Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Rusçu grubu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
obaa key dün gelmiş haberim yok. spam e gelmiş bakmayı unutmayın spame. şimdi ben barzo gibi vpn siz falan oyunu indirebilir miyim? oynayamam sanırım
Mesaj tarihi:
bizim rusçuya dün akşam 8 gibi mail atmıştım gece 12ye çeyrek kala döndü dedi bugün 30 kaat yarın 35 diye koştum gittim yatırdım 12den önce 30 kaada aldım ama yüklemesi bitmeyecek bugün de pofs.
Mesaj tarihi:
bad company'e gore o kadar daha iyi ki oyun... ilginc aciklamalar geliyor chemicaldan.

BF 2 fag kelimesini de kullanirsan bidaha evini bulur, orda kendine yaptigin garip esyalari camdan assaga atar arabayla da ezerim gardas... bf 2 ye laf edenin dili tutulur.
Mesaj tarihi:
single bir kere açtım trenin üstünde bişiler yapıodum falan saniyede kapadım hiç oynamadım full multi oynadım şuana kadar ve açık ara en iyi fps gelmiş geçmiş diyebilirim. cod bebesiyseniz ama sevmeyebilirsiniz
Mesaj tarihi:
Chemical da iyi bf oynar diye biliyordum, ağzının tadını bilir derdim ama gelip BC2 gibi gerçekten şahsi fikrime göre BOMBOK olan bir oyundan kötü dedi şu oyuna ya, ben çekilir giderim.
Mesaj tarihi:
bok atıyom ama neye bok atıyorum
singleplayer'a ufak bok attım, çok farkmaz ama o
ama oyun genel olarak sıkıcı, ha hep böle mi olur insanlar öğrendikçe götünü yerden kaldırıcak herhalde.
Mesaj tarihi:
singleın konusu guzel deil gibide, sesler ve görüntüler inanılmaz. ambiyans sesleri mekana göre bozulmaları ısıkların seslerin falan cılgın olmuş.
  • Yeni Oluştur...