GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 e siz de yatırın 30lira daha adam bana tamam yaparız kankulatör dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Limited edition satın alınca keyleri launchdan öncemi yollayacakmış peki? Sonuçta limited editionlar 2 gün önce access almıyorlarmı oyuna? Birde oyunu nerden yükleyeceğiz launch günü EA digital download mu açıcak? Bu 30 tl indirimli fiyat ayın kaçına kadar devam ediyor bunuda söyleyebilirseniz sevinirim ona göre yollayacağım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 usanmadan niçin,defalarca cevaplanan sorular soruyorsunuz pes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Evden çıkmadan sabah alelacele okudum sayfaları ve detaylı bilgi bulamadım, bu akşamda en son lathspellin postunu okudum ve sorduğum sorulara net bir bilgi yoktu o yüzden soruyorum o boş postu atıcağın sürede sorularımı cevaplardın bence ama sağlık olsun. Lathspell'in postunda oyunu nerden indiriceğime dağir bir bilgi yok sadece nereden aktive ediceğime dair birşey yazılmış ama aktive etmek != download etmek. Bir postta 1 haftanın sonundan sonra halen 30dan satarmı emin değilim diye bir post görmüştüm sabah o yüzden ne kadar süre bu fiyat geçerli diye sordum. Keyler launchda yollanacak denmiş ama limited alırsak erkenmi yollanıcak bunla ilgili bir yazı varsada gözümden kaçmış. Kusura bakma knox reis 100 kere cevaplanan soruları sorduğum için. Edit:2 veya 3 tane standart edition alıcam büyük ihtimalle.(3. limited olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ea download managerdan indircen oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Evet kodu girip EADM, yeni adıyla origin'den download edeceksin Steam'deki gibi. İlk görüşmede toplu alacaklar 1 haftalık süre içerisinde ayrı ayrı ödeyebilir demişti satıcı, o yüzden 1 hafta sonra nolur bilemem demiştim. bu hafta pazartesi almaya başladık o yüzden 1 hafta bitti gibi zaten ama sanmıyorum sorun olacağını haftaya, doğrulatmak istiyorsan [email protected] adresine bi mail atabilirsin hemen cevap veriyor zaten. limited veya standart tüm keyleri retail kutularından scan edilmiş fotolarını yollayacağı için doğal olarak çıkış günü yollayacak (26 ekim). onun için limited bonusu olan 2 gün önce betaya giriş hakkı yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Teşekkür ederim bilgi için, şu anda 1 standart alacağım arkadaşa kendi tatilde olduğundan :), kendim için limited mı alsam diye düşünüyorum yabancı arkadaşlarlada oynayacağım map gelince serverdan felan atarsa deli olurum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 2 tane standart edition için para yolladım ve kendisinden bir sorun olmadığına dair confirmation maili istedim adımı ekleyebilirsiniz listeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Abi Origin, steam gibi diyorum nerden indiricez oyunu diyorsunuz GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ben listeye eklenmemişim canın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 liste yalan oldu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 2 adet siparişime teğit mesajı geldi, tebrik ettim adamlardaki çalışma etiğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bana da direk 10 dakika sonra cevap atmıştı, şüphesi olanlara şüpheye gerek yok alın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 release günü ne kadar çabuk atacak maili o önemli aueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ne kadar hızlı atarsa atsın, o kadar insan saldıracakkı o origin downloader olayına bilmiyorum ne kadar bi hızla indiricez oyunu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 steam bile çöküyor böyle oyunların çıkacağı gün yani indirmemiz 1-2gün uzuyabilir ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 GG'den alıyorum ben de. Normalde buradan alacaktım ama elimde içinde para olan bir tek HSBC karıtm vardı ve adamların HSBC hesapları yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben fakirlik yapıp burdan alcaktım ama son kararım gidip box almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ay başında maaş alırsam box alamazsam rusa akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 red box alma lan fakirler yoldaşlığına yamuk yapma ya da al ya para varsa bf2 maplerini ss çekip postalarsın bakıp hüzünleniriz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 wake island dan ötürü alıcam ya.sevdiğim bir map oynarım ben orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 param var ama nedense bişey beni ucuza çekiyor kanımda var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Wake Island faktörü böldü bizi pati :( Bende yeni gördüm başlığı ( önceden gördümde başlıktan dolayı clan kurdunuz falan sanmıştım sdfsd ) 30 Tl iyi fiyatta, diğer tarafta ömrümün haritası wake island var. Bende beklemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yoktum uzun zamandır, listede adı olanlardandım ama takip edemedim. nedir son durum şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 ilk posttaki alıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar