Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Nilep kimseye hakaret etmiyor yalnız, siz sadece onunla uğraşıyorsunuz. Dediği çoğu şeyde de haksız değil. Şu anda Fenerbahçe'nin yaptığı mazlum edebiyatı, ama olmuyor işte.
Aziz Yıldırım konusunda da haklı. Bu adam hakem odası basan, tehdit eden ve bunu tekrarlayıp sadece 21 gün ceza alan, Federasyon'a korku salan bir adam. Etme bulma dünyası der geçerim. Ama kalkıpta bir Fenerli arkadaşta yahu bir durun bu adamlar niye içeride demiyor. Cezası varsa çekeriz, zaten çekersiniz de cezası olup omadığı belli değilken, adamın tişörtünü basıp, kendi kanalınızda her gün videoları dönerse 1209129 kere dalgamızı da geçeriz. Fenerbahçe mi büyük Aziz Yıldırım veya kıçıkırık 2-3 yönetici mi bunu anlasın Fener önce. Daha önce de yazdım, sonra kızıyorsunuz. Ama burada mazlum edebiyatına gerek yok şu an. Dış güçler dediğiniz nedir, Galatasaray mı, UEFA'mı, Federasyon mu düşürdü bu hale Fenerbahçe'yi.
Yoksa hala helikopter ihalesi mi.
Sosyal ağlarda paylaş

dediklerinde anlaşılacak bir şey yok. tutarsız konuşmalar, suçsuzluk karinesini şike başlığı açıldığından beri görmezden gelip sanki lise arkadaşlarınla sohbet edermişçesine geyik pasif troll mesajlar, ritmi hiç düşmeyen monoton Fenerbahçe entrileri vs.

galatasaraya dair söylediğin mukayese ettiğin hiçbir değeri kavrayamamış olman da cabası.

Fenerbahçe başlığına ve foruma verdiğin zararı konuşmanın alemi yok. böyle bir mesaj atmam normalde, bireylerin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ama yapma. yıllar sonra ulan ben ne yazmışım deyip üzülürsün. habire alıntı yapıp karşına çıkartıyorum yazdığın saçmalıkları, ha keza başkaları da öyle ders de almıyorsun. demek istemiyorum ama liseli tribi bi yere kadar.

not: bireye adı üzerinden pelin denmesini de anlamıyorum, bir çeşit hakarettir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı gs liler tanımasam nilep kafasının gs ye özgü olduğunu düşünecem. ama o gs liere yazık.

hani alakalı alakasız şeye antu kafası diyorsunuz ya. nilep kafasının da bir farkı yok. o yüzden benden genel bir tavsiye. bu foruma 1 nilep fazla bile. daha fazla nilepi kaldıramayız. silkinin ve kendinize gelin.

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Nilep kimseye hakaret etmiyor yalnız, siz sadece onunla uğraşıyorsunuz. Dediği çoğu şeyde de haksız değil. Şu anda Fenerbahçe'nin yaptığı mazlum edebiyatı, ama olmuyor işte.
Aziz Yıldırım konusunda da haklı. Bu adam hakem odası basan, tehdit eden ve bunu tekrarlayıp sadece 21 gün ceza alan, Federasyon'a korku salan bir adam. Etme bulma dünyası der geçerim. Ama kalkıpta bir Fenerli arkadaşta yahu bir durun bu adamlar niye içeride demiyor. Cezası varsa çekeriz, zaten çekersiniz de cezası olup omadığı belli değilken, adamın tişörtünü basıp, kendi kanalınızda her gün videoları dönerse 1209129 kere dalgamızı da geçeriz. Fenerbahçe mi büyük Aziz Yıldırım veya kıçıkırık 2-3 yönetici mi bunu anlasın Fener önce. Daha önce de yazdım, sonra kızıyorsunuz. Ama burada mazlum edebiyatına gerek yok şu an. Dış güçler dediğiniz nedir, Galatasaray mı, UEFA'mı, Federasyon mu düşürdü bu hale Fenerbahçe'yi.
Yoksa hala helikopter ihalesi mi.

şimdi, halihazırda suçsuz olduğunu kabul ettiğimiz, elde tutulan "güçlü deliller"'in aylardır ortaya çıkmayışı ve en önemlisi suç üstü yapılmaması Aziz Başkan'ın aklanacağı yolunda büyük bir işarettir. aksi dahi olsa Aziz Başkan'ı büyük yapan, hakem odası bastıran, federasyona ve diğer takımlara korku salan Fenerbahçe Taraftarıdır. Aziz Başkan o taraftarın tezahüründen ibarettir. bu taraftar o isme sahip çıkmıştır. suçluluğu halinde de başka bir idol yaratacak, Türk Futbolu'nun başına getirecek ve arkasında durmaya devam edecektir.

