Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fransa vizesi

logtrig

Öne çıkan mesajlar

15 günlüğüne vize için başvurucam buraya.
daha önce almış olduğum 2 tane şengen var, ama pasaportun süresi bittiği için onlar yeni pasasportta yok.
şu aracı şirketler var ya alo vize falan, onları denemedim daha önce, direk konsolosluğa gidip mi yapsam başvuruyu yoksa bu aracı kurumları mı kullansam?

bir de ankara mı yoksa istanbul'dan mı başvurayım? hangisi az uğraştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Hah mesela benim öyle bi sorunum var. Herkesten 6 must have belge isteniyorsa benden 8-9 falan istiyorlar. Zaten istisnasız bütün havaalanı girişlerinde bi polis sorgusundan geçiyorum, koskoca tren garlarında onca zencinin arasında polisler bitek benim bavullarımı arıyor uyuşturucu köpeklerine koklattırıyor falan. Hatta bi keresinde silah taşıyor musun diye soran zenci polise hayır deyince inanmayıp üstümü aramıştı. Üzerimden silah çıkmayınca bildiğin hayal kırıklığına uğradı adam.

Bollywooddan da kötü adam çıkmaz, neyimden korkuyorlar hiç bi fikrim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Suan estonyadayim, vizeyi fransadan aldim isvece girerken. Araci kurum kullandim, eski vizelerin fotokopileri yeterli oluyor. Gecen hfta sali basvurdular, prs bendeydi pasaport vizeyle birlikte. 3 aylik multiple entry vize aldim.
en kolay ve hizli verenlerden fransa. Onceden schengenin oldugu icin sahsi basvuru da istemezler

Bu arada eger zaman, ulasim vs.sikintin yoksa araci kuruma para verme bosuna
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
axedice said:

Hah mesela benim öyle bi sorunum var. Herkesten 6 must have belge isteniyorsa benden 8-9 falan istiyorlar. Zaten istisnasız bütün havaalanı girişlerinde bi polis sorgusundan geçiyorum, koskoca tren garlarında onca zencinin arasında polisler bitek benim bavullarımı arıyor uyuşturucu köpeklerine koklattırıyor falan. Hatta bi keresinde silah taşıyor musun diye soran zenci polise hayır deyince inanmayıp üstümü aramıştı. Üzerimden silah çıkmayınca bildiğin hayal kırıklığına uğradı adam.

Bollywooddan da kötü adam çıkmaz, neyimden korkuyorlar hiç bi fikrim yok.

abi nası bi tipin var senin ya, merak ettim hakketen...
Sosyal ağlarda paylaş

ahahasd abi ben 15 günlük istedim bana 1 yıllık şengeni yapıştırmışlar.
gişedeki kadın zaten dediydi sen yine çıkarmısın yurtdışına sene sonuna kadar diye. dedim çıkamam.
o zaman 6 aylık işine yaramaz, 1 yıllık vereyim seneye de çıkarsın dedi sdsds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...