Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Evet arkadaşlar bunun sakıncaları nelerdir? Olay nedir? 9 bin liraya Seat Leon 2006 bırakıyor mesela adamın teki. Çok harika bir olay gibi duruyor. Ne yani şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bi süre sonra devlet geliyo elinden alıyo arabayı, olayı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 harika olur mu yaw ayrıca icralık arabayı kim satıyor? icralık arabayı anca devlet acık arttırmayla satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ihale oluyor, mafyasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mafyası var o işin sana bırakmazlar o arabayı merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bildigim kadarıyla su sekildedir; Adam 2006'da 35.000 tl'ye leonu alir, 25.000 tl kredi kullanır. Ödemeleri sürerken sıkıntıya düşer ve taksitleri aksatir. Krediyi veren finans kurulusu şahsın kalan borcunun üzerine icra ve haciz masraflarını da ekleyerek aracı müzayedeye çıkarır. Olay tamamen yasal olmakla birlikte etik acıdan doğruluğu tartisilmaktadir. Ben olsam almam ama alana da "niye aldın" demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 etikliğine iflas etmeseydin kardeşim derler de gene de mafyaya da para koklatmak gerekiyor icralık araba alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 olay yasal da herkes giremiyor o ihalelere arkadaşların dediği gibi işin mafyası var :) herkesin girebildiği ihaleler de oluyor elbet ama orda araclar yine 2. el fiyatlarına cok yakın fiyatlara gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Canonical said: Mafyası var o işin sana bırakmazlar o arabayı merak etme sorunun net cevabı budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mafya hususu da şöyle; Aracın borçlu olduğu icra dairelerine bildirilir, icra dairesi araç hakkında yakalama kararı çıkarır, araç trafikte polis tarafından yakalanır ve yedi eminlige çekilir. Tam bu noktada mafya arkdaslar araca çöker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 İcralık bir televizyon almıştım ben. İcra müdürlüğü açık arttırmaya çıkartmıştı, ekranını tam hatırlamıyorum dayıma verdiğim için ama gitmiştim ve 855 liraya açık arttırma ile almıştım. Rakibim vardı hatta bir tane de... Onun gibi mi oluyor yani? Devlet mi çıkartıyor satışa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 valla ben hacizli mallara hiç ilgi göstermem hacizli ferrari var al 10 lira deseler almam kesiniçinde ölürüm onun bana yar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ole her bi bokun mafyasi yok yane her arabayi alcak adam yok girersin ihaleye zaten cokceklerse uyarirlar arkadas bu arabayi biz alicaz diye eauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Sahibinden'e koyuyorlar bunları ve fiyat biçiyorlar. Madem açık arttırma ile satılıyor nasıl fiyat yazıyorlar oraya. Ve eğer almak istersem ben onu adam bana ihale yerini söylüyor da gidip orada ihaleye mi giriyorum. Nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Red said: valla ben hacizli mallara hiç ilgi göstermem hacizli ferrari var al 10 lira deseler almam kesiniçinde ölürüm onun bana yar olmazpeki ben hacizli ferrariyi 10 liraya alıp 1000 liraya sana satsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bok yoluna ölücem o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 aynen söylediğin gibi. sahibinden'de biçilen fiyat da ihalenin açılış fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Kötüymüş öyleyse. Adam neden ilan veriyor ki, nasıl olsa devlet onu satıyor bir şekilde. Boş iş gibi. O değil de 6 bin liraya bile 2010 Leon falan bulabiliyorsun öyle. Taş çatlasa 10 bin liraya gitse çok karlı iş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Canonical said: Mafyası var o işin sana bırakmazlar o arabayı merak etme cevap bu zaten kitlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 benim bildiğim icra sırf devlet tarafından olmuyor. borcuna karşılık mesela bankada el koyup, teklifle satabiliyor. çok düşeş durumlarda bunu takip eden insanlar var zaten. mafyasını bilmiyorumda, 2. elden birazdaha ucuza araba veya gayrimenkul tarzı şeyler almak istiyorum, kovalarım dıyorsan iş bankası böyle listelerden bankaya teklif veriyorsun / teklif verme prosedürüde yazıyor orda. banka uygun görürse kabul ediyor. çoğu zaman ellerinde çok icralık şey olduğundan, sahibinden satışlar gibi fiyatı beğenmemezlik falan olayı olmuyor. onlarda bir an once likite dönüştürme derdinde oluyorlar. ama 9.000 lira falan gibi fiyatlar olmuyor tabi. 2. el sahibinden satışlardan 2k 3k aşağı falan bulabiliyorsun. genelde bu galeriler falan önceden bu bankalarla iletişim halinde oluyor, öyle cok super arabalar falan listeye konulmadan onlara satılıyor gerçi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Ağlayanın malı gülene hayretmez derler, sanırım bunu kastetmişler lan. Ne bileyim insanların ellerinden alıyorlar, biz de mini çakallık yapınca hoş olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 borcuna karşılık olan ipotek değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 yanlış cumle kullanmış olabılırım hukuksal adlarını fazla bilmiyorum. hadise, borcun oluyor ödeyemiyorsun, bankada dukkanını borcuna karsılık senın elınden alıp satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 icra memuruyum; mafya falan göremedim daha satışlarda. Öncedenmiş onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Leadman said: Kötüymüş öyleyse. Adam neden ilan veriyor ki, nasıl olsa devlet onu satıyor bir şekilde. Boş iş gibi. O değil de 6 bin liraya bile 2010 Leon falan bulabiliyorsun öyle. Taş çatlasa 10 bin liraya gitse çok karlı iş aslında. Aslında taşınmaz ve araçlar pek değerinin altına gitmiyor normal 2. el fiyatlarının biraz altına alabilirsin ancak onun dışında yedi eminde bulunan diğer eşyalar özellikle elektronik falan gayet makul fiyata gidiyor ki takip etmek lazm haciz davalarıyla ugrasan bi avukat tanıdıgınız varsa zaten haberiniz oluyor böle şeylerden bolca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar