Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ediyor çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben 60 liralığı alıcam sanırım. bu oyuna az bile gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 60nerede var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 limited rusçuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ben onu alacaktım, sonra vazgeçtim vatandan aldım 75'e kutulu tişörtlü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hala devam mı o kampanya yaw? sanırım değil. sitesinde hiçbirşey yok. BF3 ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 genelde hafta sonu oluyor o kampanya word karta %25 indirimle 75e geliyo. ben de ordan aldım. gelsin oynarız dedim o yüzden beta oynamaya hic heves etmedim. cok bisi kacırmayız heralde edit: yarın olur büyük ihtimal veya pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 buldum şimdi de sadece worldcardaymış pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sanırım cuma gunlerı oluyor o indirim bugun yok cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 You were disconnected from the login server. You were disconnected from the login server. You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server. You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server.You were disconnected from the login server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Modem'den uPNP'yi kapadım disconnect problemleri gitti. Birde bende bazı programları açınca modeminkitlenmesi olayı vardı, oda gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 mouse'u hareket ettirince oyunun bala batırılmış gibi ağır tepki vermesini nasıl düzeltiyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 makinayı upgrade ederek sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 şimdi diğer insanlar oynuyor biz bekliyoruz mu yoksa beta mı onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Public beta açık, isteyen girip oynuyor boş duranlarınız çok yazık ediyor, az önce 15 pati beraber oynadık sanırım, Deno çok agladı "OBO TOKOMONOZ ÇOK GOCLO YOO BO NO YOOO" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lvl 42 bi adam varlan ne işsizmiş sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Brghtmist abi o, pati yani. Bright vur şunu, nullco bu avanagın nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ahaha pati mi bright naptın ya hangi ara 42 oldun demin gavurun biride bişiler diodu lvl 42 olmasıyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Bir kere Bright'ın P2000'i yerden aldırdım öldürüp, 10 kişilik killing spree, öyle aptal bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 biraz once 4 bf3 2 tane fifa aldim. hadi gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 2 adet siparişimi verdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fifa ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu elemanın bana komisyon vermesi lazım ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 27 dolar çok değil miya fifa 12 için yani rusçu olarak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar