Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inprc said:

tunch şimdi baktım.milan 05-06 sezonu için -30 puan cezası alıyor.ama bu cezaya rağmen 3.sıraya düşüp ş.ligine katılıyor ve o sezon Ş.ligini kazanıyor.ama o sezonda lige -8 puanla başlıyor.
ş.ligine şampiyonun doğrudan katılma olayı 2005 liverpool skandalından sonra kalktı zaten.

ama italyada durum neydi bilmiyorum fb ile durumları aynımı.yine üstteki mesajda yazdığım gibi uefa o sezon milan diye eyyamda yapmış olabilir.bu adamlarında tffden farkı yok.

dediğim gibi olay , ülke federasyonlarının cezayı vermiş olmaları ile alakalı durum. biz de önceden ceza verip veya "bişey yok arkadaş" deseydik uefa alan gelip uğraşmıycaktı bu kadar. federasyonun tırsaklığından başka bişey değil.
Mesaj tarihi:
Demekki tayfur havutcu serdar adali bosuna icerde yatio bi suclu azizmis sadri senerin yur disi cikis yasaguda hikayedenmis helal benim tff ye
Umarim avrupa ligi devam ederken bjk ye bi ceza cikmaz o zaman ne olur bu tff nin hali
Mesaj tarihi:
ABİ AGHAHAHHAHAHAHAH

edit:foto değişmiş lan, fotosporu bulun bi yerden sdf

edit2:resmin üstüne tıklayınca da açılıyor düzgünü

http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg

Mesaj tarihi:
olayın iç yüzü çok açık bence;

maa her nekadar desede bütün deliller elimize geçmedi yeterli değil vs. fenerbahçenin şike yaptığına yada bazı usulsüz işlere karıştığına kanaat getirmiş olmalı.UEFA'da siz kanıtların bi kısmınıda olsa gördünüz eğer ufak bir şüpe bile varsa yollamayın yoksa daha büyük cezalarla karşılaşabilirsiniz demiştir.
ee o noktadan sonrada adama yapcak çok birşey kalmıyor her nekadar fenerli olsada.nihat özdemir'in dün bağlanıp dediği şeyde o ;şimdi ne oldu ne değişti masumiyet hedesine ne oldu demesi vs olan şu;
adamınız içerde sizi çok güzel savunurken dışarda işlerin öyle kolay yürümediğini anladı yapmak zorunda olduğunu yaptı.piç gibi ortada kalmasının denenide bu zaten.

halbuki başından beri böyle ikili oynamasa "fenerbahce büyük şüphe altındadır bunun böyle böyle sonuçları olabilir" deseydi son dk gölü atmak zorunda kalmayacaktı.
Mesaj tarihi:
unal aysal sov yaptıysa kupayı teslim eden shrek bildigin sirke cevirdi kulubu. hakkını aramak sov yapmak, magduru oynamak olmus. magdursan magdursundur, oynayacak bisey yok.
Mesaj tarihi:
vanille said:

Masquerade said:

almanca bilen varsa bi özet geçsin

bişiler diyor lorant feneğbağze feneğbağze diye diye.
http://www.youtube.com/watch?v=7pPY_f2sxrs

nili summmonlayalım sdf
Mesaj tarihi:
geçen sene bursa fener maçı vardı fener yense şampiyon olcaktı yenildi olamadı o maçtada bişey vardı bence diyor oyuzden bu sene 28 maçın satılmasına şaşırmadım diyor.

birazda kafası güzel belli ki sallıyo benim zamanımdada böyleydi ee noluyor burda falan diyordum maçı izlerken diyo sdf

buarada geçen sene fener bursaya yenilip mi kaybetti liderliği ben öyle bişey hatırlamıyorum ya

edit2:şimdi baktımda öyle bi maç yok yaa bu dallama denizli maçıyla karıştırdı heralde.o maçta şükrü saraç oğlunda değildi ama ahah herifin kafası harbi güzelmiş bence
Mesaj tarihi:
şu mesajıım arkada kalmış kendimi alıntılamaktan kalan boşluğu doldurayım bari:)

olayın iç yüzü çok açık bence;

maa her nekadar desede bütün deliller elimize geçmedi yeterli değil vs. fenerbahçenin şike yaptığına yada bazı usulsüz işlere karıştığına kanaat getirmiş olmalı.UEFA'da siz kanıtların bi kısmınıda olsa gördünüz eğer ufak bir şüpe bile varsa yollamayın yoksa daha büyük cezalarla karşılaşabilirsiniz demiştir.
ee o noktadan sonrada adama yapcak çok birşey kalmıyor her nekadar fenerli olsada.nihat özdemir'in dün bağlanıp dediği şeyde o ;şimdi ne oldu ne değişti masumiyet hedesine ne oldu demesi vs olan şu;
adamınız içerde sizi çok güzel savunurken dışarda işlerin öyle kolay yürümediğini anladı yapmak zorunda olduğunu yaptı.piç gibi ortada kalmasının denenide bu zaten.

halbuki başından beri böyle ikili oynamasa "fenerbahce büyük şüphe altındadır bunun böyle böyle sonuçları olabilir" deseydi son dk gölü atmak zorunda kalmayacaktı.
Mesaj tarihi:
Beşiktaş kupayı veriyorum dedi haklarımdan feragat ediyorum demedi.
Ha zaten suçlu isem sizler bu hakları benden alacaksınız ama ben jest olarak kupayı size vereyim siz aklanınca geri verirsiniz dedi. Fenerdeyse tam tersi bir durum var, adamlar vermedi ama TFF UEFA şike şike alacaklar o kupayı.
Nedir bu kupa merakı Fenerdeki anlamadım.
knox said:

o da shov,kupayı verdin ufea kupasınada katılmıcan o zaman.

fanatiklik yapma iman'a gel lol.
Mesaj tarihi:
fener tahkime gitmiş..

Fenerbahça Avukatı:

"Her türlü savunma hakkımızı bugün Tahkim'e, yarın da diğer ilgili kuruluşlara yapacağız. TFF'nin Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etme hakkı yoktur. Biz TFF'nin özerk olduğunu sanıyorduk ama değillermiş. Her yere başvuracağız. Öğrenecekler Fenerbahçe’yi"
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...