goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 hangi okulu bitirirsen bitir işin onda dokuzu sende bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 senbenua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 goldbären said: hangi okulu bitirirsen bitir işin onda dokuzu sende bitiyor. Ya işte öğrenci keresteyse okul da marangoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 okul keresteyse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 harbi galatasaraya nolmuş lan müstahak ama it kopuk dolu hep uyuşturucu müptelası uzun saçlısı felan sdafasd bide ben zamanında sabancı kazanmıştım gitmemiştim anasınıs atıyım iki okulun dilide inglizce mi pertevniyel bole cok fransızca gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 galatasaray'a bişey olduğu yok siz scroll down yapmamışınız. her fransız lisesi gibi ortalama fenci öğrencileri çıkartırken eşit ağırlıkta hep başa oynamış. Eskiden farklı mıydı? sosyal bilimci lisesi hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pertevniyalde 1 sene fransızca vardı bizde ama şimdi var mı bilmiyorum jösvi ön elev kaldı sadece aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi ne alakası war eskiden galatasaray en yüksek 2 okudlan biriydi benim zanaımda tabe o zaman tm fm felan yoktu ilkokuldan sonra girdiğinden bu arada bunun özel okullusu var mı lan bizim okul nasıl merak ettim oda ilk 5 teydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bonepart doğru söylüyor bizim zamanda istanbul galatasaray hasal kal diye gidiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 E alakası var çoğu anadolu lisesinde 10 tane fen sınıfı varsa 2 tane tm'ci oluyor. bu galatsaray'da falan tam tersidir müthiş bir kültür edebiyat vericem derken fen derslerini de fransızca göstereyim derken öğrenciler de otomatik vazgeçiyor nasıl yönlendiriliyorlarsa o tarafa doğru alıyorlar yelkenlerini bu fen yönü kuvvetli anadolu liseleri eşşek gibi teste boğuyodur öğrencileri iyi bir dersane rolüne bürünüp. Zamanla olay da bunu gerektirdiğinden ortaya böyle bi manzara çıkmış. Doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yesilkoy anadolu ingilizcede cok iyiydi benim zamanimda, hocalar vasat olsa bile ilgiliydiler. onun disinda yesilkoyde bile degil okuldan cikip gezmek istersen, pek bir artisi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 olm lise dediğin yaşınıza uygun kafelere falan gitmek 1 saat sürmesin okulda leşi berduşu serserisi esrarkeşi minimum düzeyde olsun eğitim mi varmış lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Kaede said: bonepart doğru söylüyor bizim zamanda istanbul galatasaray hasal kal diye gidiyordu dimi doktor istanbul erkek galatasaray vardı en ustte altında hasal kal burak bora gibi bi üçleme vardı ben burak bora felan tutturmuştum hasta idim sınava girerken felan seyden sanırım ya eskiden ilkokulda başlıyodu seçimler simdi lsie seviyesinde heralde ordan farkediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pertevniyal ingilizce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Kabataş Lisesi yok mu la listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Riverwind said: Kabataş Lisesi yok mu la listedeü seçim listemde yok çünkü puanı daha yüksek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 pertev vardi dadi'da, haldun dormen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ............................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dışardan bitir liseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bizim çağrıbey noolmuş la öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar