Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

Ren said:

fakirler damlamış sdfds

steam kullanmayan/sevmeyen adam için çok zor oluyor ya, yok internete bağlanıcaz mı yok arkadaşa verebilir miyim yok offline mod nasıl çalışıyor

sırf bu yönden bile rahatlık korsan :(

Şu oyun için konuşuyorum yok öyle birşey o işin bahanesi.

Offline mod'da zorluk morluk yok ama değermi verdiğin paraya fm'için hayır bence değmiyor. En azından ben alışamadım şimdilik 2011 kadroları güncelledim onu oynuyorum.

Skin'de yüklüyemedim ki 2011'e benzer birşey bulayım... (Yüklenmiyor niye bilmiyorum. Oyuncu pic.'larını hallettim skin olayını halledemedim)
Sosyal ağlarda paylaş

menejerlik oyunları cm serisi mesela, apayrı bir heyecan veriyordu zamanında iyiydi hoştu heyecan vericiydi, günlerce aylarca oynardım, da yıllar geçti artık oyun kendisi gıdım geliştirmez mi ya. sürekli grafik değişikliği yapıp aptal oyun motorları koyacaklarına şu oyunu daha gerçekçi daha sosyal yapsalar, menejerler arası ilişkilere değinseler, daha insani olsa her şey, daha çok duygu falan katsalar.

eskiden 4 gözle beklerdim ben çıksın artık ilaçlısını bile indiresim gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:

bi şunu yükledim

bide şunu

2. linkdeki forma pakedi yalan ama, maç içindeki formaları değiştirmiyo, bitek overviewdan takımına bakarken formasını görüyosun cok gerek yok yani, oyuniçi kit değiştirenini bulamadım henüz

ilk link güzel ama tüm takımların logolar geliyo

İlk linki indirdim.
C:Documents and SettingsUSERMy DocumentsSports InteractiveFootball Manager 2012graphicslogos

buraya at dosyaları diyor.
girdiğimde graphics diye bir klasör yoktu yarattım içine attım beklediğim gibi çalışmadı =)
problem nerde fikrin var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Korsan taraftarı değilim, windowsum ofisim esetim hep orcinal ve steamimde de baya oyun var, ancak şu oyun için yukarda söylenenlere aynen katılıyorum.
Bunca senede tek yaptıkları kadroları tazeleyip her sene tekrardan müşteriyi düdüklemek oldu.

Açıkcası değil para vermek, indirmeye bile gerek görmüyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...