü 2cm etek giymiş ağlayan zırlayan yiyişen liseliler görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar