Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 son 15dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 hop cikti eheh.. steamden preorder olarak listemde gozukuyor, ama oyunun sayfasinda "you already have this game" yerine "add to cart" cikti heh..indiremedim, preorder emailindeki humble linkden indiriyorum su anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 nasil oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kıskandım, korsan indirmek istemiyom ama indirimsiz de almam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 preorder fiyati ile cikti steamde sanirim.. ben begendim baya oynatiyor eheh, puzzle lar tam tadinda olmus simdilik...genelde su sekilde etki yapti bende puzzlelar "eeeeeeeeh £"$"£$" NERDE BU YAEEa..haa..burdaymis..ehih" combat ve mouse kontrollerida guzel, attack esnasinda vurkac yapilabiliyor..2x2 parti uyelerini hangi formasyonda dizersen o sekilde savasiyorsun (on ikili melee, arkadakiler "cant reach" ). Buyu olaylari kombinasyonlu magickayi andirdi cook inceden..bide Oldschool mod yemedi bana..cunku normalde bile bi ara kayboldum (:P) karakter creaton da da 3 kere reroll yaptim guzel yapmislar istedigim gibi bi parti yaptim bakalim nasil olacak hehe.. ileride extra dungeon ve modlarina acik..zaten satin alinca DRM free link geliyor..ben tavsiye ederim baya guzel bisi yapmis adamlar, bu tip oyunu seven icin ilac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 güzel olmuş hakkaten bende sevdim büyüleri kısayola atayamıyo muyuz bu arada? her seferinde rünlere bas falan yoruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bide ekliyim, oyun atmosferi baya "zindan", yeni cikan oyunlardaki gibi "lulz hack n slash cave" den hayli uzak.. pusulayi buldumda..bide su haritayi bulsam daha guvende hissedecem, save manyagi yaptim daha ilk saatten ehueh. edit: Buyu olayinda default olarak sunu cast etcem gibi bisi ariyorum bende..herseferinde kombinasyon girmek yordu bi tek.."e oda casting time olsun" diyip gectim simdilik ama ilerde aglaticak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 oyunun içine direk daldım müthiş olmuş(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 abi earth magic gittim, 2. seviyede gelen 2x2 spearlı iskeletlere damage vurmuyo büyüler poison oldugu icin diger elemanlar da pek damage vurmuyo, tokat yiyorum cok feci, napmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 fire ve ice ile kitelaya kitelaya kestim onları,2 mage ile arkam çok sağlam sffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 büyü ve normal combat için hotkey'i çözmüşler gibi, script ile oluyormuş, akşama denerim bende. http://www.grimrock.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=589 (birinci sayfada en alttan ikinci post) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 güzel oyun olmuş, daha detaylan sa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 super olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Param olduğu vakit alayım bunu ya. Videolarını falan gördüm, bayağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 oyun baya iyi, alabiliyorsanız alın cidden, 20-25 saatlik bir gameplayi var ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya gün dikkat ettim, oyunu oynarken kasadan tik diye bir ses geliyor, genelde menülere filan girince böyle bir şey dikkatini çeken var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Yok öyle bir ses bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 eye of the beholder ı evde 2-3 arkadas yapmışlar derinlik yok oyunda yada im too old for this shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Nasıl bir derinlik bekliyordun ki? Level 3'e geldim. Şu ana kadar baya monoton gidiyor. Yeni büyü, item vs iyi hoş da çok da zevkleneceğini sanmıyorum. İlerde değişen önemli şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bu dortlu iskeletler nedir yahu. nedir bunun kesim olayi. agzima siciyorlar. dusuk leveldemi ciktim karsilarina nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kaçıp vuruyosun işte; sabit durursan sorunlar sadece. keşke 2 ftr, 2 mage yapsaydım. rogue çok lüzumsuz göründü bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 vurkac yapman lazım onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Air magic gittiysen boltla alıyorsun spell atıp kacıcaksın spell atıp kacıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Çok basit onlar yahu. Strafe yapıp onların yürüdüğü yöne döneceksin. Adam oraya yürüdüğü anda sana dönene kadar 1-2 melee/büyü yapıp hemen tekrar strafe. Hepsi ölene kadar strafe + dön + melee/büyü şeklinde tekrarlıyorsun. Tek damage almadan ölüyor hepsi. [hr] Level 4'e geldim. Değişen tek şey rakiplerin sayısı ve bulmacaların azcık daha karışık olması. 3-4 tane rakip farklı yerlerden gelince o yukardaki strafe olayı işlemiyor. Etrafını sarıveriyorlar. O yüzden vur kaç olayı biraz daha zorluyor. Ama hala sarmadı oyun. 2:45 playtime oldu. Böyle devam ederse devam etmem. 20+ saat oynanmaz böyle. Level 4'e de bir şans tanıycam ama. Senaryo yok, heycan yok, pek bir gelişme duygusu yok. Atmosfer desen o da hep aynı zaten. Bulmacalar desen, onlar da duvarda düğme aramak ve yerdeki plakalara taş bırakmaktan ibaret şimdiye kadar. İlerde de çok değişeceğini sanmıyorum. Neyse bir 15 dakka mola verip sonra Level 4'e devam etcem. Sonra yine yazarım yorumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar