Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legend of Grimrock

Norak

Öne çıkan mesajlar

preorder fiyati ile cikti steamde sanirim..

ben begendim baya oynatiyor eheh, puzzle lar tam tadinda olmus simdilik...genelde su sekilde etki yapti bende puzzlelar

"eeeeeeeeh £"$"£$" NERDE BU YAEEa..haa..burdaymis..ehih"

combat ve mouse kontrollerida guzel, attack esnasinda vurkac yapilabiliyor..2x2 parti uyelerini hangi formasyonda dizersen o sekilde savasiyorsun (on ikili melee, arkadakiler "cant reach" ). Buyu olaylari kombinasyonlu magickayi andirdi cook inceden..bide Oldschool mod yemedi bana..cunku normalde bile bi ara kayboldum (:P)

karakter creaton da da 3 kere reroll yaptim guzel yapmislar istedigim gibi bi parti yaptim bakalim nasil olacak hehe..

ileride extra dungeon ve modlarina acik..zaten satin alinca DRM free link geliyor..ben tavsiye ederim baya guzel bisi yapmis adamlar, bu tip oyunu seven icin ilac.
Sosyal ağlarda paylaş

bide ekliyim, oyun atmosferi baya "zindan", yeni cikan oyunlardaki gibi "lulz hack n slash cave" den hayli uzak..

pusulayi buldumda..bide su haritayi bulsam daha guvende hissedecem, save manyagi yaptim daha ilk saatten ehueh.

edit: Buyu olayinda default olarak sunu cast etcem gibi bisi ariyorum bende..herseferinde kombinasyon girmek yordu bi tek.."e oda casting time olsun" diyip gectim simdilik ama ilerde aglaticak gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Çok basit onlar yahu. Strafe yapıp onların yürüdüğü yöne döneceksin. Adam oraya yürüdüğü anda sana dönene kadar 1-2 melee/büyü yapıp hemen tekrar strafe. Hepsi ölene kadar strafe + dön + melee/büyü şeklinde tekrarlıyorsun. Tek damage almadan ölüyor hepsi.

[hr]

Level 4'e geldim. Değişen tek şey rakiplerin sayısı ve bulmacaların azcık daha karışık olması. 3-4 tane rakip farklı yerlerden gelince o yukardaki strafe olayı işlemiyor. Etrafını sarıveriyorlar. O yüzden vur kaç olayı biraz daha zorluyor.

Ama hala sarmadı oyun. 2:45 playtime oldu. Böyle devam ederse devam etmem. 20+ saat oynanmaz böyle. Level 4'e de bir şans tanıycam ama. Senaryo yok, heycan yok, pek bir gelişme duygusu yok. Atmosfer desen o da hep aynı zaten.

Bulmacalar desen, onlar da duvarda düğme aramak ve yerdeki plakalara taş bırakmaktan ibaret şimdiye kadar. İlerde de çok değişeceğini sanmıyorum. Neyse bir 15 dakka mola verip sonra Level 4'e devam etcem. Sonra yine yazarım yorumları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...