Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aiko said: http://galeri4.uludagsozluk.com/104/mehmet-ali-ayd%C4%B1nlar_170887.jpg sesli güldüm
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 inprc said: tunch şimdi baktım.milan 05-06 sezonu için -30 puan cezası alıyor.ama bu cezaya rağmen 3.sıraya düşüp ş.ligine katılıyor ve o sezon Ş.ligini kazanıyor.ama o sezonda lige -8 puanla başlıyor. ş.ligine şampiyonun doğrudan katılma olayı 2005 liverpool skandalından sonra kalktı zaten. ama italyada durum neydi bilmiyorum fb ile durumları aynımı.yine üstteki mesajda yazdığım gibi uefa o sezon milan diye eyyamda yapmış olabilir.bu adamlarında tffden farkı yok. dediğim gibi olay , ülke federasyonlarının cezayı vermiş olmaları ile alakalı durum. biz de önceden ceza verip veya "bişey yok arkadaş" deseydik uefa alan gelip uğraşmıycaktı bu kadar. federasyonun tırsaklığından başka bişey değil.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Demekki tayfur havutcu serdar adali bosuna icerde yatio bi suclu azizmis sadri senerin yur disi cikis yasaguda hikayedenmis helal benim tff ye Umarim avrupa ligi devam ederken bjk ye bi ceza cikmaz o zaman ne olur bu tff nin hali
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 http://inciswf.com/1302803070.swf
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ABİ AGHAHAHHAHAHAHAH edit:foto değişmiş lan, fotosporu bulun bi yerden sdf edit2:resmin üstüne tıklayınca da açılıyor düzgünü http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 olayın iç yüzü çok açık bence; maa her nekadar desede bütün deliller elimize geçmedi yeterli değil vs. fenerbahçenin şike yaptığına yada bazı usulsüz işlere karıştığına kanaat getirmiş olmalı.UEFA'da siz kanıtların bi kısmınıda olsa gördünüz eğer ufak bir şüpe bile varsa yollamayın yoksa daha büyük cezalarla karşılaşabilirsiniz demiştir. ee o noktadan sonrada adama yapcak çok birşey kalmıyor her nekadar fenerli olsada.nihat özdemir'in dün bağlanıp dediği şeyde o ;şimdi ne oldu ne değişti masumiyet hedesine ne oldu demesi vs olan şu; adamınız içerde sizi çok güzel savunurken dışarda işlerin öyle kolay yürümediğini anladı yapmak zorunda olduğunu yaptı.piç gibi ortada kalmasının denenide bu zaten. halbuki başından beri böyle ikili oynamasa "fenerbahce büyük şüphe altındadır bunun böyle böyle sonuçları olabilir" deseydi son dk gölü atmak zorunda kalmayacaktı.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 almanca bilen varsa bi özet geçsin bişiler diyor lorant feneğbağze feneğbağze diye diye. http://www.youtube.com/watch?v=7pPY_f2sxrs
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 aquila said: olur mu, agliyodu o, dansozluk yapiyodu. shov yaptı,mağduru çok güzel oynadı.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 unal aysal sov yaptıysa kupayı teslim eden shrek bildigin sirke cevirdi kulubu. hakkını aramak sov yapmak, magduru oynamak olmus. magdursan magdursundur, oynayacak bisey yok.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 vanille said: Masquerade said: almanca bilen varsa bi özet geçsin bişiler diyor lorant feneğbağze feneğbağze diye diye. http://www.youtube.com/watch?v=7pPY_f2sxrs nili summmonlayalım sdf
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 geçen sene bursa fener maçı vardı fener yense şampiyon olcaktı yenildi olamadı o maçtada bişey vardı bence diyor oyuzden bu sene 28 maçın satılmasına şaşırmadım diyor. birazda kafası güzel belli ki sallıyo benim zamanımdada böyleydi ee noluyor burda falan diyordum maçı izlerken diyo sdf buarada geçen sene fener bursaya yenilip mi kaybetti liderliği ben öyle bişey hatırlamıyorum ya edit2:şimdi baktımda öyle bi maç yok yaa bu dallama denizli maçıyla karıştırdı heralde.o maçta şükrü saraç oğlunda değildi ama ahah herifin kafası harbi güzelmiş bence
