NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 school rumble Historys Strongest Disciple Kenichi gelsin artık:(
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Kaede said: cidden FSN okurken heavens feel routeunda zaten felaket acıyordun sakuraya. vücudumu hazır hissediyordum ama o iradesini kırma sahnesini görünce bi kötü oldum be ben direk lan diye bağırdım zaten yanımdaydınız asdfsdaf. zentou mudur nedir o yaşlı böceği ezmek lazım aslında. ki sakuranın daha çekeceği acılı sahneler var (bkz. fate zero sonu)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://img7.anidb.net/pics/anime/29976.jpg http://img7.anidb.net/pics/anime/30536.jpg http://img7.anidb.net/pics/anime/62482.jpg KÜZÜ DOMO!
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 kimi to bokuda dakka bir ilk golü yedim. izleyen anlar ahah direk sildim chihayafuru meh shoujo hiç havamda değilim. onu da izlemem herhalde
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 persona çok başarılı olmuş resmen oyunu oynadığımı hissettim. Bu sezon çok iyi
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 persona inanılmaz olmuş bazı sahnelerin oynanışını değiştirmişler büyük ihtimal dizi formatına sokabilmek için ama ilk bölüme göre birşey söyliyebilirsek herhalde en başarılı oyun adaptasyonu p4a dır
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://videogamesheaven.net/movie-p4-character-011.jpg
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 boku wa tomodachi ga sukunai de izlenir çok net. denpa onna tarzı karakterli, kalite VA'li falan.
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 boku wa tomodachi ga sukunai'yi daha indirmedim ama mangası baya keyifliydi, animeyi de düzgün yapmışlarsa izletir kendini.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bana da tavsiye lazım. Fate Zero, Bakuman, Working!! izliyorum Boku wa Tomodachi ga Sukunai yi yeni izledim bayağı sevdim sanırım onu da izliycem. Daha önceden sormuştum ama tekrar soruyim; herhangi bir Persona oyununu oynamadım, Persona 4 ü izlersem çok şey kaçırırmıyım? Açıklamasına göre 3. oyundan sonra geçiyomuş filan, oyununu oynamadan animeye başlarsam havada kalan noktalar olur mu? Ayrıca Persona: Trinity Soul u da izlemedim, 4 bununla ilişkili mi? Değilse bile, sezon tavsiyelerinden bağımsız olarak izlememi önerir misiniz? Hunter x Hunter ın orijinalini izlememiştim, güzelmiydi? Remake i izlesem mi, yoksa direkt orijinalini mi izlesem? Bunların dışında da bütün tavsiyelere açığım tabii ki.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tomodochi ga skunai ı ben de izliyorum güzele benzio şöle okul ortamlı bi anime izleyelim bu sezon da yani hehe persona hakkında hiçbişey bilmiorum ben de izliorum ama persona 4 ü ilginç geldi asıl fate zero abi olay, sürekli bişey okuıyasım geliyor ama spoiler yiecem die okuyamiorum falan irenç das bakumana devam bi de ^_^
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bu sezon hep persona, fatezero, guilty crownn, ungo, last exile gidecek gibi benim için. yok mu komedi?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya ben bu fate franchise'ını hiç çok sevemedim. severek izliyorum ama hiç öyle sizin gibi deli gibi sevme moduna giremedim. tam bana göre değil sanırım.
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sevdiysen ok delirilcek bişey yok zaten
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Boku wa Tomodachi ga Sukunai hemen burun kıvırmayın ilk yarısı meh derken ikinci yarı zaaa diye izledik biz ben-to var bide onu baştan sona wut diye izledik ahah
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Persona, fzero, bakuman izliyorum, hepsi güzel başladı. Henüz başka dikkatimi çeken birsey olmadı.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 konsolcu değiliim. o yüzden soruyorum. bana birisi hızlandırılmış persona 101 dersi verebilir mi? animeyi daha izlemedim. oyun bilgisi şart mıdır?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 değil. izle.
Öne çıkan mesajlar