diğer bir konu ise Fenerbahçe'nin ligden çekilme talebinin sürekli "onursuzluk" vs. gibi hakaret içerikli kelimelerle itham edilmesi. aksi yapılsa da benzer yorumlar yapılacaktı böyle de benzer yorumlar yapılacak. Fenerbahçe ligden çekilmeyi şike şüphesi üzerine değil, şampiyonlar liginden men edildiği halde ligde tutulmak istemesine tepki olarak istemektedir, napıyoruz okuduğumuzu anlamak için tekrar okuyoruz. kısaca diğer takımlara ve federasyona tepki göstermektedir. anlatabildim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha :D soruşturma bitmeden delillerin verilmesini beklemek ayrı komik, düşünülmesi gereken ülkenin hali ve seçim varken suç üstü yapılmasını beklemek ayrı komik. Neresine gülsem bilemedim. Aziz Yıldırım'ın aklanmayacağı çok açık esas. Adamı bitirmeye uğraşıyorlar nereye aklanıyor lol

ayrıca senin gibi saçma fanatikler öyle düşünsün istiyor Ali Koç ama esas sebep tabii ki 2 sene değil 1 sene kaybedelim düşüncesi
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamlar şu durumun gayet mantıklı olduğunu savunabiliyorlarsa zaten tartışmaya gerek yok. ya çok cahiller hukuk konusunda ya da at gözlüklerinden kurtulamadılar.

hala daha fb şüpheden dolayı alınmazken trabzonun alınmasına mantıklı diyebilen veya birşey söylemeyen adamlarla tartışmayın cidden. arada komik şeyler oluyor. onları takip edin. yaslanın arkanıza oturun.
Sosyal ağlarda paylaş

Defalarca yazdık ama bir kez daha yazayım açık açık.
TFF'nin Fenerbahçe'yi ligden-şu aşamada- düşürememesinin sebebi suçunun olmamasından değil, savunma hakkının beklenmesindendir. MAA'nın kendi ağzıyla söylediği, ama üstünde durulmayan birşey var. Açıkça, bazı maçlarda şike ve teşebbüsü farkettik dedi kısaca. Ancak bu mahkeme sürecinde karşındakinin savunması alınarak kesinlik kazanır. Şu aşamada ortada delil yok demek veya şike şüphesi bulunamamıştır diye birşey yok. Bunu bir kere yaz önce. Kendi açıkladı, etik kurul raporunu.
Dediğim gibi, şu aşamada Fener'in düşmemesi o sebebtendir. Diyelim ki şikeler tespit etti, yeterli bulundu ve düşürüldü (İtalya gibi olsun). Bu sefer Fenerbahçe kulübü, taraftarı yaygara koparmayacak mı niye savunma beklemediniz, belki beraat edecektik diye. Sonuçta TFF, mahkeme değil.
Bu noktada bekleme kararı çok yanlış olmayabilir TR dinamiklerinde. Ama İtalya gibi olsaydık şu an Fener muhtemelen küme düşmüştü, orada da dava devam ediyor mesela.
Şimdi UEFA'ya gelirsek. UEFA, öncelikle TFF'yi zaten destekliyor ve aldığı karara uyacağını belirtiyor, bunu önceden belirtti. Ancak şöyle bir durum var k, TFF karar alamadı, almadı. UEFA da kendi organizasyonu için kendi insiyatifini kullanarak, şüphe duyduğu takımı almadı organizasyona, ki buna hakkı var.
Bunun TFF ile alakası, Fenerbahçe'nin suçluluğuyla, suçsuzluğuyla bir alakası yok bilmem anlatabildim mi.
UEFA hiçbir zaman TFF'ye şu aşamada Fener'i düşür demez. Çünkü onun alacağı kararı bekliyor. Ama kendi organizasyonu için, istemiyorum ben bu takımı diyebilir. Kimseye de hesap vermek zorunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yahu adamlar savcıyla konuştu di mi? Demek ki beraat edecek Trabzon'lular.

Hayır TFF eyyam yapıyo deseniz anlarım, UEFA'nın Fenerbahçe'ye ne garezi olabilir bana bunun açıklamasını yapabilen tek bir Fenerbahçeli yok.

savcı gizlilik kararı var diye avukatlara bile bilgi vermezken gidip uefaya bilgi veremez. böyle bir bilgi verdiyse zaten daha da feci bir durum var demektir. öyle olmadığını var sayalım en iyisi. e bu durumda da ortada bu çelişki oluşuyor.

neresinden tutarsan elinde kalıyor. ve siz gelip bunu at gözlükleriniz kafanızda göbek atarak kutluyorsunuz.

acayipsiniz cidden. bütün herşey kuralına göre uygun olsa ses çıkartmıcak çoğu fenerli zaten. hatta şu durum olası bir suç kanıtında işimize bile gelir. ama bu haliyle tamamen saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın ne dediğini bilemiyoruz, ama Trabzon hakkında bilgi almadığını düşünmek abes olur, sonuçta UEFA kendi resmi sitesinden açıkladı Trabzon'u istediğini. Hiçbir Türk takımı almıyoruz da diyebilirdi. Burada fail olacaksa eğer UEFA zaten fail olur ancak, bunu düşünmediklerini pek sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aihm taparlığından sonra uefa taparlığı başlamasın bu ülkede. her şeyin en iyisini uefa bilir diye bir şey yok. dediğim gibi bir iki sezon içersinde Fenerbahçe hukuk mücadelesini kazanırsa muazzam bir durum ortaya çıkabilir. trabzon ve beşiktaş'a da aynı muamele uygulanmalıydı.

gel gelelim Fenerbahçe bu federasyonu ve diğer takımları ligde bulunmayarak cezalandırmalıdır. ligden affın istenmesi çok yerinde bir tutumdur. hukuksuzluğa boyun eğilmemelidir. at gözlükleriyle faşistçe yapılan aleyhte yorumlar can sıkıcı malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...