Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 selamlar, geçen sene miydi, 2 sene önce miydi hatırlamıyorum. battlefield oynuyordum deli gibi. uçak kullanmak en büyük zevkimdi diyebilirim. sırf onun için 40 dolar civarında bir para bayılıp microsoft sidewinder precision 2 almıştım. olağanüstü bir aletti, ama en fazla 1 hafta falan kullanmıştım, sonra da battlefield oynamayı bıraktığım için bir daha hiç kullanmadım. o günden beri dolapta duruyor alet. şimdi rastgele yukarıdaki siteye denk geldim de. aletin süper olduğunu bir daha anladım. tamamen analog kol. rudder, throttle, 16 tuş vs vs.. iyi ekran kartım da var sayılır. şöyle adam gibi bir uçuş simulasyonu istiyorum. mümkünse savaş konulu olsun ve modern uçaklar olsun. pırpır uçurmak istemiyorum en azından (şimdilik). simulasyon derken, birebir gerçek uçuş olması gerekmez. hatta olmasın, biraz kolay olsun. direk başlarken en karışığından başlamayayım. her neyse, kısacası tavsiye istiyorum. çok eski olmadıkça ve grafikleri gözlerimi bozmadıkça eski oyunlar da tavsiye edebilirsiniz. yeterki zevkli olsun ve şu kolu kullanırken uçuyor hissini yaşayayım. hatta benim odamda bir de laptop var. laptop'un ekran kartı çok çok kötü ve 1024x768 dışında bir çözünürlük desteklemiyor. eski olup da dandik ekran kartında (32mb s3savageddr) çalışacak ve 1024x768 destekleyecek bir oyun varsa o da iyi olur. teşekküüür[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 jane's f-15 ve atf gold vardi sanirim eskilerde .. ama iste 5-6 senelik falan bunlar, daha sonra ben de pek ilgilenmedim .. bunlar superdi :)[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 deneyimlerimden yararlanarak söyliyim.modern savaş uçaklarıyla oynanan oyunların hiç biri ww2'yi temel almış uçuş sim. yerini alamıyor çünkü aksiyon çok fazla oluyor pırpırlarla. diyorsan ben ööle pırpır kullanmam.modern savaş uçaklarıyla oynanan hiç bir oyunu tavsiye edemicem. git star wars : x-wing alliance oyna.bilgisayarımdan hiç silmem.multisi çok zevkli oluyor ayrıca bir kaç kişi bulursan.oynaması da çok kolay komplex şeyler yapman gerekmiyor hiç bir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hmm bakayım bi, umarım bu joystick'i destekler. yoksa anlamı yok zaten. eski oyun olduğu için şüpheliyim. bu arada helikopter simulasyonu da olabilir. eskiden commanche 3 vardı mesela, hem oynanışı çok çok basitti, hem de çok zevkliydi. böyle analog joystick'i adam akıllı kullanabileceğim başka bir oyun türü de yok sanırım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 pırpır da olur ya. tercihim değildi sadece. oyun söyleyin yeter ki. ;) edit: mesela yeni çıkan wings of war diye bi oyun varmış. ww2'de geçiyor sanırım. nasıldır? bi de IL-2 Sturmovik varmış. o biraz daha eski galiba ama iyi yorumlar okudum? nedir iyi midir bunlar? [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Eylül 2004 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 beatlefield hala sarıyo beni eskilerdende f22 raptor oynardım çok[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 En iyi action olan F-16 multirole fighter'dı. Online'da güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Mirage, 24 Eylül 2004 13:02 tarihinde demiş ki: pırpır da olur ya. tercihim değildi sadece. oyun söyleyin yeter ki. ;) edit: mesela yeni çıkan wings of war diye bi oyun varmış. ww2'de geçiyor sanırım. nasıldır? bi de IL-2 Sturmovik varmış. o biraz daha eski galiba ama iyi yorumlar okudum? nedir iyi midir bunlar? sturmovik i beceremememe rağmen deli gibi oynardım çok baba oyundur oynamadıysan oyna derim. grafikleri çok hoşuma gitmiştir hep:) x-wing alliance ta yönetir ayrıca o da çok güzel oyundur. bende freestyle gamepad vardı rahatlıkla oynuyodum.[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 IL sturmovik güzeldir. hatta o seriyi tamamen al oyna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 IL sturmovik +1[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 şöyle hızlıca göz gezdirdim konuya nie kimse microsoft flight simulator 2004 ü önermemiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 flight simulator de savaş yokki :) combat flight simulator ü kastediyorsan oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 combat flight simulator 3 ıl-2 sersinden daha çok severim şahsen[signature][hline]friend is a four letter word... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ıl-2 sturmovik forgetten battle çok iyi bir oyun gerçekçilik konusunda ise flight simulator 2004[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Star Wars Rogue Squadron 3D :) vazgeçmem.....[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 il-2 sturmovik gayet guzel combat sim icin gecen ms flight sim 2004 u cektim oynuyorum o da gercekcilik ve cesit olarak tatmin edici ve ilginc bir sekilde combat sim lerden daha zevkli geldi bana ^^ .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sturmovik harika gerçekten.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: kavun, 25 Eylül 2004 09:28 tarihinde demiş ki: Star Wars Rogue Squadron 3D :) vazgeçmem..... harbiden zevkli yani hehe[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bu ms flight sim'de amacınız ne? savaş yok, e yolcu uçağı falan mı uçuruyoruz. bir amaç olmadan boş boş uçuyor muyuz? tamamen gerçekçi mi? bir de savaşmasak bile savaş tipi uçakları kullanabiliyor muyuz?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bos bos ucuyorsun ama oyun cok gercekci oldugu icin ucagi havada tutmakla mesgul oluyorsun sikilmiyor egleniyorsun ^^ . kargo ucagida var helikopterde savas ucaklari yok .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 flight simulatorde hazır görevler var istiosan onları yapıosun. istiosanda havaalanlarını seçiosun gidiosun ordanoraya 1 tane fln savaş uçaı var die hatırlıorum ben ama eski model gerçekçiliğine gelince şuana kadar oynadıım en gerçekçi oyun uçak konsolu fln 1e 1 aynı yapılmış alın model uçaklarla.dünyadaki bütün hava alanları var istersen uçmaya başlamadan önce ayarlıosun şu kadar dakka sora motorum dursun şuyum bozulsun buyum bozulsun die . benim anlamadıım bişi var nie bu oyunda airbus ın uçakları ve concorde( doğru yazmamış olabilirim salladım :D) yok acep.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hmm, uçak kullanmayı öğrenmek için güzel olabilir de. havaalanlar arası uçmanın nesi zevkli olabilir ki? hadi yer şekilleri birebir doğru olsa şehirlerin üstünden falan uçardık derdim de. öyle bir şey de imkansız herhalde. gece vakti istanbul'un üstünden uçmak güzel olsa gerek..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 microsoft'un uçak simlasyonu ben güzel değil.çok sıkıcı atraksiyon yok :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 2 haftadan sora fln tabiki bayıyıo adamı yüksekten uçarken yer çok güzel gözüküo hele gece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eğer cidden uçak kullanmayı ve zevk almayi isteyorsan Lock On tabiikide. hatta multi bile yaparız süfer olur[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar