MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kac para vermeyi dusunuosun? dusunmeden satarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 elli lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kusura bakmayın cidden bilmediğimden soruyorum. bu hesaba sahip olmanın hayatımıza etkileri neler? ne değişiyor? yeni üyelik alınmıyor mu? veya yeni üyeliğin ne gibi eksileri var? Daha doğrusu, benim sahip olduğum atıyorum 2002 yılı üyeliğimin başkasına ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kızlar 2008'den sonrasina teklif etmiyorlarmis.. iş başvurunda CV'ne 2006 girişli ekşi yazari yazdgnda yönetici pozisyonundan dolgun maaşla işe başlıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 chagy, üye olunabiliyor ama okur olarak sadece. yazar olamıyorsun. üye olduğun senenin (diğer bir deyişle nesilin) bir önemi yok artık. bildiğim kadarıyla nesiller kalktı. emin değilim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 chagy said: 2002 yılı üyeliğimin başkasına ne faydası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Üyeliğim yok ki benim , 2002 sadece örnekti. @Malvin Tamam anladım okur-yazar hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çaylak ol 10 tane yazı yaz adam gibi, sonra her gün mutlaka gir çık, çaylak sırası gelmeden 1 ay bilemedin 2 ayda yazar olursun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 artık yazar olunuyor. baya adam var bakan alım işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hmm... ekşi said: henüz 10 entry'yi tamamlamadığınızdan onay sırasında değilsiniz. dedi sözlük. e bir deneyelim o zaman. sağolun. ben sadece okur alınıyor sanıyordum. :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çaylak dediğiniz okur olayı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 piyalepiyale said: çaylak dediğiniz okur olayı mı ? hea... okur yazıyor ama kayıt olup login olduktan sonra açılan sayfada çaylak görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 artık aşırı mainstream oldu, önüne gelen yazar oldu, zaten nesil muhabbeti de kalkmış, kim adam kim değil belli olmuyor. dağdaki çobanla benim entryim bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 incisozluk 1.nesil satayım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Allure- said: artık aşırı mainstream oldu, önüne gelen yazar oldu, zaten nesil muhabbeti de kalkmış, kim adam kim değil belli olmuyor. dağdaki çobanla benim entryim bir mi? ya haklısın haklı olmasına da hayatımdaki son gelişmeler elimin altında bir sözlük hesabının bulunması gereken bir yöne girdi. gerektiğinde yazabilmem de gerekiyor yani. hesabım vardı yedinci nesil ama yazar olduktan bir süre sonra kapatmıştım. nesiller de kalkmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 "nutella yerim" said: incisozluk 1.nesil satayım panpa xd var birinci nesil. sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 en son 100 kağıttan okutmuştum, alırsan yaz fiyatını lütfen de piyasadan haberimiz olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 100 iyiymiş alan varsa vereyim direkt temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar