Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ilaç tezgaha düştü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 skidrow reiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fakirlik rulz 10 gün bekledik ama değdi oyundayım sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 sonunda ak aslkjdakls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi türkiye ligi için facepack+forma+logo packi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 fakirler damlamış sdfds steam kullanmayan/sevmeyen adam için çok zor oluyor ya, yok internete bağlanıcaz mı yok arkadaşa verebilir miyim yok offline mod nasıl çalışıyor sırf bu yönden bile rahatlık korsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 SKIDROW BUYUKSUN GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 <3 Skidrow Fifa manager oynuyodum yokluktan beynim döndü saçmalıklardan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Ren said: fakirler damlamış sdfds steam kullanmayan/sevmeyen adam için çok zor oluyor ya, yok internete bağlanıcaz mı yok arkadaşa verebilir miyim yok offline mod nasıl çalışıyor sırf bu yönden bile rahatlık korsan :( Şu oyun için konuşuyorum yok öyle birşey o işin bahanesi. Offline mod'da zorluk morluk yok ama değermi verdiğin paraya fm'için hayır bence değmiyor. En azından ben alışamadım şimdilik 2011 kadroları güncelledim onu oynuyorum. Skin'de yüklüyemedim ki 2011'e benzer birşey bulayım... (Yüklenmiyor niye bilmiyorum. Oyuncu pic.'larını hallettim skin olayını halledemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Quel-Thul said: abi türkiye ligi için facepack+forma+logo packi var mı? neyse hallettim, şaahane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ben bi kere verdi fmye para. o zamandan beri toplasan 1 oyunluk yenilik yapmadılar. kusura bakmasınlar para vermem yani 3 kişinin 1 senede yapıcağı yenilik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 beyler oyuncular gelişmiyor patch gelmeden diye bir söylenti var kontrol eden var mı? patchli halini de kırsınlar hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 menejerlik oyunları cm serisi mesela, apayrı bir heyecan veriyordu zamanında iyiydi hoştu heyecan vericiydi, günlerce aylarca oynardım, da yıllar geçti artık oyun kendisi gıdım geliştirmez mi ya. sürekli grafik değişikliği yapıp aptal oyun motorları koyacaklarına şu oyunu daha gerçekçi daha sosyal yapsalar, menejerler arası ilişkilere değinseler, daha insani olsa her şey, daha çok duygu falan katsalar. eskiden 4 gözle beklerdim ben çıksın artık ilaçlısını bile indiresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 benden bunu duyabiliceğinize inanabilir misiniz bilmiyorum ama maç motoru çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 kac gb oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ahaha bugün bi anda açılma olmuş topicte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 korsan cracklendi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 abi aynen bende ilk defa 3d maç motoruyla oynuyorum oyunu. çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Quel-Thul said: Quel-Thul said: abi türkiye ligi için facepack+forma+logo packi var mı? neyse hallettim, şaahane oldu Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bi şunu yükledim bide şunu 2. linkdeki forma pakedi yalan ama, maç içindeki formaları değiştirmiyo, bitek overviewdan takımına bakarken formasını görüyosun cok gerek yok yani, oyuniçi kit değiştirenini bulamadım henüz ilk link güzel ama tüm takımların logolar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Quel-Thul said: bi şunu yükledim bide şunu 2. linkdeki forma pakedi yalan ama, maç içindeki formaları değiştirmiyo, bitek overviewdan takımına bakarken formasını görüyosun cok gerek yok yani, oyuniçi kit değiştirenini bulamadım henüz ilk link güzel ama tüm takımların logolar geliyo İlk linki indirdim. C:Documents and SettingsUSERMy DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2012graphicslogos buraya at dosyaları diyor. girdiğimde graphics diye bir klasör yoktu yarattım içine attım beklediğim gibi çalışmadı =) problem nerde fikrin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 use skin cache tiksiz alwasy reload skin on confirm tikli olacak preferences - displayın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 fulhamla iyi başladım. dedim bi takım konuşması yapayım da iyice gaz vereyim dedim. soyunma odasında steve carrellimsi diyaloglar oldu, soğuk rüzgarlar esti lan. takımı övdüm, morali bozuldu herksin ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Korsan taraftarı değilim, windowsum ofisim esetim hep orcinal ve steamimde de baya oyun var, ancak şu oyun için yukarda söylenenlere aynen katılıyorum. Bunca senede tek yaptıkları kadroları tazeleyip her sene tekrardan müşteriyi düdüklemek oldu. Açıkcası değil para vermek, indirmeye bile gerek görmüyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar