axedice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Abi klavye gibi değiştirebilen hatta yakında bütün formları sanal olacak bi aparattan bahsediyorsun. http://webbeat.tv/wp-content/uploads/2011/03/japanese-keyboard.jpg Karşına şöyle bişey geldi mi kitlenmiyosun yani. Metrik sistem yerine arşın kulaç kullanalım demiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Aluriel said: f klavyeden önce bi doz dil bilgisi daha önemli bence SİZ CEHAPE ZİYNİYETİ NE OLSA AKPEDEN BİLİR SİNİZ BAĞNAZ DERSİNİZ AMA ŞİMDİ KILAVYE YE BİLE KARŞIÇIKAR OLMUŞSUNUZ BAKIYORUM İNŞALLAH BU ZİHNİYETİ TARİHE GÖMECEĞİZ ÇOK YAŞA AKP gibi haber yorumları için dimi? şimdi böyle yazan adamın bir de %50 falan hızlandığını düşünsene, tam felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 F klavye daha iyi ama F e geçenlere 50 tl tam bir saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 lan ahahah bi tek ben mi şüphelendim böyle bi salaklıktan said: ‘FATİH Projesi’ kapsamında okullarda dağıtılacak olan bilgisayarlara “F klavye” şartı getirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 1 hafta ya alışırsın F klavyeye. Duyan da elimizde Q klavye ile doğduk sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 axedice said: . Bide klavye seçme özgürlüğü diye bişey olamaz nilep. Çocuğun önünde ne varsa onu seçer. Al bakalım Alican sana bi F bi de Q klavye, şimdi seç bunlardan birini demekteki saçmalığı fark ediyorsundur umarım. Abi suna cok guldum nedense ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 F klavye takıp, windows ayarlarından q'a çekersek noluyor? 25 lira mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 chagy said: 1 hafta ya alışırsın F klavyeye. Duyan da elimizde Q klavye ile doğduk sanacak. nasil aliscan cok merak ediyorum 12 senedir ne 12 si lan 15 senedir q klavye kullaniyorum gayette hizliyimdir yane q klavye ile yazarken 10 parmak deil ama genede bakmadan yaziyorum yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 yanee diye yazarsan hızlı olursun tabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 chagy said: 1 hafta ya alışırsın F klavyeye. Duyan da elimizde Q klavye ile doğduk sanacak. yavaş alış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 BonePART said: chagy said: 1 hafta ya alışırsın F klavyeye. Duyan da elimizde Q klavye ile doğduk sanacak. nasil aliscan cok merak ediyorum 12 senedir ne 12 si lan 15 senedir q klavye kullaniyorum gayette hizliyimdir yane q klavye ile yazarken 10 parmak deil ama genede bakmadan yaziyorum yane krokunc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben 9 parmak yazıorm q klavyede. 1 parmak hep delete te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Suark said: ben 9 parmak yazıorm q klavyede. 1 parmak hep delete te. abi sende ne el varmış... Benim elim büyük derlerde, parmak yetişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 backspace olcaktı o delete deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Viktor aga cok defa dedimde forumda yazdigimi duzeltmeye useniyorum yoksa backspace tusum var klavyede ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Valla 19 Yıl F klavye kullanan Annem, bazı nedenlerden dolayı kurum değiştirdiği zaman, karşısında Q klavyeyi görür, hiç bir eğitim almadan (ki ne eğitimi alabilirdi ki?) kısa sürede alışmış, 1 ayda ortalama internet kullanıcısı hızına erişebilmişse (ki yeni kurumda ki işi nedeniyle, bilgisayarla hiç işi yokken, yani öğrenmek zorunda değilken.) Çıkıp biz ya Q ya alıştım yapamam diyorsak, bana saçma geliyor. Haberle ilgili yorum yapmıyorum, Q ile F geçişinin hiçte sanıldığı gibi zor olmadığından bahsediyorum. 1 hafta boyunca hiç Q kullanma, günde ortalama 5-6 saat bilgisayar başındasın ve artık beynin F klavyenin dizilişini memorize etmemişse, ya sen hiç yazı yazmamışsındır ya da kusura bakma bir sorun vardır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 klavyede ne kadar hızlı yazdığın ne kadar süredir klavye kullandığından çok nasıl bir teknikle yazdığına baktığı için f klavye ile q klavye hızını geçebilmeniz gayet mümkün bu yaşta, amma velakin gittiğiniz her yere f klavye götürmek, yurtdışından laptop alamamak gibi dertler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar