cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Arkadaşlar, televizyonlar verdi mi haberlerde izlemedim ama bugün öğlen saat 2'den beri Gökçeada cayır cayır yanıyor. Önce helikopterle söndürmeye çalıştılar, Mehmetçikler yangına müdahale etmek için hazır beklediler (belki de daha sonra ettiler) fakat gece olunca helikopter çalışmaları mecburen bıraktı ve şu an oturduğum yerden cayır cayır yanan ormanları izliyorum. Bunun yok mu bir çaresi? Her geçen dakika daha da feci yayılıyor yangın ve inanılmaz kuvvetli bir rüzgar var (adı üstünde Rüzgarlı ada-İmroz Adası-)? Orman yangınını bu kadar yakından ve bu kadar uzun süre izlemek gerçekten çok feci bir şeymiş. İçim ağlıyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 orman yangını çıkaranların, isteyerek yada istemeyerek (hayvan gibi çöp atarak vs) hepsi yanarak ölür umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bodrumda arkadaşların evinde kalırken bi gun camdan dışarı bi baktım ki ne goreyim. alevler evin yanına kadar gelmiş. ne heyecandı be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 esh, zeka durumun konusunda ki şüphelerimi dağıttın bu meme ile (öğrenmişim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 harbi o resim ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fuck that shit memesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 çetintaşa laf sokacam diye asdhsdfhsdf perinçek tutuklanmış :D:D:D diyen viktor gibi orman yangınını falan seveceksiniz neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi orman mühendisi olarak söyleyebilrimki rüzgar + orman yangını korkuçtur anca karşı ateş yapılırsa işe yarar belki söner ama eğer bölge meşçeresi kızılçamormanı ise umut etme derim hiç sönmez o bütün bölge yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Canonical said: fuck that shit memesi o onu biliyorum da şurda işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Offff şimdi araştırdım kızılçam ormanı var oralarda sönmez abi o baş edemezler o rüzgarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2009/69419.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 3 senede yaşadığım 2 orman yangını tecrübesiyle rüzgarın ne kadar hızlı yangını arttırdığını çok iyi biliyorum.Bu sene 300dönüm yer yandı foçada.. Daha öncesinde de http://forum.paticik.com/read.php?20,4149027,4149027#msg-4149027 bu topicte resimli falan yanan yer belli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gece 12 civarı yangın kontrol altına alındı, çok büyük tesadüf adada görevli bir subay arkadaşım sürekli bizi bilgilendirdi telefonla. yangının söndürülmesinde 3 komando bölüğü saatlerce canla başla mücadele etmiş, ya bu memleket böyle ilginç bir ülke işte. düşünüyorum da bu yangının başka türlü kontrol edilmesinin imkanı da yoktu 7 şiddetindeki poyraz altında-fırtına artık,rüzgar da değil-yani Mehmetçiklerin canlarını dişlerine takarak harcadıkları saatler süren emek pek çok ağaç yok olmasına ve ağaçların arasında kalan bir köyün (Şirinköy) bazı evleri de yanmasına rağmen tamamı ağaçlarla kaplı bu güzelim adanın diğer ormanlarına sıçramadan yangını kontrol altına almaları burada yangını tvdan film seyreder gibi izleyen hepimizi duygulandırdı. aklıma başka şeyler geldi ister istemez, acaba zorunlu askerlik kaldırılırsa bu çeşit felaketleri engelleme de kimler görev alacak? pırofesyonel fetocu ordu mu yoksa pırofesyonel fetocu polisler mi veyahut itfaiye teşkilatı mı? yangının çıktığı yerin bildiğiniz dağın tepesi olduğunu özellikle vurgulayayım. neyse, gökçeada'ya geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 çetintaşa zorla mylittlepony izletelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi adam orman yargınını fetoya bağlamaya başarmış feyz alın feyz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 cetintas said: acaba zorunlu askerlik kaldırılırsa bu çeşit felaketleri engelleme de kimler görev alacak? itfaiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 oldu canım, görürsem söylerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ben de mantık göremedim şu cevabında, gören olursa söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi doğal afetlerde yetersiz müdahale devletin suçu,askerin bunu önlemesi tabi ki güzelde devletinde acizliğini göz önüne seriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 zorunlu askerlik kaldırılsa gene asker yapacak. dünyanın her yerinde felaketlerin ardından asker dahil olur yardım ve kurtarma çalışmalarına. Ulan İtalya'da haftalarca çöpler toplanmadı grev yüzünden asker geldi topladı çöpleri millet salgın hastalıktan ölmesin diye. İftaiye zaten bu derece büyük yangınlarda pek birşey yapamaz. Öyle ormana hortumla dalıp söndüremezsin. Böyle bir mallık yapıldı geçtiğimiz yıllarda yanarak öldü iftaiyeciler. Sorgulanmamıştır o adamlara emir verip oraya gönderenler büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi itfaiye dedigin oluşum sadece siren çalarak çeşmeden su çeken abilerden ibaret degil farkındaysan, gelişmiş ülkelerdeki bütün itfaiyelerin kendilerine ait uçakları, helikopterleri var. bu techizatın hiçbiri de TSK'nın şu anda kandil'e rastgele salladıgı milyon dolarlık bombalardan daha pahalı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 demian said: cetintas said: acaba zorunlu askerlik kaldırılırsa bu çeşit felaketleri engelleme de kimler görev alacak? itfaiye. demian said: ben de mantık göremedim şu cevabında, gören olursa söylesin. itfaiye yani devlet yetersiz kalıyor bu yüzden iş orduya kalıyor adam da diyor ki ordu da olmasa halimiz nanay o yüzden senin o "itfaiye" cevabın anlamsız kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi işte devletin yetersiz kalmasının sebeplerini soruyorum ben de, acaba bütçesinin başka yerlere harcanması gibi şeyler olabilir mi? diye. o mesajda havada kaldıgı dogru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 istanbul kanalına, hükümete satın alınan araçlara, bir türlü bitmeyen ankara metrosuna felan para ayırıp buna ayiramiyorsa yine devletin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar