Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Vingthor said: Jim_E_Rustler said: knox said: diger link patlamis cast secimi,yonetmeni vs bastan sona yanlis.kotu ya. Cast'ın dogrusu yok abi. Ondan bütün sorun. Biz bunun çok daha superior versiyonunu küçükken izledik, psikolojiler kalıcı darbe aldı şimdi aynısını çekmeye calısmak çok abes, ondan oluyor. Niye abes, çünkü işin içinde çok büyük bir kültürel denklem var, yani aynı senaryo batı kültürüne uyarlanabilen birşey değil, setting degisiyor direkt. Hadi SW evrenin LOTR çevirelim gibi saçma sapan bir girişim şu. Asya ayrı bi kafa. Stoker da mesela bu yüzden garip kaçmıştı. Asya kadrosuyla asyada geçse çok daha basarılı olacagını düşünüyorum. o belli olmuyor. the departed orjinalinden katkat daha iyiydi mesela. ama oldboy olabilecek iş değil. hele ki orjinali o kadar iyi ki ne çıksa bağırıp çağırırız. şey kadar abes the good the bad the ugly'i çekikler çekse yine aynı bok gibi Çektiler ve mükemmel oldu. Çünkü warpladılar büğtün mevzuyu ve şahane thriller/komedi yaptı herifler. Ne varsa asyada var. http://www.youtube.com/watch?v=OzNnCK5cd8Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi çok kötüymüş trailer. orjinalinden soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 the good the bad the weird çok iyimiş abi izliyorum akşama hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Abi herkese tavsiye ediyorum, aşırı light hearted, çok keyifli film. Kendini çok ciddiye almıyor, tıkır tıkır izliyosun. Çok da şık aksiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 departed orijinalinden güzel dinye kürttor, çok büyük ihtimalle önce departed izledin değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 orjinalini izlemedim ama departed'da jek nikılsın var lan bi kere. ne yapsalar daha iyisi olamaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Jim_E_Rustler said: Çektiler ve mükemmel oldu. Çünkü warpladılar büğtün mevzuyu ve şahane thriller/komedi yaptı herifler. Ne varsa asyada var. http://www.youtube.com/watch?v=OzNnCK5cd8Q şu film 10 numara 5 yıldız ya. Burdan öğrenmiştim zaten varlığını öyle izlemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 (td)(td)(td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Dün çektim, izlenesi. Malay yapımı http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/2013-07-14160735_zpsc53aa043.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Imdb notu 4.3'e düşmüş. Tırt olduğu ilk günden belliydi zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 filmi daha önce izlememiştim ama bazı sahnelerine youtube'dan bakmıştım. dün sinemada fragmanını görünce bu sahneleri bir yerden hatırlıyorum diyordum ki oldboy olduğunu gördüm. anladığım kadarıyla remake ama yeni sahneler de olacak. biraz değişik olmuş başroldeki adamı görünce epey garipsedim. çıkmadan önce eski filmini izleyeceğim yenisi çıktığında da izleriz nasıl olmuş öyle yorum yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Çektiler ve mükemmel oldu. Çünkü warpladılar büğtün mevzuyu ve şahane thriller/komedi yaptı herifler. Ne varsa asyada var. http://www.youtube.com/watch?v=OzNnCK5cd8Q su filme birak remakei hic bir sekilde dokunulmamasi gerekirken heriflerin yaptigina bak. ne varsa osmanlida var diyip sistine chapele çini yapmak gibi bir sey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 aymazlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 haytalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hergele seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Popeye said: Jim_E_Rustler said: Çektiler ve mükemmel oldu. Çünkü warpladılar büğtün mevzuyu ve şahane thriller/komedi yaptı herifler. Ne varsa asyada var. http://www.youtube.com/watch?v=OzNnCK5cd8Q su filme birak remakei hic bir sekilde dokunulmamasi gerekirken heriflerin yaptigina bak. ne varsa osmanlida var diyip sistine chapele çini yapmak gibi bir sey bu. bence iyi olmus sen haksizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 bence de boktan. onu beğenenler zaten orijinalinin havasına giremeyenler. anlamayanlar. kore işi ekşın dıkşın dıkşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 evet anza zun gibi değişikler beğenir onu ya, clint reyis varken bu çekikler ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Çocuklar birini begenirseniz digerinden hoşlanmıyor olmak zorunda değilsiniz, film remake değil zaten, plot'u farklı. Sadece adı ve teması homage. Allahım ne pleb çıktınız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 film güzel mi ya? asıl önemlisi elizabeth olsen in memelerini görebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 fragmanı çok kötüydü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Fragmandan izledigim kadari ile, olmamis. Ha izlermiyim. Orjinalinin hatirina Evet yine izlerim. ama basrol secimi bile uzaklastirdi beni konudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Jim_E_Rustler said: Çocuklar birini begenirseniz digerinden hoşlanmıyor olmak zorunda değilsiniz, film remake değil zaten, plot'u farklı. Sadece adı ve teması homage. Allahım ne pleb çıktınız ya. izledik herhalde. olmamış oturmamış. western tadına ama cowboy filmi değil Joker said: http://minaday.com/movies/wp-content/uploads/2010/06/there-will-be-blood.jpg 8/10 beğendim. western tadında ama cowboy filmi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Wɐlnɯ ʎǝɹlǝɹǝ püşɯüş˙ Çɐʞʇıɹɯɐʎıu˙ Filmin daha başında belli etmiş yönetmen. Yani nasıl anlatsam bilemiyorum. O kadar bariz ki neyi değiştirdikleri filmle ilgili. Gözümün içine soksalar bu kadar belli edemezlerdi herhalde. Televizyon'da Mia'yı göstermeleri, ondan sonra kadının getirip şemsiyeyi hoboların olduğu yere bırakması falan. Neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar