Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ya 80 liraya black label alıp üstüne de bi ekmek alıcam ya da 57 liraya red label alıp yanına 2 kutu sigara abur cubur falan alıp takılıcam. Choose one
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 panpacım ikisini de alma, chivas'a en yakın, fiyat-kalite oranı yüksek viski olan teacher's al.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 tamam çok kolay bir soru sorucam. bizene? sadsdf
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 rakı al, kalan parayla da meze al
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Gençler bayram paralarını alınca içkiye koştu...
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 TD)Pentagram said: tamam çok kolay bir soru sorucam. bizene? sadsdf seçim yapamadım ya ondan soruyorum. black labela alışkınım, red labelı kokteyl yapmak gerekiyo uğraşması dert. Teacher's yok burda panpa Rakı sevmem ben hiç
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 git test kitabı filan al. öss ye girceksin sanırım bir kaç seneye.
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Cebindeki parayi ickiye, sigaraya yatirmak yapilabilecek salakca seyler listesinde baya baya ust siralarda olsa gerek.
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 eheh yaş muhabbeti gene komik şeyler sizi. aralıkta askere gidiyorum kardeş kısa dönem yapıp gelicem hayırlısıyla @di bütün sene akıllıca yaşadım 1-2 gün boş zamanım var ondan aptalca işler yapmak iyi gelicek
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Abov, en fenasi, en tehlikelisi. Yasi buyumus ama akillanmamis.
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 di kendi konun trollenince nerd rage'e girmeyi iyi biliyon ama dimi
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bilgisayar oyunu ya da ahtapotlu cüceli hentai subscription alınca parayı daha iyi yerlere harcamış oluyorsunuz evet fgdhjk.
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sigarasız olmaz evet ya neyse bu seferlik fakir stayla takılıp red label alayım. AFRİKADA ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYO BEN İÇKİ SEÇEMİYORUM Allure- said: bilgisayar oyunu ya da ahtapotlu cüceli hentai subscription alınca parayı daha iyi yerlere harcamış oluyorsunuz evet fgdhjk. adam haklı
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Canonical said: di kendi konun trollenince nerd rage'e girmeyi iyi biliyon ama dimi Bu kadar salakca bir soru sordugumu hatirlamiyorum ben hic ya. Ha bir de garbica acmiyorum tabi gercekten yardim istedigim cevap bekledigim konularimi. Aramizdaki fark bu olsa gerek.
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Soruların salakça olup olmadığına sen karar veriyorsun heralde. Konuları garbage a açıyorum çünkü daha hızlı cevap geliyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bayram mübarek gün döğüşmeyin gençler
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi sigarasız viski gitmez,ondan sigara alabileceğin şekilde ayarla.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 di said: Cebindeki parayi ickiye, sigaraya yatirmak yapilabilecek salakca seyler listesinde baya baya ust siralarda olsa gerek. Ben de yapıyorum yılda 2-3 kere bunu. İyi oluyor, yılda üç gün de zıbarana kadar içmezsek hayatımda eksik şeyler kalır =) Bana kalırsa Jim Beam al ama. Benim tercihim ya Jim Beam ya da Captain Morgan oluyor böyle durumlarda.
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Gerge, seni az cok tanidigimdan soz konusu sen olunca normal geliyor ama genel olarak ayni seyi soyleyemeyecegim.
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 GERGE, hep labellar üzerinden gittim acaba değişik markalar tatsızlık yaratırmıki ? Sigarada mesela winstondan başka içtimmiydi bi garip geliyo böyle tatsız tuzsuz zevk vermiyo falan.
Öne çıkan mesajlar