-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 reenkarnasyon olabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Cennet Ceheneme varım ben, elimden geldiği kadar insan olmaya çalışıyorum.Kitabımızı okuyorum vaktim oldukça ve gönlüm el verdikçe ve anlayabildiğim kadarı ile gerekenleri yapıyorum, gerekenler nedir ?İyi bir varlık olmaktan ileri gitmiyor bu yüzden gönüller ferah,sağlığınız yerinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dL0lNGXoP8E&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Çogüzel filmdi yanlız. (tu) Cennet, Cehennem diyorum ben de ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Gelmissin 70-80 yasina tam olucen kapatmisin gozleri bekliyon ne olucak diye... Meger ruyaymis hic bisey hatirlamadan kalkip vizelere gidiyon falan. Offcok fena bi durum olur haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hastanede çalışan bir yakınım ağır yaralı ya da ölü gelip tekrar yaşattıkları(canlandırdıkları ne boksa) hastalara her seferinde sormuş "ne gördün?" diye, bi bok görmemişler. o yüzden gg beyler, hepimizin sonu pamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hayat bugündür, o da bir gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Life is a day room is today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Laorx said: hastanede çalışan bir yakınım ağır yaralı ya da ölü gelip tekrar yaşattıkları(canlandırdıkları ne boksa) hastalara her seferinde sormuş "ne gördün?" diye, bi bok görmemişler. o yüzden gg beyler, hepimizin sonu pamuk. bu mantıkla her uyuduğunda da ölüyorsun. rüyalarını hatırlamıyorsan tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 bu olucak (18+) http://www.nlm.nih.gov/visibleproofs/media/detailed/ii_a_219.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Laorx said: hastanede çalışan bir yakınım ağır yaralı ya da ölü gelip tekrar yaşattıkları(canlandırdıkları ne boksa) hastalara her seferinde sormuş "ne gördün?" diye, bi bok görmemişler. o yüzden gg beyler, hepimizin sonu pamuk. http://www.youtube.com/watch?v=q1lg10VhXUc&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ahahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yorumlar cok korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Korkma! Sadece toprağa gideceksin sonra toprak olacaksın sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin oradan özüne ulaşacaksın çiçeği bir inek yiyecek sonra seni oraya sıçacak belki, belki o inek ben olacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Edik farkli versiyonmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Rigor mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Olunce checkpointten basliyoruz tekrar ama hafizada refresh yedigi icin hatirlamiyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ress plzz!!1 diyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 dinle alay etmenin cehennemlik bir davranış olduğunu bilmiyor musunuz? rabbim ibret alanlardan olabilmeyi nasip etsin. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sarsilarak kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 OooOoOOooOooooOOoOOo yapıldı mı? http://bestlifeshare.com/wp-content/uploads/2012/05/Ghost-chat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Marty said: sarsilarak kendime geldim ben seni uyararak dini görevimi yerine getirdim, canım başbakanım hepinizi hizaya sokacak elbet, ileri demokratik şeriatın günleri uzak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 cehennem yokki lol, ama somalide spawn oluyorsunuz 2. gelişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 oha ilk seçenek 30% çıkmış yıl 2012 arkadaşlar yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 S-H said: http://www.youtube.com/watch?v=q1lg10VhXUc&feature=share ahah müthis harbiden kendi soruyor kendi cevaplıyor (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar