mani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Bd5XMgbGFOE http://www.youtube.com/watch?v=8nwNioLRkrA&feature=related TUVALU > Bolt Bu adamın kariyerini takip edicem daha çok canlar yakacak, daha çok 1. nin adını unutturacak bizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 hangi rekoru kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 en yavaş 100mt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ne bu simdi anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bi alt limit mi var ki girebilmek için bu koşuya bu dana yavrusunu almışlar? her giden kırabilir yani moonwalk falan yapıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 synthesizer said: bi alt limit mi var ki girebilmek için bu koşuya bu dana yavrusunu almışlar? her giden kırabilir yani moonwalk falan yapıp ASHFSAUFHDSFHJSDHFSDHFJDSFH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 başta anlamadım 40mt farkı kapatıp üstüne dünya rekoru kırdı sandım, dedim allah portal gun bulundu sonunda. meğersem öyle değilmiş =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kalkışta anasını ağlatmışlar yahu. abi 100m.ci görürsem çömelip yarışın bitmesini bekleyeceğim ya da daha doğrusu eğer yeterince hızlı olursam çift hatalı çıkış ile diskalifiye olurum. o daha onurlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yalnız 100 mtnin boru olmadığını anlıyoruz kalkıştaki fark açılmasından hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 adam göt göbekten koşamıyor ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 helal çocuğa. destekliyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Red said: adam göt göbekten koşamıyor ki sdfs lan allaşkına bi 100m koş abi derecen kaç çıkacak görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben kısa maratoncu değilim abi.ama formda koşsam şu adamdan daha az fark yerdim sdfs ortaokul ve lisedeki sportif hayatıma dönmem lzm ama suan olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 dasaaa said: Red said: adam göt göbekten koşamıyor ki sdfs lan allaşkına bi 100m koş abi derecen kaç çıkacak görelim. abi sen videoyu fazla ciddiye almıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 internet aleminin yeni idolu bu adam olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Red said: ben kısa maratoncu değilim abi.ama formda koşsam şu adamdan daha az fark yerdim sdfs ortaokul ve lisedeki sportif hayatıma dönmem lzm ama suan olmaz :) yok ya.. çalış 1 ay öle koş bro.. delikanlıysan koş da dereceni görelim!!! haydi bakalm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 AHAHAHAHA DİREKT >>> http://neoblogismus.de/wp-content/uploads/2011/03/successful-troll-is-successful.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Direkt yaralı şişman. http://www.youtube.com/watch?v=E0x7FzPBSSY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ahahah sahilde 100m koşucam bi gün yürüyüş yaptıgımda kaç saniye söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 şöyle bişi bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oha o süpermiş, ama çıplakken koşamıosun. Yani o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Adam kizgin esnaf gibi kosuyo lan, sporcu zerafeti yok ayida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 toggie said: dasaaa said: Red said: adam göt göbekten koşamıyor ki sdfs lan allaşkına bi 100m koş abi derecen kaç çıkacak görelim. abi sen videoyu fazla ciddiye almıssın. abi ben de şişmanım!!! şişmanlarla dalga geçilmesi hiç hoş değil bi kere!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 git sumo yap abi o zaman. 100 metrede isin olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar