LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 selamlar, online muzik dinlerken kullandiginiz yazilimlar varmidir? ozellikle tercih ettiginiz? last.fm, grooveshark,fizy falan gibi degil, direk uygulama soruyorum. winamp i denedim, muziic.com u denedim.. daha baska alternatifler ariyorum. varmidir oneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://www.jazzradio.com/ telefondan falan kullanıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 İki tane var kullandığım: Spotify (Buna bir kere VPN ile üye oluyorsun, sonra hep VPN'siz kullanabiliyorsun; free kullanıyorum, yeterli şu anda bana) Screamer Radio (Radyoları toplayan ve türlere filan ayıran bir program, SomaFM kanalları favorilerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 itunes kendi radyoları var ama istersen sen de ekleyebiliyorsun istasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Pek radyo gibi degil ama spotify cok saglam. Onun disinda itunes'da baya basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ok ok spotify di istedigim, yukluyorum simdi cok tesekkurler. bakim begenmezsem baska alternatifleri degerlendireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Bu arada Spotify'a radyo da geldi ama daha avrupa clienttinde sadece. Amerika'ya yakında gelecekmiş. İsterseniz Avrupa kullanın ama ilerde para vermek isterseniz 4.99$ yerine 4.99£ verirsiniz. Vodafone'nun 2G ile çok-çok iyi çalıştığı için para verip telefon versiyonu kulanmayı düşünüyorum bazen. Para verip takılarak stream eden Grooveshark'dan iyidir. Çok ucuzladı böyle şeyler ya. Neredeyde arayabileceğim her şarkının olduğu Spotify 4.99$, neredeyse izlemek istediğim her filmin ve dizinin olduğu Netflix 7.99$, yeni diziler Hulu'da beleş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pandora calismiyomu hala tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Çalışmıyor, daha iyi bir şey var ama bence. Uzun uzun proxy ile kullandım Pandora'yı, bunu kullanıyorum artık: http://www.jango.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu canlandırmak istedim izninizle. Çok canım sıkılıyor ofiste, değişik dinleyecek müzikler arıyorum. Ama grup önerisi istemiyorum, muhtemelen önerilerinizin yarısını dinlemişimdir. Ben oturup play list hazırlamak istemiyorum, biri benim yerime güzel bi liste yapsın ve onu çalsın istiyorum. şımarık bi tutum ama heh. Efendim, metal dinlerim, jazz dinlerim, blues dinlerim, slow dinlerim oynak dinlerim. güzel yayın akışı olan baymayan her öneriye açığım. Yanlış konuyu güncellediysem özür dilerim, radyo diye aratınca en mantıklı konu bunu bulabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tunein var ama ben androidde dinliyorum masaüstü içinde vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 lemuria said: Konuyu canlandırmak istedim izninizle. Çok canım sıkılıyor ofiste, değişik dinleyecek müzikler arıyorum. Ama grup önerisi istemiyorum, muhtemelen önerilerinizin yarısını dinlemişimdir. Ben oturup play list hazırlamak istemiyorum, biri benim yerime güzel bi liste yapsın ve onu çalsın istiyorum. şımarık bi tutum ama heh. Efendim, metal dinlerim, jazz dinlerim, blues dinlerim, slow dinlerim oynak dinlerim. güzel yayın akışı olan baymayan her öneriye açığım. Yanlış konuyu güncellediysem özür dilerim, radyo diye aratınca en mantıklı konu bunu bulabildim.shoutcast'i denedin mi? winamp'i yazan nullsoft firmasının radyo şeysi. radyo kanalları kategorilere ayrılmış durumda. bi bak istersen: http://www.shoutcast.com/ caz olsun diyosan kesin: http://www.jazzradio.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aupeo! - Süper radyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar