MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bazı filmler bittikten sonra creditlere geçtiğinde de izlemeye devam edersin ya... film tam sana hitap eden bir film çıkmıştır, sen de kapatmaya kıyamazsın hani. devam edersin roll creditler geçerken çalan müziği dinlemeye. bitene kadar da bırakmazsın. oluyor mu hiç böyle size de? ^^ kendini bişe zanneden gösterişçi sinefiller gibi festivallere gelen filmleri dibine kadar izleyip -saygıdan efenim- diyerek atkıyı omza atmaktan bahsetmiyorum. zorla gelen edit: roll creditleri izlettiren filmlerden hatırladığınız varsa paylaşsanıza. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 beğendiğim bir film ise tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.islamictorrents.net/bitbucket/Yasir%20Qadhi%20-%20O%20My%20Dear%20Son.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 elbet yaparız veya yapmayız da. hani bende oluyo sizde de olmuyo mu konulu anketler biraz eski değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Creditten sonra sahne varsa ( Marvel filmlerinde hep olur mesela ) izlerim/beklerim yoksa durmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yapıyorum şöyle ki monitörü yan taraftaki yatağıma doğru çevirip uzanıyorum çok yorgunsam ,film iyiyse cast kısmını kapatmadan müziğini falan dinliyorum ağırdan alıyorum o arada masayı eski haline getiriyorum ,eğer cidden zaman kaybıysa alt F4ü gömüyorum acımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 en son enter the void izledigimde bakmistim creditlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 en son kapıcılar kralının creditsini izledim. çok iyiydi çünkü. sesleri alan erkan esenboğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yıllar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lan tamda bu film neydi diye düşünüyorum büyük adamsın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 çoğunuza saçma gelecek ama the american'da olmuştu en son. hele creditsin yarısına doğru giren bir parça var ki 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 oluyor ya. oyunlarda falan da oluyor. iyice moda sokuyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahahah adam uçmuş yörüngeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 film çok etkilediyse mesela o etkisinin geçmesini beklemek adına bir dururum yaslanıp o kısımda ama çok nadir olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 2001: a space oddysey'den sora saatlerce boş ekrana bakmıştım. beynim erimiş son sahnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar