Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online radyo programi

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bu arada Spotify'a radyo da geldi ama daha avrupa clienttinde sadece. Amerika'ya yakında gelecekmiş. İsterseniz Avrupa kullanın ama ilerde para vermek isterseniz 4.99$ yerine 4.99£ verirsiniz. Vodafone'nun 2G ile çok-çok iyi çalıştığı için para verip telefon versiyonu kulanmayı düşünüyorum bazen. Para verip takılarak stream eden Grooveshark'dan iyidir.

Çok ucuzladı böyle şeyler ya. Neredeyde arayabileceğim her şarkının olduğu Spotify 4.99$, neredeyse izlemek istediğim her filmin ve dizinin olduğu Netflix 7.99$, yeni diziler Hulu'da beleş.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Konuyu canlandırmak istedim izninizle.
Çok canım sıkılıyor ofiste, değişik dinleyecek müzikler arıyorum. Ama grup önerisi istemiyorum, muhtemelen önerilerinizin yarısını dinlemişimdir. Ben oturup play list hazırlamak istemiyorum, biri benim yerime güzel bi liste yapsın ve onu çalsın istiyorum. şımarık bi tutum ama heh.
Efendim, metal dinlerim, jazz dinlerim, blues dinlerim, slow dinlerim oynak dinlerim. güzel yayın akışı olan baymayan her öneriye açığım.

Yanlış konuyu güncellediysem özür dilerim, radyo diye aratınca en mantıklı konu bunu bulabildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
lemuria said:

Konuyu canlandırmak istedim izninizle.
Çok canım sıkılıyor ofiste, değişik dinleyecek müzikler arıyorum. Ama grup önerisi istemiyorum, muhtemelen önerilerinizin yarısını dinlemişimdir. Ben oturup play list hazırlamak istemiyorum, biri benim yerime güzel bi liste yapsın ve onu çalsın istiyorum. şımarık bi tutum ama heh.
Efendim, metal dinlerim, jazz dinlerim, blues dinlerim, slow dinlerim oynak dinlerim. güzel yayın akışı olan baymayan her öneriye açığım.

Yanlış konuyu güncellediysem özür dilerim, radyo diye aratınca en mantıklı konu bunu bulabildim.
shoutcast'i denedin mi? winamp'i yazan nullsoft firmasının radyo şeysi. radyo kanalları kategorilere ayrılmış durumda. bi bak istersen: http://www.shoutcast.com/

caz olsun diyosan kesin: http://www.jazzradio.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...