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 şu mesajıım arkada kalmış kendimi alıntılamaktan kalan boşluğu doldurayım bari:) olayın iç yüzü çok açık bence; maa her nekadar desede bütün deliller elimize geçmedi yeterli değil vs. fenerbahçenin şike yaptığına yada bazı usulsüz işlere karıştığına kanaat getirmiş olmalı.UEFA'da siz kanıtların bi kısmınıda olsa gördünüz eğer ufak bir şüpe bile varsa yollamayın yoksa daha büyük cezalarla karşılaşabilirsiniz demiştir. ee o noktadan sonrada adama yapcak çok birşey kalmıyor her nekadar fenerli olsada.nihat özdemir'in dün bağlanıp dediği şeyde o ;şimdi ne oldu ne değişti masumiyet hedesine ne oldu demesi vs olan şu; adamınız içerde sizi çok güzel savunurken dışarda işlerin öyle kolay yürümediğini anladı yapmak zorunda olduğunu yaptı.piç gibi ortada kalmasının denenide bu zaten. halbuki başından beri böyle ikili oynamasa "fenerbahce büyük şüphe altındadır bunun böyle böyle sonuçları olabilir" deseydi son dk gölü atmak zorunda kalmayacaktı.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 benim anlamadığım TFF 2 hafta önce çok sağduyuluydu şimdi bir anda keraneler sentezi bir kurum ilan edildi fener tarafından sdfgh
knox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 o da shov,kupayı verdin ufea kupasınada katılmıcan o zaman. fanatiklik yapma iman'a gel lol.
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 TRT Muhabiri: Fenerbahçe sabahtan beri yabancı oyuncuların menajerleri ile telefon trafiğinde. Birçoğu ayrılacak. Küme düşme göze alındı sarı lacivertlilerde.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lugano zaten gitcem diyen ilk adamdı
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Beşiktaş kupayı veriyorum dedi haklarımdan feragat ediyorum demedi. Ha zaten suçlu isem sizler bu hakları benden alacaksınız ama ben jest olarak kupayı size vereyim siz aklanınca geri verirsiniz dedi. Fenerdeyse tam tersi bir durum var, adamlar vermedi ama TFF UEFA şike şike alacaklar o kupayı. Nedir bu kupa merakı Fenerdeki anlamadım. knox said: o da shov,kupayı verdin ufea kupasınada katılmıcan o zaman. fanatiklik yapma iman'a gel lol.
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 fener tahkime gitmiş.. Fenerbahça Avukatı: "Her türlü savunma hakkımızı bugün Tahkim'e, yarın da diğer ilgili kuruluşlara yapacağız. TFF'nin Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etme hakkı yoktur. Biz TFF'nin özerk olduğunu sanıyorduk ama değillermiş. Her yere başvuracağız. Öğrenecekler Fenerbahçe’yi"
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Çekiliyor mu Fener şimdi? Siz bizi kovamazsınız biz istifa ediyoruz.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Heh bırakın gitsinler, en ufak şike kararı sonrası 5 sene yesinler o zaman. Madem bu kadar güveniyorlar.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Tenekeadam said: Çekiliyor mu Fener şimdi? Siz bizi kovamazsınız biz istifa ediyoruz. umarım der de cezalar daha güzel olur bakarsın 2.lige gider
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Cesaret ister abi, tff düşürürse düştüğü ligde oynar çıkar. Ama çekilirse en alt ligden başlamak zorunda sanırım. Yamuluyorda olabilirim.
Öne çıkan mesajlar