fenris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi sen olayı anlatmadıkça, herkes en kötüsünü düşünecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dead ama sonra keşke 1 tane böyle hakkaten 2 metre uçacagı biçim tokat atsaydım demişindir olanı degiştirmez ama bir rahatlık verir ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 meriç situation ahada buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bak meric olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Gönüllü bukkake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çok merak ettim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hatun guven vermıyor olabilir. Abi dikkat et, ilişkini bitirrisin bu şekilde. Güvenemezsen onu yorarsın, o seni daha çok yorar kapanırsını falan. Ben aynı şekilde kaybettim misal. Sakın sende aynı tarzda bişi yapmaya kalkma. Ne düşünüosan, harfi harfine ona anlat. Ama dinlesin, cevap bekleme soruda sorma. Anlat dök içini vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Deacon said: whatevs.ağız alışkanlığı işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi şu olayı anlatsan sen de rahatlasan biz de rahatlasak? aldattı mı yani? n'aptı bu kız yav? çok merak ediyorum. aldattıysa zaten geri dönmen saçma. anlat işte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Olm neyine efkarlısın ya ben gideyim atayım o zaman şurdan kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 o kadar da deilim raad ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sadece ilk postu okudum birbirinize olan aşkınız bitmiş sorun bu alışkanlık başka bişi aşk başka bişidir iyi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adam inadına anlatmıyo olayı,üstü kapalı anlat olayı,özet geç. ama bana göre aldatma aşamasına gelmiş,sonrada sen bunu duymuşsun,o tarz bi güven kaybımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 son çare... REDİ ÇAĞIRIN ANCAK O ÇÖZEBİLİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adam trolleme diyor olm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Hacı naptı kız 5 te mesaj atarım dedi 10 da mı attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 kıza sivri burun kundurayla gir, kalırsa senindir, giderse hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 oturup baya konuştum bugün. dağılabiliriz. trollemeyenler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: adam trolleme diyor olm sdfs o da bana küfür etmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ettim yalan değil. hala acısı var altınayı'da bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cezamı çektim hapisten çıktım daha ne istiyorsun. al diyetini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 olayın noldugunu anlatmadan nası bi cozum bekliyosunki onu anlamadım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 çözüm mü istedim oku gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Dediğin gibi güven denen naneyi bir kaybettinmi töbe billah geri yakalayamıyorsun. En azından benim için öyle. Yani kendine bir sorman lazım, ben bu kıza ilerde güvenebilecek miyim? En ufak bir olayda aklıma hemen yanlış bir şeyler gelecek mi. Bir de kızın açısı var ki, senin ona güvenmediğini bilecek. O ne kadar katlanabilecek bu duruma. 6-7 ay diyorsun, mevzuyu derinlemesine konuştuk diyorsun. Hala bu durumda olman senin açından olayı pek çözmüş gibi durmuyor. Mutluyum diyorsun ama dışardan okuyan birisi ilk mesajını gördüğünde emin ol tam tersini düşünür. Tecrübeler doğrultusunda sevmenin de tek başına bir ilişkiyi kurtarmaya yetmediğini söyleyebilirim. Güveni geri kazanmazsan ilerde ikinizden birisi patlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Dynun said: çözüm mü istedim oku gel yengeye sabırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar