reampage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ruscudan aldim bende keyide birsey sorucam ileride patch filan gelince ingilizce patchmi download edicez yoksa otomatik olarak rusca edip sonra yine editlicekmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 su ingilizceye cevirmek icin gerekenleri indiricek hizli bi yer yok mu ya, rapidshare filan, 11gb oyun daha once biticek 900mb dosyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Rusçuylan konuştum 35'ten bi kuruş aşağa olmaz diye diretiyor, Fifa da alacam dedim yine de inmem diye tutturdu, şu Rus sitesinin bi tutosu olsa da kendi göbeğimizi kendimiz kessek. İşin garip tarafı Origin clientı da sorunlu bugün, kuruyorum sonra yama yapacam diyor client, yap diyorum yapıyor ama sonra yine yapacam diyor, böyle durmadan devam ediyor aynı yama. çok kez uninstall falanda yaptım ama sonuç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 aquila said: su ingilizceye cevirmek icin gerekenleri indiricek hizli bi yer yok mu ya, rapidshare filan, 11gb oyun daha once biticek 900mb dosyadan.ben donanımhaberden bi adamdan aldım keyi link gondermiş http://www.multiupload.com/YQFUO8ORRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 origindeki bf3 russian edition ibaresi gitmiş bf3 kalmış (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 fakirlik göstergesi gitmiş ahahehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Bende duruyo russian extended edition diye. Sizinki normal versiyonmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 moriQ said: origindeki bf3 russian edition ibaresi gitmiş bf3 kalmış (: aynen normal BF3 yazıyor. bendeki normal versiyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 AmoRPHouS said: Bende duruyo russian extended edition diye. Sizinki normal versiyonmuydu? bendede böyle duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 standart benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 karkand veriyomuymuş bizim rusçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 reampage said: Cikmis fix 2mb bisi RUS>eng 1.1 burda dursun da akşam eve gidince bulamam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaerFegaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 rusçularda patch sonrası bir sorun yaşayan var mı beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oyun yuklenirken siyah ekranda kaliyor bende. hic bisey gozukmuo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu yukarıdaki 2mblık şeyi koyacan klasöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şimdi napıyoduk patchten önce rus mu yapıyoduk tekrar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://www.gamekeystore.net/newstore/bf3-language-change/?language=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 moriQ said: karkand veriyomuymuş bizim rusçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sor, ama dlc falan satmıyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben sordum ayrı satmıyormuş karkand ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Niye girmiyor yhaaaa diye üzülüyordum, teşekkürler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 karkand ne zaman çıkyıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Aralik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 said: Back to Karkand satışımız olacak. PC için 11 aralıkta çıkacak Back to Karkand. O zaman satışımız başlayacak. Fiyat 35 TL civarında olacak. oha 10-15 dolar 35 liramı yapıyomuş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oyunu 38 liraya aldım 35 lira dlc ye mi vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar