razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.spocean.net/wp-content/uploads/2011/08/mediaweb1resized1.png hoş ve orjinal said: Epic Games'in oyun motorunu tüm güncellemeleriyle birlikte herkese ücretsiz sunması çeşitli stüdyoların akıllarındaki orijinal projeleri hayata geçirebilmelerine ve bizim de kalıplaşmış standart oyunlardan farklı şeyler oynayabilmemize imkan tanıyor. Amatör olarak başlayıp Unreal forumlarında büyüyen bu projelerden birine The Ball'u örnek verebiliriz. Şu an Steam'de 20$'a satılıyor. Bu projelerden biri daha yeni gün yüzüne çıktı. Spocean sizi deniz savaşlarına götürmeye hazırlanıyor, hem de daha önce hiç görmediğiniz bir yüzüyle. Unreal Engine 3'ten güç alan oyunda etrafınızı yarı kurgusal yarı fantastik bir tahta sanatı çevreliyor. Kendinizi Pinokyo'nun diyarından çıkmış gibi hissederken karşılaştığınız savaşlar kendinize gelip silkinmenizi sağlayacaktır. Evet, Spocean'da gemi savaşları konu alınıyor ve siz Napolyon döneminden çıkmış yelkenli eski tip gemilerin mürettebatından birisiniz. Takım tabanlı online modlarda karşı gemiye esir düşmemek için güllelerinizi doldurmanız ve toplarınızı ateşlemeniz gerekiyor. Spocean henüz beta döneminde ve geliştirilmeye devam ediliyor. iyi görünüyor http://www.spocean.net/wp-content/uploads/2011/08/mediaweb3resized1.png http://www.spocean.net/wp-content/uploads/2011/08/mediaweb2resized1.png http://www.spocean.net/wp-content/uploads/2011/08/mediaweb4resized2.jpg http://www.youtube.com/watch?v=mRUhP1wGPXU http://www.spocean.net/download/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Bunu hep birlikte oynayabiliriz ya, deli zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 eglenceliye benziyor, indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yalnız kaptana çok iş düşüyor, ilk baş kaptanlık seçmeleri yapmak gerek zdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 indiriyorum oynayalım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bende join server * lere tıklanmıyor. dolu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aha sevimli lan indiriom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 eve gittiğimde indiririm ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 3 server var girmek imkansız herhalde sdfs 14 kişilik ztn sanırım serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 evet o yüzden kapalı beta diyebiliriz dfgd. oyun zevkli yalnız, geliştirirlerse efsane olabilir. sesler falan direkt unreal'dan kalma, daha değiştirememişler pek çok şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 uyuz oldum ya merak ettim bi girseydim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 girdim server bomboş bide scoreboard falan göremiyorz galiba opşınsda yıkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 server 1 e girdim girin de oynayalım. ateşlemeyi bulamadım gerçi fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben girdim xenoyla bi ara ateşleme mermiyi e ile alıosun.e ile topa koyuosun.tekrar e ile ateş ediyor eglenceli oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ne retade oyun lan herkes kaptan olmak ister olmayinca cikar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kaptan olmada bi olay yokki bi map üzerinde 2 gemi görünüyor onları baya aşırı arcade stayla hareket ettiriyorsun kalan herşeyi crew yapıyor. o yüzden sıkıcı bile kaptan olayı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 eet kaptanın bi numarası yokmuş gemi dmg yiyince falan delik acılıyor tamir etmek gerekiyor falan bi alet daha var o ne işe yarıo çözemedim.sonra gemide adamlar spawn oluyor onları olduruosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 giriyorum tekrar bakıyım. iki gemide full olsa baya zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kimse yok ki serverlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 evet bizde dolu diye giremiyoruz sandık ama meğer serverlar sıkıntılıymış hazır boşken serverlar birlikte bi servera dalmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 gemiyi nasıl batırcaz lan iki saat dövdüm ama bişey olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 indirdim bende nası buluscaz oynamak için? Setup'da açılmıyo ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 beraber toplanıp bi servera girelim adam olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bunun neyi zevkli lan, mermi alip topa koyuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar