Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://magazin.milliyet.com.tr/ajda-pekkan-sarkilarina-yasak/magazin/magazindetay/24.08.2011/1430693/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ajdaya saygım büyük ama kapak olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ne saygısı ya, son günlerde bu adamları yalaya yalaya bi hal oldu kadın vekiller oturduğu yerden boşalacak neredeyse. iyi olmuş. said: Bu arada Ajda Pekkan, asistanı Ethel Sason aracılığıyla Egemen Bağış için söylediği sözlere açıklık getirdi. Pekkan’ın asistanı, “Ajda Hanım’ın sözleri bir partiyi destekleyen sözler değildi. Egemen Bağış’ın şahsına yapılmış bir övgüydü. Ajda Hanım, sahnede bir duygu fışkırması yaşadı. En doğal haliyle, en duygusal haliyle şahsa söylediği sözlerdi. Bir yalakalık filan söz konusu değil” dedi. cimbom oldboys gençleri daha saygın, onlar hiç değilse ciddi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Duygu fiskirmasi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hayır ya o konuda saygı değil :) kadının kendine bakımıdır bu yaşına bu performansı saygıyı hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 İyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adnan senses o zaman fatih'e vize alirda gider artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 la ramazan bayramı etkinliğinde de alkol diye şarkı da söylenmez yani. beğenmiyorsan konsepti şarkı söyleme yok para için söyleyeceksen de ortama uycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Herşeyi geçtim kadının sesi iyi ve şarkıları eğlenceli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi eğlence için serdar ortaç / ajda pekkan dinliyosanız yine olmasss. seviyorum deyin rahat edin. eğlence için çikita muz dinlenir, tunac tun dinlenir. en çok bana soracaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 islam bu değil beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 su egemen bagıs kadar kendini begenmisini de hic gormemistim ya. bu adam bakan falan mı olmus basımıza bi de? ulke acınacak halde valla. herifin kacıncı vakası bu? bono'ya da ismini soylettirmisti. ne teklif ediyo cok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 boğaz köprüsünden geçmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 onu ben de vaat ederim nolcak. kgs'yi de ben vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 toggie said: bono'ya da ismini soylettirmisti. ne teklif ediyo cok merak ediyorum. bono'ya ülker bayiliği vermiş dublin'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar