dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 şişmanlar da koşabilirler!! azmin zaferi! seneye 13koşacak! yuvarlanma tekniği ile 9bile koşabilir bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 dasaa hiç şişman izlenimi bırakmamıştın oysa fakir edebiyatından ben eni böyle kemikleri sayılan bir adam diye düşündüm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 fakirlikten ekmeğe dayandık işte ne yapalım! fakirler güvercin mi yesin! gerçi onu da yemedik değil nom nom nom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 torku fazla onun yanlış klasmanda yarışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 adam olağanüstü yavas kosuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Lorrotar said: adam olağanüstü yavas kosuyo. diğerleri olağanüstü hızlı koştukları için öyle gözüküyor.adam kilosuna rağmen gayet iyi koştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 şöyle bişey okumuştum : zenciler gelişimlerini beyazlardan bir hafta önce tamamladıklarından bir hafta önce doğarlar ve bu durum dikey kaslarının daha iyi gelişmesine neden olur. bu dikey kaslar genelde bacaklarda olduğundan koşma,zıplama gibi sporlarda daha başarılı olurlar. ancak bu durum üst bedeni ilgilendiren durumlarda tam tersidir. beyazların kol ve üst beden kasları daha kuvvetli olduğundan güreş, halter, yüzme, cirit atma gibi sporlarda beyazlar daha başarılı olurlar. doğruluk payı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Remi Geillard mı diye uzun uzun baktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 başka adammı yokmuşta bu katılmış aga,sokaktanmı bulmuşlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lan ben lise sonda 13.5 koşmuştum ki dana gibiydim yani. samoalı olmak varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar