Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011- Sonbahar

walkie

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

cidden FSN okurken heavens feel routeunda zaten felaket acıyordun sakuraya. vücudumu hazır hissediyordum ama o iradesini kırma sahnesini görünce bi kötü oldum be

ben direk lan diye bağırdım zaten yanımdaydınız asdfsdaf.
zentou mudur nedir o yaşlı böceği ezmek lazım aslında.
ki sakuranın daha çekeceği acılı sahneler var (bkz. fate zero sonu)
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da tavsiye lazım.

Fate Zero, Bakuman, Working!! izliyorum

Boku wa Tomodachi ga Sukunai yi yeni izledim bayağı sevdim sanırım onu da izliycem.

Daha önceden sormuştum ama tekrar soruyim; herhangi bir Persona oyununu oynamadım, Persona 4 ü izlersem çok şey kaçırırmıyım? Açıklamasına göre 3. oyundan sonra geçiyomuş filan, oyununu oynamadan animeye başlarsam havada kalan noktalar olur mu?
Ayrıca Persona: Trinity Soul u da izlemedim, 4 bununla ilişkili mi? Değilse bile, sezon tavsiyelerinden bağımsız olarak izlememi önerir misiniz?

Hunter x Hunter ın orijinalini izlememiştim, güzelmiydi? Remake i izlesem mi, yoksa direkt orijinalini mi izlesem?

Bunların dışında da bütün tavsiyelere açığım tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

tomodochi ga skunai ı ben de izliyorum güzele benzio şöle okul ortamlı bi anime izleyelim bu sezon da yani hehe

persona hakkında hiçbişey bilmiorum ben de izliorum ama persona 4 ü ilginç geldi

asıl fate zero abi olay, sürekli bişey okuıyasım geliyor ama spoiler yiecem die okuyamiorum falan irenç das

bakumana devam bi de ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...