AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 EA rus keylerinden rusça hariç tüm download seçeneklerini kaldırdı tarzı bir yazı gördüm g2play.net'de. Adamların rus keylerini EU fiyatına satmak için 2-3 günlük bir çakallığı da olabilir bilemiyorum. Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı ? Bizim rus keyi satan arkadaştan aldığımız keyler patlamasın :D.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 said: UPDATE: Origin has deleted English language from Russian Keys so only Russian language now available. We are waiting for a solution for this issue, until then we will be keeping the product out of stock. Hmm sdfsf
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ZAAAAA.battlelogla birlikte gugıl translate şart oldu alanlara
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hmm EA rusca ogrenmeye tesvik ediyor diyip amarigaya sikayet edebiliriz sdf icime dogmus lan bisey olacagı resmen. iyi ki vatandan kitlenisim bitane:)
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Yalnız cidden böyle bir durum varsa bunun suçlusu EA forumlarında ki dangalaklardır. Bahsedip duruyorlardı. Yalnız bu olay ne zaman başladı yada başlayacak ki? Daha yeni FIFA12 aldım ingilizce direk.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yalnız bu olay tuketici haklarına aykırı degil mi? mesela rusca bilen biri gayet ingilizce oynamak isteyebilir. bu hakkını nasıl elinden alıyor ea?
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 şöyle ibşi olabilir misal dead island için sitim acc istiyordu bizim rusçu.rusyadan aktif ediyordu keyleri belki origin şifrelerini isteyip öyle yapabilir
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Burdan inFamous 2 aldım, Türkçe çıktı, içinde ingilizce dil desteği yoktu, kimse birşey demedi. Ona da demezler.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Key satan adam DH'de "rusça çıksa dahi problem olmaz, steam'de ki oyunları bile ingilizce'ye çeviriyoruz, EA'nın kiler kolay! :)" şeklinde cevap atmış DH'ye.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Acaba bunu sadece BF3 için mi yapicak EA. Benim de FIFA12 de bir sorun olmadı. Bugunlerde yeni FIFA12 alıp da originden aktive eden biri olursa anlarız belki de orada rusça harici dl seçeneği göremediğinde.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 language packler havada uçuşacak anlaşılan...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yıllardır eadm için rus keyi aktive ederken italyancasından ispanyolcasına tüm diller çıkıyordu şimdi mi aklına geldi bunların yapmak. şeker değilsin lan artık ea!
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bu başlık baya bi süre ayakta duracak gibi ozaman, her patchde felan language pack dl etmek gerekicekse,daha önce rus keyle oynamadım ama duyduğum kadarıyla her patchde yeniden ingilizceye çevirmek gerekiyormuş yanlışsam düzeltin :)
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şimdi bi sitede (Rus CDkey satan) şöyle bi açıklama yapmışlar. Is very possible that by activation the game in Origin, we can download the game in Russian Language Only, if this happens we will offer the direct download in all the languages direct from our servers. Yani,originden download etmek yerine başka bi yerden ingilizce olarak çeksem problem ortadan kalkarmı acaba ? Warez sitelerinden falan rahatlıkla bulunabiliyor çünkü,hemde oyun çıkmadan 1-2 gün once.
Cacik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 vatan'ın komploları bunlar, benden alıcaksınız başka yolu yok dedirtiyor zorla :D
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Peki rusçu dışında eu key olarak en uygun nerden alabiliriz.30 TL diilde mesela bi 50-60 tl arasına kapayabileceğimiz bi yer varmı. Yoksa vatandan 75e almak mı zorunda kalıcaz ? Ben şahsen kutu falan istemiorm,29 ekimde kargolar çalışmaz büyük ihtimalle 2-3 gün geçikmeli gelicek oyun elime. CD key gelse bana yeterli ;X
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Vatanın sitesine girilmio bile,herkez oyunun peşinde sanrm ;X
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 black ops'dada böle oldu, patch cıkardılar aynı gün dl ettik yükledik inglizce oldu işte.
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 110 tl shopto digital alınabilir originde yöro daha fazlaya geliyr
Öne çıkan mesajlar