Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuborg gold sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bağımlısı oldum. 2 gün içmesem, 3.gün gidip alıyorum. öyle tadını çıkara çıkara içeyim, çakırkeyf olayım falan diye de değil. zaten etkilemiyor. sırf tadı yüzünden. deli susamışlar gibi, kana kana su içenler gibi içiyorum yani. su yerine içiyorum
Mesaj tarihi:
efes çok leş geliyo artık glikozdan mıdır nedir lanet ettim, dün içemedim 2.şişeyi.aslında tuborg green efsaneydi de begendiğimi öğrendiler galiba,piyasadan çektiler mereti
Mesaj tarihi:
bağımlısı oldum derken de oturup 20 tane içmiyorum, 3 tane içiyorum bırakıyorum. tadı ve içimi, yumuşak ve güzel

tuborg green çok yumuşaktı ama, goldun 2 katı daha yumuşak içimli. efeslerin şimdiki tadı, tuborg kırmızıya benziyor gibi. gibi ama kırmızı da ayrı bi güzel
Mesaj tarihi:
aynen efes'çi barlarda bomonti istiyorum ben de diğer türlü her zaman tuborg yönetir
ama mesele o ki barların %95'i falan efes'çi ve tuborg satmıyor. Neyse ki işte bomonti var.
Mesaj tarihi:
şöyle yaklaşım 10 sene önce falan, ankara - istanbul arası tren ile çok gidip gelmişimdir. Trenin restaurantında sadece tuborg olurdu.

hey gidi günler.

Baya oldu trene binmeyeli , hala var mı? Hızlı tren vs içinde?
Mesaj tarihi:
Şimdi eve gelirken marketten 3 tane Tuborg Gold alıyordum. Kartta para bitmiş. Ben de Tuborg satmayan aile bakkalımızdan Leş Efes aldım, içiyorum. Ama leş dememek lazım, bunu bulamayanlarda var.(Veresiye aldım)
  • Yeni Oluştur...