Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 fakirler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben aldım dayanamayıp :) bilginiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 durun lan almayin daha fakir arkadaslarim, 30a alcağuk iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bende alırım 30 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi şu iş güvenilir temiz ise ben de varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 maximum 30 dk oynarim ama. ben de alırım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kafe de rus cd keylerı kullanıyorum 2.5 senedir bir sıkıntı cıkmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bu arada oyun steam üzerinden kullanılabiliyor mu? account management programım yüzünden bu cdkeyi steam üzerinden eklemem çok iyi olucak. bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bf3 yok steam'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hadi olm almıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hakkat. aydınlanma oldu mu alım konusunda??? edit: tek harf ömür değiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 adam retailler cikmadan keyleri yollayamayacakmis (scan oldugundan) onun icin beta yalan zaten bize. bi 10 15 kisi cikarsa haftaya alalim bence su 30 tl grup indirimiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Beta icin 50 tl fazla veremem ben. Alalim bu adamdan efendi efendi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Silphatos said: adam retailler cikmadan keyleri yollayamayacakmis (scan oldugundan) onun icin beta yalan zaten bize. bi 10 15 kisi cikarsa haftaya alalim bence su 30 tl grup indirimiyle beta yalan dediğin, 48 saat olayı yalan. open beta herkese açık değil mi? satın al-alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 o preorder edenlere ozel dalgayi diyorum iste. Ben simdi bi pm atayim elemana 30 kusur listemiz var haftaya en az 15kisi aliyoruz diyorum bakalim nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 nucLear said: Merhaba. Evet bilgim var. Banka hesaplarim: www.gamekeystore.net/banka Size uygun olan hesaba her kişi 30 TL yatirabilr. Yatirirkenn aciklama kismina pitircik yazin. Parayi yatirdiktan sonra hangi bankaya saat kacta yatirdiginizi ve isminizi belirten bir maili [email protected] adresime mail atin. Gonderdiginiz email adresine oyun ciktigi gun keyleri gonerilecektir. Haftaya bu sekilde almaya basliyoruz (pitircik ne la?!), ben sahsen pztsi havaleyi yapacam. alacak olanlar artik gelecek haftasonununa kadar hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 pitircik auhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 oyun 25 ekimde çıkmıyor mu niye acele ediyoruz ki? bayram paralarını mı akıtak hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 cikinca dolar kuruna gore artabilir, bu preorder fiyati diyor. Ayrica bayram sonrasi hafta istegi baya oldu forumda. Gerci satici zaman araligi vermedi, bi 2 haftaya yayabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ben de pazartesi veya salı halletmiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 said: pitircik yazin off bayılırdım bu seriye küçükken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Abi pitircik olayini duzeltelim pitircik ne ahadfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 adam paticik yazmasınlar bunlar derken sıçmış sıvamış iyice ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yazin aciklamaya abi iste nolcak ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Silphatos said: nucLear said: Merhaba. Evet bilgim var. Banka hesaplarim: www.gamekeystore.net/banka Size uygun olan hesaba her kişi 30 TL yatirabilr. Yatirirkenn aciklama kismina pitircik yazin. Parayi yatirdiktan sonra hangi bankaya saat kacta yatirdiginizi ve isminizi belirten bir maili [email protected] adresime mail atin. Gonderdiginiz email adresine oyun ciktigi gun keyleri gonerilecektir. Haftaya bu sekilde almaya basliyoruz (pitircik ne la?!), ben sahsen pztsi havaleyi yapacam. alacak olanlar artik gelecek haftasonununa kadar hallederler. siteden bişey yapmak gerekiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar