Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cebimde 80 küsür lira var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

tamam çok kolay bir soru sorucam.

bizene?

sadsdf

seçim yapamadım ya ondan soruyorum. black labela alışkınım, red labelı kokteyl yapmak gerekiyo uğraşması dert.

Teacher's yok burda panpa

Rakı sevmem ben hiç
Mesaj tarihi:
eheh yaş muhabbeti gene komik şeyler sizi. aralıkta askere gidiyorum kardeş kısa dönem yapıp gelicem hayırlısıyla

@di bütün sene akıllıca yaşadım 1-2 gün boş zamanım var ondan aptalca işler yapmak iyi gelicek
Mesaj tarihi:
Sigarasız olmaz evet ya neyse bu seferlik fakir stayla takılıp red label alayım.

AFRİKADA ÇOCUKLAR AÇLIKTAN ÖLÜYO BEN İÇKİ SEÇEMİYORUM

Allure- said:

bilgisayar oyunu ya da ahtapotlu cüceli hentai subscription alınca parayı daha iyi yerlere harcamış oluyorsunuz evet fgdhjk.

adam haklı
Mesaj tarihi:
Canonical said:

di kendi konun trollenince nerd rage'e girmeyi iyi biliyon ama dimi

Bu kadar salakca bir soru sordugumu hatirlamiyorum ben hic ya. Ha bir de garbica acmiyorum tabi gercekten yardim istedigim cevap bekledigim konularimi. Aramizdaki fark bu olsa gerek.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
di said:

Cebindeki parayi ickiye, sigaraya yatirmak yapilabilecek salakca seyler listesinde baya baya ust siralarda olsa gerek.

Ben de yapıyorum yılda 2-3 kere bunu. İyi oluyor, yılda üç gün de zıbarana kadar içmezsek hayatımda eksik şeyler kalır =)

Bana kalırsa Jim Beam al ama. Benim tercihim ya Jim Beam ya da Captain Morgan oluyor böyle durumlarda.
Mesaj tarihi:
GERGE, hep labellar üzerinden gittim acaba değişik markalar tatsızlık yaratırmıki ?

Sigarada mesela winstondan başka içtimmiydi bi garip geliyo böyle tatsız tuzsuz zevk vermiyo falan.
  • Yeni Oluştur...