logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 15 günlüğüne vize için başvurucam buraya. daha önce almış olduğum 2 tane şengen var, ama pasaportun süresi bittiği için onlar yeni pasasportta yok. şu aracı şirketler var ya alo vize falan, onları denemedim daha önce, direk konsolosluğa gidip mi yapsam başvuruyu yoksa bu aracı kurumları mı kullansam? bir de ankara mı yoksa istanbul'dan mı başvurayım? hangisi az uğraştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Aracı kurum rahat oluyor baya, yalnız eski pasaport gerekebilir eski şengenler için. Hangi şehirde oturuyorsan ordan başvur bide uğraşma posta falan. İstanbul baya rahat en azından, ankara fazladan zorluk çıkarmıyorsa -ki sanmıyorum- değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 benden 6 tane must have belge istediler 2 tane goturdum insan gibi konusunca tipini falan begenince veriolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Hah mesela benim öyle bi sorunum var. Herkesten 6 must have belge isteniyorsa benden 8-9 falan istiyorlar. Zaten istisnasız bütün havaalanı girişlerinde bi polis sorgusundan geçiyorum, koskoca tren garlarında onca zencinin arasında polisler bitek benim bavullarımı arıyor uyuşturucu köpeklerine koklattırıyor falan. Hatta bi keresinde silah taşıyor musun diye soran zenci polise hayır deyince inanmayıp üstümü aramıştı. Üzerimden silah çıkmayınca bildiğin hayal kırıklığına uğradı adam. Bollywooddan da kötü adam çıkmaz, neyimden korkuyorlar hiç bi fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 axedice nickten ötürü yüzüklerin efendisindeki cüceler çağrışıyodu aklımda bu postundan sonra iyice pekişti bu imaj hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Suan estonyadayim, vizeyi fransadan aldim isvece girerken. Araci kurum kullandim, eski vizelerin fotokopileri yeterli oluyor. Gecen hfta sali basvurdular, prs bendeydi pasaport vizeyle birlikte. 3 aylik multiple entry vize aldim. en kolay ve hizli verenlerden fransa. Onceden schengenin oldugu icin sahsi basvuru da istemezler Bu arada eger zaman, ulasim vs.sikintin yoksa araci kuruma para verme bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 must belge istiyorlar benden bu kadar diyorsunuz da, abi must belge nedir yani vize için gerekli evrakların her biri must değil mi sonuçta? ne yazıyosa o değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Eski pasaportunu da götüreceksin zaten vize başvurusunda, adamlar gözönünde bulundurur onu da. Must have'ler de mesela benden çalıştığım yerlere dair belge, gideceğim okul hakkında bilgiler içeren belgeler falan istemişlerdi zorunlu olarak ama yoktu öyle belgelerim götürmedim onlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 deadwoll said: Must have'ler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 o zaman hacılar ben hiç aracı kurumla uğraşmayayım, ankara'dan konsolosluğa gidip belgeleri vereyim. ulaşım problemim yok. bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 beyler ben başvuralı 10 gün oldu hala aramadılar. başvuru sırasında kadın red yemezsin dedi, hatta 15 gün talep etmeme rağmen sana 1 senelik vereyim yine çıkarsın sen yurtdışına bile dedi. 19 unda uçuşum var. endişelenmeli miyim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bunlar hala aramadı yalnız. 9 gün sonra uçuşum var ses seda yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 tamamdır bugün gidip aldım. 1 hafta olmuş neredeyse çıkalı, ama aramamışlar öyle sepette bekletiyolarmış pasaportu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hacı dikkat et pasaportun sayfalarının arasına eroin kokain saklıyolarmış inincede alıyolarmış o malı senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yuh atma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yok abi benim arkadasin basina geldi oyle bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bizim arkadaş da fransada 3 yıl hapis yattı bu yüzden fransızcası yoktu anlatamadı derdini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 teyzem fransada demiryolu işçisi şu anda bu yüzden mahkum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 true story imi lan bu, yok artik salih memecan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 axedice said: Hah mesela benim öyle bi sorunum var. Herkesten 6 must have belge isteniyorsa benden 8-9 falan istiyorlar. Zaten istisnasız bütün havaalanı girişlerinde bi polis sorgusundan geçiyorum, koskoca tren garlarında onca zencinin arasında polisler bitek benim bavullarımı arıyor uyuşturucu köpeklerine koklattırıyor falan. Hatta bi keresinde silah taşıyor musun diye soran zenci polise hayır deyince inanmayıp üstümü aramıştı. Üzerimden silah çıkmayınca bildiğin hayal kırıklığına uğradı adam. Bollywooddan da kötü adam çıkmaz, neyimden korkuyorlar hiç bi fikrim yok. abi nası bi tipin var senin ya, merak ettim hakketen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 teyze olayi degil tabifdsdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 logtrig said: tamamdır bugün gidip aldım. 1 hafta olmuş neredeyse çıkalı, ama aramamışlar öyle sepette bekletiyolarmış pasaportu. ne kadar süreli vermişler vizeyi? ben 1 senelik istedim, 3 aylık vermişlerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ahahasd abi ben 15 günlük istedim bana 1 yıllık şengeni yapıştırmışlar. gişedeki kadın zaten dediydi sen yine çıkarmısın yurtdışına sene sonuna kadar diye. dedim çıkamam. o zaman 6 aylık işine yaramaz, 1 yıllık vereyim seneye de çıkarsın dedi sdsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar